Ne yapacağımı bilmiyorum

Sfmrve

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2013
63
16
98
iyi kötü düşünen herkesi hakkımda sevgiyle kucaklıyorum..

Son düzenleme:
Bu yeni tanıştığım adamla ilişkin olsun ya da olmasın erkek arkadaşınla ayrılmalısın. Artık sevmediğin, heyecan duymadığın bir adamla üstelik başka şehirdeki bir adamla ne yaşayabilirsin ki? Hadi sevmiyorum ama en azından tanıyorum, güveniyorum dedin diyelim, yarın öbürgün evlenirseniz ve yine karşınıza başka biri çıkarsa ne yapacaksınız??? En fazla mutsuz bir evliliğe imza atmış olacaksınız yani. Diğer adama gelince 18 yaş büyük bir yaş farkı. Şu an farkında değilsiniz ama siz 30 yaşında olduğunuzda o elli yaşında olacak. Ne kadar ben çok olgunum, olgun erkeklerden hoşlanırım deseniz de bu uçurum büyük. Biraz daha ileriye gidelim siz 40 yaşına geldiğinizde ve hala genç ve aktif bir kadınken o 60 yaşında yaşlı başlı bir dede olacak... Yani yine bir ihtimal ilişki kurarsanız ve o ilişki yürür de evlenirseniz olacakları göze alabiliyor musunuz? Yani ailenizin kabul edip etmeyeceğini bir kenara bırakın önce kendi hayatınızı düşünün. Erkek arkadaşınızla ayrılıp bu adamdan da uzak durmaya çalışın. Eminim karşınıza seveceğiniz, beğeneceğiniz biri çıkacaktır.

Merhaba,
konumun tepki çekeceğini biliyorum ama cesaretimi toplayıp sizden fikirlerinizi almak istiyorum.
21 yaşındayım, özel bir hukuk fakültesinde burslu olarak okuyorum 2.sınıfım. yolunda giden bir ilişkim vardı 1.5 seneye yaklaşmıştık, nitekim ben gittikçe heyecanımı yitirdim ve tabii ki karşı tarafta. aynı evi de paylaşmanın da bir dönem bu durumda etkisi oldukça büyük diye düşünüyorum. aşktan ziyade alışkanlığa dönüştü sanırım. ayrıca erkek arkadaşım istanbulda eğitim görüyor o da benimle aynı bölümde ve yaşta. uzak mesafede bizi yıprattı durdu. sevgilim yalan söylemeyi de çok severdi ben bunları yakaladıkça büyük küçük saygımı güvenimi de yitirdim
yaklaşık 1 ay öncesinde 39 yaşında gayet iyi kariyere sahip olan bir avukat beyle tanıştık ve birbirimizden hoşlandık diyebilirim. oldum olası zaten orta yaşlı adamları beğenmişimdir, daha öz güvenli daha olgun geliyorlar çünkü daha görmüş geçirmiş, ben ailenin tekne kazıntısıyım 18 yıldan sonra doğduğum için abilerimle ablamla yaş farkımız oldukça fazla haliyle anne ve babamın da yaşlılıklarında doğduğum için hep olgun olarak yetiştirildim, hep kendimden büyüklerle daha iyi anlaştım...
sevgilim bu durumu bilmiyor, sürekli vicdan azabıyla ona ayrılmak istediğimi söylüyorum ama kabul etmiyor. en kötüsü ben napmam gerektiğini bilmiyorum, bir türlü adama da güvenemiyorum sanırım niyetinin ciddi olup olmadığı içimi yiyip bitiriyor. yaş farkı zaten en önemli endişem ailem yarın öbürgün nasıl karşılar diye... neyse ki adam da hiç evlenmemiş tek olumlu yan bu olabilir. bir yanım bu adama şans verirsem rahat edeceksin diyor yurtta kalıyorum örneğin o evde iş ciddileşirse evde kalmak beni daha rahat yapacak, zaten bürosu var mezun olduğumda iş arama derdim kalmayacak, aileme yüküm azalacak vs vs. ayrıca anne olmak hayattaki en büyük hayalim bunu ancak mezun olana kadar ertelemek istiyorum.
evet belki size kendi çıkarları için neler yapıyor vay be diyeceksiniz ama işte hayat zor kim iyi bir yaşamı istemez ki?
sizden görüşlerinizi bekliyorum
iyi kötü düşünen herkesi hakkımda sevgiyle kucaklıyorum..

anlıyorum seni
zor bir durum bu ama iyice düşünüp karar vermen gerekir.
ben de yaşadım benzer şeyleri
ama karar vermek için acele etme bence

anlıyorum seni
zor bir durum bu ama iyice düşünüp karar vermen gerekir.
ben de yaşadım benzer şeyleri
ama karar vermek için acele etme bence

