• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ne yapacağımı bilmiyorum

sonistasyonasti

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2021
144
111
33
29
önceki konularımı bilenler vardır belki, ekleyebilirsem ekleyeceğim, nerdeyse bir aydır kafam rahattı gidip gelme olmadı eşimin ailesiyle, ama yarın tekrar gidecekmişiz, gerçekten vücudum alarm veriyor öğrendiğimden beri, kendimi hiç iyi hissetmiyorum, değil aynı sofraya oturmak aynı eve girmek mümkün olsa ülke değiştireceğim yaşanan olaylardan sonra. bana bi akıl verin lütfen tutuldum kaldım.

önceki konularımı bilenler vardır belki, ekleyebilirsem ekleyeceğim, nerdeyse bir aydır kafam rahattı gidip gelme olmadı eşimin ailesiyle, ama yarın tekrar gidecekmişiz, gerçekten vücudum alarm veriyor öğrendiğimden beri, kendimi hiç iyi hissetmiyorum, değil aynı sofraya oturmak aynı eve girmek mümkün olsa ülke değiştireceğim yaşanan olaylardan sonra. bana bi akıl verin lütfen tutuldum kaldım.

Siz dediniz diye konularınızı ekledim

Siz dediniz diye konularınızı ekledim

ay teşekkür ederim ben de denemekteydim tam♥️

En son tatlıya bağlamıştınız. Çok takıyorsunuz bence sonsuza dek eş ailesinden kaçamazsınız ya. Gidin oturum hiçbir şey olmamış gibi takılın. Görümceniz veya başkası bir şey der yaparsa ben iyi niyetle geldim ama onlar durmuyor der çıkarsınız işin içinden. Bırakın siz yapıcı onlar ara bozucu olsun

Hem gelinleri hazetmezler hemde gelin gelsin isterler.her defasında sorun çıkan bir ilişki varsa neden bu beklenti

Hem gelinleri hazetmezler hemde gelin gelsin isterler.her defasında sorun çıkan bir ilişki varsa neden bu beklenti
beni değil torunlarını bekliyorlar elbette, bebek olduğu için ben promosyon oluyorum bence, zaruretten gidicem yani.. zaten ben de tam o kısmı anlamıyorum neyin ısrarı bu

En son tatlıya bağlamıştınız. Çok takıyorsunuz bence sonsuza dek eş ailesinden kaçamazsınız ya. Gidin oturum hiçbir şey olmamış gibi takılın. Görümceniz veya başkası bir şey der yaparsa ben iyi niyetle geldim ama onlar durmuyor der çıkarsınız işin içinden. Bırakın siz yapıcı onlar ara bozucu olsun
vallahi göstermelik yaptım ya, sonrasında değişen bişey olmadı hem o günün devamında hem de o günden sonra, ne arama ne sorma hiç bi şekilde kontak kurmadım, hatta eşimle de bu konu özelinde bi konuşma geçti geçen gün, üzerine geçen hafta da bir araya gelmeyince sonsuza dek kurtuldum sanmıştım gerçekten...

Sen ki gelinlerin efendisisin bunu hatırla 🤣
Bir şey yok gibi takıl gel.
Olumsuz davranış olacaksa da onlardan olsun siz adım atan olun ki efendilik siz de kalsın.

Bende 1,5 aydır konuşmuyorum ben meğerse mutlu bir evlilik yapmışım genclestim resmen bu kadar mı farkeder :D valla ben de her gitme faslı olduğunda uyku uyuyamazdım. Şimdi şart koştum içten özür dilemedikçe gelip gitmeyecegim diye o da imkansız yani sonsuza dek gormemgaliba :D

vallahi göstermelik yaptım ya, sonrasında değişen bişey olmadı hem o günün devamında hem de o günden sonra, ne arama ne sorma hiç bi şekilde kontak kurmadım, hatta eşimle de bu konu özelinde bi konuşma geçti geçen gün, üzerine geçen hafta da bir araya gelmeyince sonsuza dek kurtuldum sanmıştım gerçekten...

Sonsuza dek kurtulmanız mümkün değil o yüzden mevcut koşullara göre hareket etmeniz lazım. Yine göstermelik yapın. Siz hiçbir şey olmamış gibi davranın gittiğinizde onlar bir şey yaparsa kötü olan onlar olur.

Ciddiyim sikma kendini.. Giyin suslen gir kocanin koluna mutlu mesut gidin, ışığınla kör et onlari beybi
yaa🥰 kör etme kısmına varım😅 inşallah başarabilirim ya tansiyonum çıkık resmen şu an vallahi ellerim buz kesmiş durumda kaç saattir, suratlarına bakmak bile istemiyorum

Back
X