- Konu Sahibi ozlemkanar
-
mrb ben yeni katıldım aranıza 3 senelik evliyim hersene eşimin ailesininyanına gidiyor herseferindede borclu dönüyoruz eşime her akılı veriyorum ama beni dinlemiyor daha bizim evimizde 1 ineleri yok düğünüde kendimiz yaptık benim aİlem sürekli yardımediyor ama ailesinin yanına gidimce tekrar sıkıntıya düşünüyoruz daha bana bir sorap dahil almadı sayılır eşim bana kemerleri sıkalım diyor artık kemer sıkmaktanda yoruldum biz bisey sahibi olamıyoruz cünkü ne yapacagımı bilmiyorum eşimide seviyorum ayrılmakta istemiyorum 2 yasında cocugum var eşimin ailesininde ihtiyacı yok sayılır evde herkez calışıyor bendende hic hoslanmıyıorlar bunu bil,iyorum eşim dolduruşada gelir yuvam yıkılmasından korkuyorum akıl verin ltfn
eşinize dört elle sarılın ve durumu sevgiyle anlatın...
sonuçta bir tarafta ailesi var yeni bir aile kurduğunu bu aileye bakmakla mükellef olduğunu hatırlatın.
madem sizin aileniz yardım ediyor yardımı kessinler biraz aklı başına gelsin eşininde... geçinmek zor bunu anlasın.
madem ailesinin ihtiyacı yok herkes çalışıyo ne diye sizi zora sokuyorlar ki...
ayrıca ailesi sizi sevsin sevmesin hiç takmayın huzurunuzu bozup terslemesinler yeter.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?