çok çok sevindim anlamana..
düşündükçe içim şişiyor bunalıyorum
hiç sabredemiyorum biran önce hayatım yoluna girsin istiyorum :(
çok teşekkür ederim

çok çok sevindim anlamana..
düşündükçe içim şişiyor bunalıyorum
hiç sabredemiyorum biran önce hayatım yoluna girsin istiyorum :(
çok teşekkür ederim

aslında güvenmemek lazım bu tür erkeklere çünkü genç kızları kullanmaya meyilli oluyorlar biliyorsun.
ama belki düzgün bir insansa günahını da almak istemem kendisinin.
zaman her şeyi gösterir merak etme

Erkek arkadasiniz 4 dortluk olsaydi hic yalan falanda soylemeseydi. Seni el ustunde tutsaydi. Yine mi ayrilicaktin ondan diger adam icin?

bence erkek arkadaşın olsun olmasın bu kadar yaş farkın olan birinle mutlu olamazsın . 10 yaş falan olsa tamamda yani 18 yaş ne demek . sen 30 olunca o 50 lilerde olucak . o zaman yanında kendi yaşlarında olan yaşıtlarına özeniceksin . ne güzel deyip iç geçirceksin . bunu yapmam diyenlere asla inanmıyorum . ilişkilerde yaş farkının çok önemli olduğunu düşünürüm . hani 10 olsa ok ama 18 cıks yani . çok çok fazla . zaten kendini bilen olgun bir erkek bu kadar küçük bir kızla asla ilişki yaşamaz . bu adam çıtır kız avcısı olabilir bunada dikkat et . ayrıca kariyer demişsin ama ilerde erkek arkadaşın kariyerli ve paralı bir erkeğe dönüşebilir yolun çok başında . o zaman başını taşa vurma sonradan .

18 yaş farkı çok fazla :50: arkadaşların tüm dediklerine katılıyorum.. şimdi değilse bile ileride pişman olma olasılığın çok fazla..

'Tepki alacağımı biliyorum' deyip olaya girersen olmaz.Kımsenin haddine değil,öyle bir hakkı da yok.Ben aynı evde bir süre kalmayı savunuyorum,yoldan geçen adam değil sevgilin sonuçta.Nitekim burada neler okuduk,eşi iktidarsız olup saklayan,biberon emip uyuyan vs..Kumar bu yani.İyice tanımak şart.Yeni tanıştığın kişi sadece yaş olarak değil karakter olarak da olgunsa olumlu bakabilirsin.Yaş farkını kimisi sorun eder kimisi etmez.Bana fazla geldi mesela,şahsi fikrim.Erkek arkadaşın ayrılmayı kabul etmiyor bu nasıl iş anlamadım.Sende duygular bittiyse o istediği kadar ayrılmasın.Hemen de anneliği düşünme,bir mezun ol işine adapte ol.Daha gençliğinin baharındasın yahu.

Son düzenleme:
ayrıca aynı evde yaşarım ne güzel demek bana çok saçma geldi . sen genç kız değil misin ?bu ne rahatlık yani . 21 yaşında bir kızsın sen . elin adamının evinde yaşayacaksın . ailen ne diyecek peki ?boyundan büyük işlere kalkışma bence . benden abla tavsiyesi üzülürsün .seni seven adam zaten alır evlenir .

Son düzenleme:
'Tepki alacağımı biliyorum' deyip olaya girersen olmaz.Kımsenin haddine değil,öyle bir hakkı da yok.Ben aynı evde bir süre kalmayı savunuyorum,yoldan geçen adam değil sevgilin sonuçta.Nitekim burada neler okuduk,eşi iktidarsız olup saklayan,biberon emip uyuyan vs..Kumar bu yani.İyice tanımak şart.Yeni tanıştığın kişi sadece yaş olarak değil karakter olarak da olgunsa olumlu bakabilirsin.Yaş farkını kimisi sorun eder kimisi etmez.Bana fazla geldi mesela,şahsi fikrim.Erkek arkadaşın ayrılmayı kabul etmiyor bu nasıl iş anlamadım.Sende duygular bittiyse o istediği kadar ayrılmasın.Hemen de anneliği düşünme,bir mezun ol işine adapte ol.Daha gençliğinin baharındasın yahu.

