Ne Yapacağımı Bilmiyorum..

Merhabalar herkese, Üzerimde inanılmaz bir stres var. Bu sene sevgilimin ve benim son senemizdi okulda. Benim bazı dersler yüzünden okulum uzadı, onun bitecek sanırım. Bu nedenle düğün ertelendi söz ve nişan tarihi uzadı. Zaten tüm bunların stres var , resmen bir hoca yüzünden hayatım 2 sene ertelendi.. Çok güzel bir ilişkimiz var maşallah, zaten belirli olgunluğa geldiğimizi düşünüyorum. 1 yıllık ilişkimiz var, öyle huzursuz tartışmalı bir ilişkimiz yok çok şükür. ( Maşallah :) ) Benim üniversiteyi bitirdiğimde bulundugum sehirde magaza açmak istiyorum. Baba mesleği ve en faz 4-5 milyar gelirim olacak. O da okudugu bölümün mesleğini çok seviyor ama kpss den bir kaçış olur diye polisliğe basvuracak ve eminim onu alırlar. Ya özelde 1500 lira maaşla benden düşük maaşla çalışacak ya da ben işsiz kalıcam o polis olursa. Başka sehre iş yerini taşımam imkansız babam müsade etmez ve haklı da büyük bir cevre lazım bunun için. Okudugum bölümün ataması yok.. Kpss de bi işime yaramaz. Özel sektörü de yok. Bankalarda 1500 lira maaşla belki veznede iş bulabilirim 4 yıllık okudugum için o da çok düşük bir ihtimal . Öyle fiyakalı adı olan ama kötü bir bölümde okuyorum ki her iş yalakalıktan geciyor ben bunu yapamıyorum okulum da o yüzden uzadı.. Böyle iş yeri açmak isteyip memur eşiyle bu hayalinden hatta fırsatın vazgecenler oldu mu? ( Bu arada erkek arkadasım seninde benimde çalışmamız lazım yoksa evlenemeyiz diyor. Haklıda bende zaten para kazanmadan babamdan baska hiç kimseye muhtaç kalmam Allahta muhtaç etmesin)

Hayatta asla uzun vadeli planlara kitleme kendini bence…2 sene bana göre uzun bir zaman ciddi kararlar almak için. Şu anı yaşa demiyorum ama net olmayan olaylar için kendini üzme… bence sen 2 yıl olarak belirlediğin süreçte sağlıklı bir şekilde ilişkine devam et ve sevgilini kariyer planları konsunda destekle.. 2 yıl sonunda zaten hala birlikteyseniz yapılacak bir şeyler bulunur. Şimdi sen bunu düşüneceğine okunu bitirmeye kanalize ol. Yoksa planlar 3 yıla sarkmasın..

Bölümün atama yapmıyor diye kpss den vazgeçmene gerek yok ki
Bölüm istemeyen yerler var
Adliyeler olabilir mesela.. Zabıt katipliği gibi..

Bölümün atama yapmıyor diye kpss den vazgeçmene gerek yok ki
Bölüm istemeyen yerler var
Adliyeler olabilir mesela.. Zabıt katipliği gibi..

Kpss hakkinda hic bilgim yok acikcasi. Lisans kpss mi yoksa ortaogretm kpss mi aliyor? Okulu kazanmak dert bitirmek dert yerlesmek dert. Sıkıntılarm hep gelecek uzerine. Cunku ben cok sanssiz bir insanim size anlatsam sasirirsiniz. Uluslararsi iliskiler kazandm gidemedim ekonometri kazandm gidemedim gide gide arkeolojiye gittim.. Kpssden de oyuzden umidim yok calissam cabalasam sinavi kazanip yerlessem yerlestigim gun ölürüm galiba :))

Hayatta asla uzun vadeli planlara kitleme kendini bence…2 sene bana göre uzun bir zaman ciddi kararlar almak için. Şu anı yaşa demiyorum ama net olmayan olaylar için kendini üzme… bence sen 2 yıl olarak belirlediğin süreçte sağlıklı bir şekilde ilişkine devam et ve sevgilini kariyer planları konsunda destekle.. 2 yıl sonunda zaten hala birlikteyseniz yapılacak bir şeyler bulunur. Şimdi sen bunu düşüneceğine okunu bitirmeye kanalize ol. Yoksa planlar 3 yıla sarkmasın..

Haklisiniz Allah korusun uzamasin artk :( ailem is konusunda atak yapsa biraz daha hafiflicem diyordm atak yaptilar bu seferde bu dusunceye girdim. Engel olamiyorum kendime.

Back
X