Ne yapacağımı bilmiyorum

Ne yani biz anlamıyor muyuz seni.Anlamamız için,hakslısın çocuğum git baban yaşına yakın aadamla aynı evde kal mı demeliyiz.Sana yol gösteriyoruz açıklayıcı yazıoyruz.
Canım bak,sana kimse parasız eğitimsiz biriyle evlen demiyor.Hatta evlen demiyor.Ama sen de yaptığının yanlış olduğunun farkındasın ki,beni ayıplayacaksınız diyorsun.Çıkar ilişkisiyle yaklaşıyorsun.Bu avukatın evinde yaşasan,bürosunda çalışsan,yarın oldu ki anlaşamadınız,seni kolundan tutup dışarı atmaması için herşeyine boyun mu eğeceksin.Yapma güzelim,pırıl pırıl insansın.Mesleğin var.Ne güzel insanlarla karşılaşırsın,işinde iyi yerlere gelirsin.Allah yardım eder,bir bankanın veya bir kurumun hukuk bölümüne geçersin.Neden bir kişiye bağlı yaşayasın.Hem de senden yaşça büyük.Bugün sana ayak uyduru yarın öyle mi.Sen bugün bu düşüncedesin,yarın fikirlerin değişecek.Sen büyürken o yaşlanacak.Kuşak çatışması,fikir çatışmaları yaşayacaksın.O zaman ne para ne mevki gözünde olmayacak.Ruhun boş kalacak.

Cok tesekkur ederim beni anlayan tek insan sensin sanirim :)
Zaten insanlarin çıkarım yapmasi icin açmadim konuyu ama onlar israrla ayiplama pesindeler çıkarım yaparak.
Samimi icten yorum yapan insanlarin yorumlarini gerçekten dikkate aldim sana da cok tesekkur ediyorum anlayisin icin fikirlerin oldukça önemli benim için lütfenn daha fazla paylas benimle :)

öncelikle şunu söyleyim kimsenin hayatını yargılama hakkını bulmam kendimde
doğrusuyla yanlışıyla herkes kendinden sorumludur.
üni de okurken ben de seninle benzer şeyleri yaşamıştım o nedenle anlıyorum yaşadıklarını
21 yaşındasın daha hayatın başındasın ve bir insanın hayatı bu yaşlarda şekillenmeye başlar
yaptığımız tercihler ilerideki hayatımızı belirliyor, bu nedenle önemli bir karar aşmasındasın
öncelikle sevgilinden ayrılman gerek bence de çünkü senin beklentilerini maddi manevi karşılayamaz bana göre
39 yaşındaki adama gelince sadece gözlemle derim çok fazla içli dışlı olmayın

Siz 40 yaşlardayken en güzel zamanlarınızda o bey 60 yaşında olacak, gerek fiziksel açıdan gerekse kafa açısından çok büyük uçurum bence, bunu düşündünüz mü

Akil almak icin acmadim diyorsun neden actin madem.herkes senin gibi düşünmek zorunda değil ki.ayrica kariyerli zengin butun bayanlar ister ama babasi yasindaki bir adamda değil.

Rica ediyorum konuyu yanlış anlamayı bırakın.ben hayatimi garantiye almak icin adamla birlikte olayim demiyorum demem de nitekim ona ihtiyacim olmadan da hayatimi sürdürebilecek donanıma sahibim. Sadece o insan bana katabileceklerini göstermek amaciyla isinden vs bahsettim. Yorumlarinizi bu baglamda yaparsaniz sevinirim l, moderatorun bile menfaatin icin adami kullanacaksin tarzi yorum yaptigi bi konu degil acikcasi özünde anlatmak istedigim.

Peki niye yaşça büyük insanlar?

En başa dönüp baktığımda şöyle bir kanıya varıyorum: Ailemin en küçüğü, annemin 42 yaşında doğurdu evladıyım. Üstelik annemle babam çoğu zaman benim çocuk olduğumu unuturlardı. Onlara çocukmuşum gibi değil, onların yaşıtıymışım gibi davranmak, düşündüklerimi söylemek zorunda kalırdım.
Zaten yaşadığımız sokakta da hiç çocuktu, komşular ya hiç evlenmemiş ya çocuklarını yeni evlendirmiş ya da çocuk yapmaya fırsatı olmayan insanlardı.
Sonuç mu? Ben. Çocukluğunu çocuklarla yaşayamayıp, kendi yaşıtlarının anne babalarından yaşlı anne babayla yaşamamış biri.

Aile ve çevre faktörünün dışında ben gücü seviyorum ve yaşıtlarımın sahip olduğu gücün on katının büyük bir adamda/kadında olduğunu düşünüyorum. Güç? Bu kavramın benim için bir çok alt başlığı var.

-Olgunluk, karşımdaki insan ergen gibi davranmayacak, facebook gibi bir sitede benim fotoğrafımın kimin tarafından beğenildiğini benim önüme kavga konusu sunmayacak; oturup bu adamla iki kelimenin belini kırabileceğim; sanattan, gündemden, her şeyden konuşabileceğim ve Özgür olacak annesinden babasindan gizlemeyecek iliskimizi. Ciddi bi evlilik karari aldığımizda şartlarimizi zorlamayacagiz o buna coktan hazir olmuş olacak.

- Mevki, ne dersem diyeyim bu beni etkiliyor. Ama karşımdaki insanın sırf bi’ koltuk sahibi olup da boş beyinli olduğunu bilmek her şeyi batırır. Yani ben mevkisi var diye de birisinin peşinden koşmam.