sevgilisi sonuçta ama ayrılık olsa ne olcak . bu seferde yeni sevgilisiyle yaşamaya başlayacak . ooo işi çok o zaman kızların . birini tanımak için aynı evde yaşa onla yaşa bunla yaşa . bunun sonu yok . ayrıca birlikte yaşasanda yaşamasanda bir inanı tanıyamayabilirsin . bazı insanlar çok güzel saklar kendini . 20 yıllık evli insanlar bile değişiyor . bir insanı yüzde yüz tanıyamazsın .her zaman saklı gizli birşeyler vardır .

ayrıca aynı evde yaşarım ne güzel demek bana çok saçma geldi . sen genç kız değil misin ?bu ne rahatlık yani . 21 yaşında bir kızsın sen . elin adamının evinde yaşayacaksın . ailen ne diyecek peki ?boyundan büyük işlere kalkışma bence . benden abla tavsiyesi üzülürsün .seni seven adam zaten alır evlenir .

ya yanlış anlamışsınız ya da çarptırmışsınız..

Bence once bir sevgilinden ayril, bu cocugu sevmiyorsun. Yalvarmalarini dinleme, benim icin bitti de ve kapat derim, daha fazla vicdan azabi cekme.

Diger adama gelince, bilemedim. Yani sekerim sen cok gencsin, o da genc kiz avcisi bir capkin cikabilir ve sen uzulursun. Bence zamana birak. Adam nasil bir insan yakinda anlarsin ama ille de bu adami istiyorum dersen gozlerini 4 ac, cok dikkatli davran. Bana isiramayacgin elmaya dis geciriyosun gibi geldi, ben acikcasi boyle bir ise kalkismana razi degilim, bu adam seni rahatca kandirabilir potansiyelde geldi bana.

Benim onerim, daha cok gencsin, onune kimler kimler cikar diyerek bu avukat adamla arani sakin tutman, ama adami istiyorsan da sen bilirsin tabi.

Son düzenleme:
ya yanlış anlamışsınız ya da çarptırmışsınız..

sen yazmışsın neyi yanlış anladım . ne güzel onla yaşarım demedin mi ?yurtta kalıyorum hem maddi anlamda kuvvetli biri demedin mi ?bence sen bu olgun adamada aşık değilsin . parası seni etkiledi . kim kendinden 18 yaş büyük bir erkeğe aşık olabilir ki ?ben inanmıyorum . nedense bu olgunların hep parası oluyor . ben meteliksiz bir adamın çocuğu yaşında bir kızla çıktığını hiç görmedim . ben senin iyiliğin için dedim canım yoksa yaşa banane senin hayatın . sonra üzülme diye dedik

Bence once bir sevgilinden ayril, bu cocugu sevmiyorsun. Yalvarmalarini dinleme, benim icin bitti de ve kapat derim, daha fazla vicdan azabi cekme.

Diger adama gelince, bilemedim. Yani sekerim sen cok gencsin, o da genc kiz avcisi bir capkin cikabilir ve sen uzulursun. Bence zamana birak. Adam nasil bir insan yakinda anlarsin ama ille de bu adami istiyorum dersen gozlerini 4 ac, cok dikkatli davran. Bana isiramayacgin elmaya dis geciriyosun gibi geldi, ben acikcasi boyle bir ise kalkismana razi degilim, bu adam seni rahatca kandirabilir potansiyelde geldi bana.

Benim onerim, daha cok gencsin, onune kimler kimler cikar diyerek bu avukat adamla arani sakin tutman, ama adami istiyorsan da sen bilirsin tabi.
çok teşekkür ederim çok yol gösterici samimi yorumunuz için :)

sevgilisi sonuçta ama ayrılık olsa ne olcak . bu seferde yeni sevgilisiyle yaşamaya başlayacak . ooo işi çok o zaman kızların . birini tanımak için aynı evde yaşa onla yaşa bunla yaşa . bunun sonu yok . ayrıca birlikte yaşasanda yaşamasanda bir inanı tanıyamayabilirsin . bazı insanlar çok güzel saklar kendini . 20 yıllık evli insanlar bile değişiyor . bir insanı yüzde yüz tanıyamazsın .her zaman saklı gizli birşeyler vardır .

İlişkiye başlar başlamaz değil,ilişki oturduktan sonra bunun yapılması taraftarıyım.Öyle her önüne gelenle,her çay/kahve içtiğinle değil.Burada bir açık olalım.Nitekim böyle yapanlar da vardır,olabilir.Hiçbir laf etme hakkımız yok.Saygı herkes için.Ne bu ooooo'lar mooooo'lar anlamadım.Sizin hayat bakışınız,düşünceniz,değerleriniz buysa siz de bunun gereğini yerine getiriniz o halde.Bir insanı tabii ki %100 tanıyamazsınız,o zaman hepimiz aynı olurduk.Ama en azından ilişki şeffaflaşır,maske illa bir yerde düşer.Sen de gardını ona göre alırsın.Kafelerde limonata içmekle,Gülhane Parkı'nda oturmakla bu olmaz.Benim şahsi fikrim budur.

