• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapacağımı bilmiyorum =(

Ezgimm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2008
6
0
86
35
İstanbul
Merhabalar;

Öncelikle böyle güzel paylaşımlardan dolayı herkese teşekkür etmek isterim.
Benim bi sorunum var umarım banada yardım edebilirsiniz.

Henüz 22 yaşındayım , ve ilk defa evlenme teklifi aldım.
Her genç kızın rüyasıdır evlnmek, evlilik teklifi almak, bu her bayanda böyledir.
Bi sorun varki ben evlenme teklifi aldıgım kişiye karşı bi sevgi hissetmiyorum
Yaklaşık 4 senedir benden gelecek bi güzel sözü bekliyor.Beni sevdigini biliyorum beni mutlu edebileceginide biliyorum.Ailem ailesini kendisini tanıyor ve seviyor.
Ama ben sadece onunlayken mutluyum keyifliyim, ama seviyorum diyemem.
Herkes çok emin beni mutlu edeceginden ama dedim ya ona karşı bi sevgi beslemedim bu zamana kadar.
Gerçi sevgiyle aşkla yapılan evlilikler çok mu iyi çok mu güzel gidiyor işte bilmiyorum.
Öyle kafam karışık öyle mutsuzum ki ne yapacagımı bilemiyorum.
Bi yanım bi şans ver dene flört et diyor, bi yanımda saçmalama ona daha çok ümit vereceksin diyor.
Offff bilmiyorum işte umarım derdimi anlatabilmişimdir.
Umarım sizlerde yardımcı olursunuz şimdiden teşekkür ederim... =(

Canım bu kararı kendin vermelisin... Aşk evliliğimi mantık evliliğimi? Çevrendekilerden görüyosundur belki.. 3- 4 sene çıktıktan sonra evlenip sonra da mutlu olamıyoruz üzüyoruz birbirimizi diyenleri... Ben hem aşk hem mantık evliliği yaptım. iyiki de yapmışım..

Bence bir şans verin. Sizi sevdiğine eminsiniz,aileniz de tanıyormuş. Belki zamanla daha çok seversiniz belli mi olur. En azından flört edin mümkün olduğunca tanımaya çalışın,dediğiniz gibi büyük aşklarla yapılan evlilikler de mutlu sonla bitmeyebiliyor evlilikte aşk ve sevgi kadar, saygı,hoşgörü,sadakat gibi kavramlar da önemli. Hemen evlenmek yanlış bir karar olabilir ama birbirinizi tanımaya çalışın kestirip atmayın derim ben yerimseniben

Son düzenleme:
bak cnm; ben bekarken sevdiğim bi çocuk vardı... o da beni seviyodu...
ama huyları çok çocuksuydu... Oturdum düşündüm... Evlendiğimizde de böyle olursa dye.. vazgeçtim... Eşim ise çok olgun düşünen, ailesine bağlı bi adam birde bana ve çocuklarıma bakabilecek kapasitedeydi... O yüzden çok sevdim onu... Şİmdi hiç pişman değilim... Bence sende böyle düşün.. Bak seni sevdiğine eminmişsin ailen de seviyomuş.. Bence bi şansı haketmiş... Ama hemen evlenmeyin... Yaşın daha ufak.. tadını çıkarın biraz. Onu tanı. O da seni tanısın... Çıkıyosunuz diye illa evlenmek zorunda değilsin.

Anlamadım.

Beraber zaman geçirmekten hoşlandığınız bu kişi dört yıldır sizden neyin cevabını bekliyor.
Flört için bir şans vermekten bahsetmişsiniz de;
4 yıldır bişey yok mu aranızda?

hakkaten ya... 4 yildir sevemediginiz bir insanla neden birliktesiniz? cocuga bosa umit vermekten bahsetmissiniz ama zaten bunca yildir surdururek bu iliskiyi ona umit vermediniz mi? verdiniz ki size evlenme teklifi etme cesaretini buldu kendinde..
eger siz mantik evliligi yapabilcek biri olsaydiniz suanda bu soru isaretleri kafanizda olmazdi.
sevmeden evlenirseniz hep garipseyecekmis gibisiniz.
o yuzden yapmayin derim.
ha elinizden gelirse sevmeye calisin. sevemezseniz de sirf iyi diye evlenmeyin.

