Ne yapacağımı bilmiyorum

Ayse36

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2010
30
0
86
İstanbul
Kızlar mesela bir erkekle konusurken neler konusabiliriz hep o soru soruyor ben cevaplıorumm eee dio falan istee neler soleyebilirim ? kafamçokkarıştı

okul iş müzik yemek sevdiği mekanlar ailesi arkadaşları sevdiği renkler hayvanlar tatil karne siyaset kitap gazede dergi herşeyi sorabilirsin..eski aşklarını sorma da zemuszemus

zamnla samimiyet kurdukça kendiliğinden açılırsın ama başlarda bırak zaten o seni tavlasın o kendini tantsın senn sonradan açılman daha ii

Eğer ilk başlardaysanız canım heralde öyledir cünkü zamanla birbirinizi tanıdığınız için bir çok konu oluyo konuşcak..hem öyle çok konuşmak için can atıyomuş gibi gözükme :1closedeyes: sonra hava ya giriyolar seni takmıyolar kendimden biliyorum ağırdan al kendini o bulsun konuşcak bişeyler niye dert ediyosun ki bide şunu düşün o böle konu açıpta senin gbii dert ediyomudur aklına gelmezz aklına onlar öle işte klava:

Kızlar mesela bir erkekle konusurken neler konusabiliriz hep o soru soruyor ben cevaplıorumm eee dio falan istee neler soleyebilirim ? kafamçokkarıştı

eee mi diyosempatiksalakcinni

sende eee de

ne eee si de

hava soğudu de

hoşçakal de

bırak o konuşacak konu bulsun eee diyormuş. hay Allah ım yaakannehir​

o eee deyince sen de ne var ne eesi de:)
bi masada boşboş oturup konuşmayın siz de çıkın gezin bi yerlere gidin. yolda gördüklerinizden ordan burdan konu açılır elbet. tanışmadan konuşmadan nası çıkmaya başladınız hayret...

hayatta oturarak uzun uzun konusamam kaydirigubbakcemile3
kesinlikle yurumek konu bulmaya yardimci kaydirigubbakcemile3

Esk günler geldi aklımaa hahaa bende öleydim tatlım yaa kendini açmaya
çalış utanma sıkılma, aklından ne geçiyosa o an (kötü şeyler hariç aklinialirimsmile )
söle gitsinn..
Komik anılarından gir konuya, onun olup olmadığını sor
sohbet bu yanii en yakın arkadşınla ne konuşuyosan aynı şeyleri onunlada konuşabilmelisin bence

Eee si allahhh .. Nee eee..keşke arkadaşın ortamı hareketlendircek sohbetlerde bulunsa senin çekingen olduğunu anlamıştır herhalde ne bilim sana ee diceğine ortak noktalar bulmaya çalışsa o ee bu ee derse nereye varcak bu işş..Zamanla bulursunuz konuşcak şeyler bence kendine okadar stres yapma..

14 yaşındasın galiba diğer konunda yazmışsın..
hımm erkekler futbolu sever bi kaç terim sor o ne demek bu ne demek gibi..

14 yaşındasın galiba diğer konunda yazmışsın..
hımm erkekler futbolu sever bi kaç terim sor o ne demek bu ne demek gibi..

aboo 14 mü çok küçükmüş, bu yaşta manita yapınca böyle dut yemiş bülbül gibi kalırsınız tabi... gerçi ben de ilk manitamı 14 yaşında yaptıydımsempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…