Son düzenleme:
İlişkiye başlar başlamaz değil,ilişki oturduktan sonra bunun yapılması taraftarıyım.Öyle her önüne gelenle,her çay/kahve içtiğinle değil.Burada bir açık olalım.Nitekim böyle yapanlar da vardır,olabilir.Hiçbir laf etme hakkımız yok.Ne bu ooooo'lar mooooo'lar anlamadım.Sizin hayat bakışınız,düşünceniz,değerleriniz buysa siz de bunun gereğini yerine getiriniz o halde.Bir insanı tabii ki %100 tanıyamazsınız,o zaman hepimiz aynı olurduk.Ama en azından ilişki şeffaflaşır,maske illa bir yerde düşer.Sen de gardını ona göre alırsın.Kafelerde limonata içmekle,Gülhane Parkı'nda oturmakla bu olmaz.Benim şahsi fikrim budur.

laf etmedim düşüncemi söyledim . neyse sonra gelip ağlamayın banane . ilişkin oturmuşsa birlikte yaşa o zaman . iyice tanı . adam gidincede ağlamayın . erkeklere bu kadar güvenmek bana saçma geliyor . zaten türkiyede yüzde kaçlık bir kesim birlikte yaşadığı kızla evleniyor çok çok az bir kesim . yanlış yönlendirme yapmayın . siz yaşayın yada yaşamayın .bu sizin hayatınız tabi .
öyle bir yazmışsın ki sorunlu evliliği olanların hepsi gülhanede çay içmiş sadece . bu tür şeyleri erkek evlensede kafaya takar . acaba enden önce de yaşadı mı diye yer bitirir kendini . en moderni bile böylee . türk erkeği işte ne yaparsın ..

Son düzenleme:
O adamin seninle ne isi olabilir ki? Bence kendi cikari icin sana ilgi gösteriyor olabilir istedigini aldimi senden kapi disari edebilir... Bence sen kendi yasina daha yakin birileriyle tanis.

laf etmedim düşüncemi söyledim . neyse sonra gelip ağlamayın banane . ilişkin oturmuşsa birlikte yaşa o zaman . iyice tanı . adam gidincede ağlamayın . erkeklere bu kadar güvenmek bana saçma geliyor . zaten türkiyede yüzde kaçlık bir kesim birlikte yaşadığı kızla evleniyor çok çok az bir kesim . yanlış yönlendirme yapmayın . siz yaşayın yada yaşamayın .bu sizin hayatınız tabi .
öyle bir yazmışsın ki sorunlu evliliği olanların hepsi gülhanede çay içmiş sadece . bu tür şeyleri erkek evlensede kafaya takar . acaba enden önce de yaşadı mı diye yer bitirir kendini . en moderni bile böylee . türk erkeği işte ne yaparsın ..

Sanki onlar sütten çıkmış ak kaşık.Pehhh.Doluşurlar bir arabanın içine,karı kız keserler.'Türk erkeği işte yeaaaaaa,hepüsü böyle bunnarın' diye diye normalleştiriliyor,onlar da kendini bir halt sanmaya başladı.Hiçkimseye geçmişini sormam,bana sorulmasına da müsade etmem.Adı üstünde geçmiş.Herkes kendisinden sorumlu,bunu durduk yere ortaya saçmanın alemi yok.Bizim toplumda hala gerzek bir baskı olduğu için ağlayanlar var,bu pis,kötü,kaka olarak öğretilmiş,yeterli eğitim almamışlar kendi cinsleri ve karşı cins hakkında....Sevgili olduk da eve çıktık diye o adam benimle evlenmeyecekse evlenmesin zaten.Hatta semtime bile uğramasın.Nefret ediyorum bu bozuk zihniyetlilerden,beyinleri evrim geçirmediği için olduğu yerde sayanlardan!

Sizle ayni yastayim. Oncelikle neden bu genc yasinizda aski unutup yillar sonrasini dusunerek kendinizden 18 yas buyuk biriyle evlilik niyetine girdiniz anlam veremedim. Tamam erkek arkadasinizlar artik iyi degilsiniz ayrilin bi sekilde bitirin.Ama ne biliyim disarda bi yerlerde ruh esiniz karsiniza cikmayi bekliyor olabilir. Bu genc yasinizda yazik etmeyin kendinize bu kadar mantiga hayir diyorum ben. Ani yasayin

Back
X