Bir şans vermeden doğru kişi olmadığını nasıl anlayacaksınız ki.
Madem 4 yıllık karşı taraftan bir ilgi var, siz de zaman gerçimekten hoşalnıyorsunuz.
Ayrıca mantıken doğru kişi olduğunuda düşünüyorsunuz.
Geriye duygu kalıyor.
Hiçbirşey hissetmeden, en ufak bir elektirik olmadan, evlenmek bana uzak birşey.
Bir şans verirseniz, belki bu duyguda gelecek ardından.
Şans verdiğinizde, bu iş illa olacak diye birşey yok.
Bu konuda onu daha çok üzersem gibi bir endişeye girmeye gerek yok.
Olmadığı yerde, her iki tarafın iyiliği için, çok rahat ayrılabilirsiniz tabi ki.
Ben kimse için ölçü değilim ama benzer şeyler yaşamış biri olarak, şans vermeni öneririm.
Ben de eşimle 7 senelik bir arkadaşlıktan sonra evlendim.
Arkadaşlık derken, o hep ısrarlıydı ama ben pek birşey hissetmiyordum.
Sonradan ne olduysa oluverdi, evleniverdik, herşey kendiliğinden oluyor zaten.
Çok şükür, yanlış bir karar verdiğimi düşünmedim şimdiye kadar.
Senin içinde hayırlısı olur inş.

sakın ha canım hayatını yakarsın sevmeyince aşık olmayınca o kişinin bütün kabahatlari gözüne batıyo yemin ederim başıma geldi daha önce sevgililik geçirdim böyle biriyle sakın ha ailen seviyo diye beğeniyo ii çocuk diyo diye sakın kabul etme tekrar söylüorum bak pişman olursun onlar değil sen onunla hayatını paylaşıcaksın yinede sen bilirsin tabi:a015:

hemen evlenmek zorunda mısınız ki... istersen ona hislerinden bahset, ve sadece ikinize bir şans vermek istediğini söyle.. bir arada vakit geçirmişsiniz zaten, sevsen severdin sanırım şimdiye dek.. ama yinede emin olmak istiyorsan öyle yap.. Ve sevmeden evlenme... aşık ol falan demiyorum ama sev kesinlikle... yeri geliyor sevdiklerimize bile çokkk kızıyoruz, ama sevgimiz tutuyor bize güç veriyor.. sevmediğim adamı neden çekeyim ki..

Merhabalar;

Öncelikle böyle güzel paylaşımlardan dolayı herkese teşekkür etmek isterim.
Benim bi sorunum var umarım banada yardım edebilirsiniz.

Henüz 22 yaşındayım , ve ilk defa evlenme teklifi aldım.
Her genç kızın rüyasıdır evlnmek, evlilik teklifi almak, bu her bayanda böyledir.
Bi sorun varki ben evlenme teklifi aldıgım kişiye karşı bi sevgi hissetmiyorum
Yaklaşık 4 senedir benden gelecek bi güzel sözü bekliyor.Beni sevdigini biliyorum beni mutlu edebileceginide biliyorum.Ailem ailesini kendisini tanıyor ve seviyor.
Ama ben sadece onunlayken mutluyum keyifliyim, ama seviyorum diyemem.
Herkes çok emin beni mutlu edeceginden ama dedim ya ona karşı bi sevgi beslemedim bu zamana kadar.
Gerçi sevgiyle aşkla yapılan evlilikler çok mu iyi çok mu güzel gidiyor işte bilmiyorum.
Öyle kafam karışık öyle mutsuzum ki ne yapacagımı bilemiyorum.
Bi yanım bi şans ver dene flört et diyor, bi yanımda saçmalama ona daha çok ümit vereceksin diyor.
Offff bilmiyorum işte umarım derdimi anlatabilmişimdir.
Umarım sizlerde yardımcı olursunuz şimdiden teşekkür ederim... =(

4 yıldır bu kişiyi sevgili anlamında sevememişsen bence şu dk sonrada değişen birşey olmaz

sevgi olmazsa evlilikte olmaz..Burda evli bayanlar onlar daha iyi bilirler, evliliğin yarısı cinselliktir. Sevmeden cinsel bir hayatın nasıl olacak ki? bu iş kankalığa normal arkadaşlığa benzemezki..Bunca vakit sevmiyormuştun keşke hiç başlamasaydın onada ümit vermeseydin keşke?