-Para, bugüne kadar kimsenin parasını yemedim. Fakat paraya sahip olan insanların öz güvenlerinin paraya sahip olmayanlardan daha fazla olacağını görecek kadar gözüm açık. Ne yazık ki bu benim şahit olduğum gerçeklerden sadece bir tanesi.

-Bilgi, olgunlukta da bahsettiğim gibi benim gibi konuşabilecek. “Hö? O neymiş ki?” diye karşımda kalmayacak aksine onun karşısında ben bu şekilde kalacağım.

-Akıl, sebebi çok net. Aptal adam istemem.

Sanırım şu anki konunun oznesinin gozundeki degeri nedenleri anlattığım nedenlerden kaynaklaniyor.yoksa evim hazir isim hazir mantigim yok. Bu kadar aciklamama rağmen simdiye kadar yapilan yorumlarin aynisini benzerini yazacaksaniz lütfen yazmayin.

o zaman sevgilinden ayrıl en kısa sürede daha öncede yazdım yukarıda sunduğun nedenleri erkek arkadaşına sun lütfen. dürüst ol başka sudan sebepleri koyma göz önüne rica ederim. çünkü sen sana göre mantıklı gerekçelerle hayatına bakarken sevgilin yas tutmasın nerde hata yaptığını düşünüp kahrolmasın olur mu?

tercihlerine saygı duyuyorum sonuçta herkesin önem verdiği ve mutlu olacağı şeyler farklıdır sen bunlarla mutlu olacaksan sağlam durmalısın ve herkese dürüst olmalısın.

Kimseyi aldatmadim ben laflariniza dikkat eder misiniz rica ediyorum.kiminle yasayacagim ne zaman yasayacagim hususunda kimseden akil istemedim ayrıca.

Bilmem yazdıklarını okuyunca ilk aklıma aldatmış olduğun geldi ...
Acaba böyle düşünmeme sebep erkek arkadaşın varken ,başkalarından hoşlanmış olman olabilir mi?
İstersen ömrünün sonuna kadar nikahsız yaşa , bize ne edersin ki?

erkek arkadasinizdan niye ayrilmiyorsunuz baskasindan hoslananiyorken?

yukarda baya bir neden saymissiniz neden büyük yas diye, biraz sabrederseniz,
ki yasiniz daha 21, kendinizden 5 yas büyük biriylede bu degindiginiz noktalari
paylasabilirsiniz, niye bu kadar acele ediyorsunuz hersey sirayla olmasi daha güzel
degilmi, 21 yasindan 31 e yatay gecis niye, ev para araba falan filan her zaman
olur ama ask tutku sevgiyide bulabilecekmisiniz bunlarin arasinda

Peki niye yaşça büyük insanlar?

En başa dönüp baktığımda şöyle bir kanıya varıyorum: Ailemin en küçüğü, annemin 42 yaşında doğurdu evladıyım. Üstelik annemle babam çoğu zaman benim çocuk olduğumu unuturlardı. Onlara çocukmuşum gibi değil, onların yaşıtıymışım gibi davranmak, düşündüklerimi söylemek zorunda kalırdım.
Zaten yaşadığımız sokakta da hiç çocuktu, komşular ya hiç evlenmemiş ya çocuklarını yeni evlendirmiş ya da çocuk yapmaya fırsatı olmayan insanlardı.
Sonuç mu? Ben. Çocukluğunu çocuklarla yaşayamayıp, kendi yaşıtlarının anne babalarından yaşlı anne babayla yaşamamış biri.

Aile ve çevre faktörünün dışında ben gücü seviyorum ve yaşıtlarımın sahip olduğu gücün on katının büyük bir adamda/kadında olduğunu düşünüyorum. Güç? Bu kavramın benim için bir çok alt başlığı var.

-Olgunluk, karşımdaki insan ergen gibi davranmayacak, facebook gibi bir sitede benim fotoğrafımın kimin tarafından beğenildiğini benim önüme kavga konusu sunmayacak; oturup bu adamla iki kelimenin belini kırabileceğim; sanattan, gündemden, her şeyden konuşabileceğim ve Özgür olacak annesinden babasindan gizlemeyecek iliskimizi. Ciddi bi evlilik karari aldığımizda şartlarimizi zorlamayacagiz o buna coktan hazir olmuş olacak.

- Mevki, ne dersem diyeyim bu beni etkiliyor. Ama karşımdaki insanın sırf bi’ koltuk sahibi olup da boş beyinli olduğunu bilmek her şeyi batırır. Yani ben mevkisi var diye de birisinin peşinden koşmam.

-Para, bugüne kadar kimsenin parasını yemedim. Fakat paraya sahip olan insanların öz güvenlerinin paraya sahip olmayanlardan daha fazla olacağını görecek kadar gözüm açık. Ne yazık ki bu benim şahit olduğum gerçeklerden sadece bir tanesi.

-Bilgi, olgunlukta da bahsettiğim gibi benim gibi konuşabilecek. “Hö? O neymiş ki?” diye karşımda kalmayacak aksine onun karşısında ben bu şekilde kalacağım.

-Akıl, sebebi çok net. Aptal adam istemem.

Sanırım şu anki konunun oznesinin gozundeki degeri nedenleri anlattığım nedenlerden kaynaklaniyor.yoksa evim hazir isim hazir mantigim yok. Bu kadar aciklamama rağmen simdiye kadar yapilan yorumlarin aynisini benzerini yazacaksaniz lütfen yazmayin.

ne demek istediğini çok iyi anlatmışsın bence ama her insan anlamak istediğini anlıyor maalesef.
umarım mutlu olursun hem iş hem eş seçiminde.
zaten güzel bir işin olacak ama iyi bir eş bulmak çok çok daha zor inan.

Back
X