Teşekkür ederim yardımlarınız için.
Öncelikle şuna açıklık getirmek istiyorum.
4 senedir sevgili degiliz yıllardır arkadaşız ama 4 senedir bana karşı ilgisi sevgisi var.
Ben bu zamana kadar hiç ümit vermedim ona olmayacagını bi çok defa dile getirdim
Ama o bi türlü vazgeçmedi benden beni sevmekten.
1 hafta öncede çıkıp karşıma seni seviyorum vazgeçemiyorum evlen benimle diyip gözlerinden yaşlar akınca ben kendimi çok kötü hissettim aklım karıştı.
Korkuyorum şimdi, flort etmeye karar verip ya olmazsa ya şimdiden daha kötü olursa benim yüzümden diye =(

Teşekkür ederim yardımlarınız için.
Öncelikle şuna açıklık getirmek istiyorum.
4 senedir sevgili degiliz yıllardır arkadaşız ama 4 senedir bana karşı ilgisi sevgisi var.
Ben bu zamana kadar hiç ümit vermedim ona olmayacagını bi çok defa dile getirdim
Ama o bi türlü vazgeçmedi benden beni sevmekten.
1 hafta öncede çıkıp karşıma seni seviyorum vazgeçemiyorum evlen benimle diyip gözlerinden yaşlar akınca ben kendimi çok kötü hissettim aklım karıştı.
Korkuyorum şimdi, flort etmeye karar verip ya olmazsa ya şimdiden daha kötü olursa benim yüzümden diye =(

çok merak ettim bu kişi kaç yaşında ?

4 yıldır ilgisini sevgisini biliyorsun ama sen ona karşı birşey hissetmiyorsun.
sürekli onu düşünüp durma bence.ya kötü olursa ya bağlanırsa diye
istemiyorsan al karşına ciddi ciddi konuş.baktın olmuyor hala istiyor , iletişimini kes.
sonuçta sen istemiyorsun ve sevmiyorsun.

red edeceksin

ümit vermemek adına görüşmeyi de keseceksin

sevmediğin adamla evlilik yürümez. 4 yıldır sevememişsen bundan sonra nasıl seveceksin:kahve:

eğer sevmiyorsan içinden gelmiyorsa reddetmen daha mantıklı,düşünsene aynı yatağa gireceksin bunu hayal edebiliyorsan bilemem ama sevmeden de olmaz ki be güzelim...

eğer sevmiyorsan içinden gelmiyorsa reddetmen daha mantıklı,düşünsene aynı yatağa gireceksin bunu hayal edebiliyorsan bilemem ama sevmeden de olmaz ki be güzelim...

aynen canım sana katılıyorum diyorum ya benim başıma geldi sevmediğim için sırf iyi çocuk diye o kadfar sene peşimde koştu ailemde onayladı bilmem ne kabul ettim ama her lafı battı ya kabahatlerini görmezlikten gelemiyosun böyle bi durumda elini tutsa nefret geliyo içinden Allahım bi daha bana yaşatma rabbim:Saruboceq:

sakın sevmediğin biriyle bi ilişkiye başlama yapma böyle bi hata ben yaptım onu insan olarak sevmiştim ama kişiliğide bozukmuş meğer sonradan anladım. ayrılmakta çok zor olur sonra senden kopamaz ağlar zırlar yok intahar ederim der huzurun kaçar.sevmiyorsan hiç bişey deneme sonra kendimide onuda çok üzersin

Back
X