ne yapacağımı bilmiyorum:((

asya27

Guru
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2010
1.852
62
363
Ankara
selam
15 yasındaki kız kardeşim madde kullandığından şüpheleniyoruz ama kendisi inkar ediyor.
bali çekiyomuş bunu diğer kız kardeşim görmüş kaç kez konusuyoruz psikyatra götürdük ama olmadı
bugün de diğer kardeşim bi liste bulmus alınacaklar listesi yapmış eroin ve mavi şeker diye bişey yazmıs
annem zaten hasta (ağır depresyon) ağlayıp duruyor. ben evliyim sürekli gidip gelemiyorum yanlarına
böyle bi durumda ne yapardınız nasıl davranırdınız bi akıl verin lütfen :(

selam
15 yasındaki kız kardeşim madde kullandığından şüpheleniyoruz ama kendisi inkar ediyor.
bali çekiyomuş bunu diğer kız kardeşim görmüş kaç kez konusuyoruz psikyatra götürdük ama olmadı
bugün de diğer kardeşim bi liste bulmus alınacaklar listesi yapmış eroin ve mavi şeker diye bişey yazmıs
annem zaten hasta (ağır depresyon) ağlayıp duruyor. ben evliyim sürekli gidip gelemiyorum yanlarına

inan böyle bir durumda ne yapılır bilmiyorum ama önce bir bahaneyle kan tahlili yaptır kanda çıkarsa doktorla konuşulup bir çıkış yolu bulunabilir.zaten kanda çıkmazsa kardeşinden şüphelenmene gerek kalmaz.umarım biraz da olsa yardımcı olabilmişimdir.

inan böyle bir durumda ne yapılır bilmiyorum ama önce bir bahaneyle kan tahlili yaptır kanda çıkarsa doktorla konuşulup bir çıkış yolu bulunabilir.zaten kanda çıkmazsa kardeşinden şüphelenmene gerek kalmaz.umarım biraz da olsa yardımcı olabilmişimdir.

çok aksileşti çok agresif ne derdek tersini yapıyo asla gitmez kan vermeye felan okuluda bıraktı onun içinde yalvardık yakardık o kadar ama dinlemedi güzellikle söylüyoruz olmuyo kızıyoruz o hiç olmuyo ne yapcağımızı şaşırdık iyice arkadaş çevresi kötü bugün bi kız arkadası gelmiş eve o demiş kullanıyo diye
kafam karman çorman çok üzücü çok
nasıl bulaştı Allahım bu illete
alkol de almıs kaç kere
daha bu yaşta
nasıl düzelecek bu kız bilmiyorum

selam

Nette doktor tavsiyeleri var. İyi bir psikoloğa götürün önce. Güvenini kazanıp onu konuşturacak birine. Eğer böyle birşey varsa acil terapi için çok iyi bir merkeze yatmalı.

İnşallah korktuğunuz gibi bir durum yoktur , varsa da acil şifalar.

çok aksileşti çok agresif ne derdek tersini yapıyo asla gitmez kan vermeye felan okuluda bıraktı onun içinde yalvardık yakardık o kadar ama dinlemedi güzellikle söylüyoruz olmuyo kızıyoruz o hiç olmuyo ne yapcağımızı şaşırdık iyice arkadaş çevresi kötü bugün bi kız arkadası gelmiş eve o demiş kullanıyo diye
alkol de almıs kaç kere
daha bu yaşta
Allah yardımcınız olsun canım,öncelikle madde kullanıp kullanmadığına emin olmanız gerek,eğer kan vermek istemezse saç telinden bile tespit ediliyormuş nette okudum 4- 6 aylık arası sonuçlar çıkıyormuş geriye yönelik tabi bunun için saçından birazcık almanız gerek kendisi vermek istemeyebilir gece uyurken kardeşiniz halledebilir eğer tahlil sonucunda çıkarasa tedavi görmesini sağlayabilirsiniz daha 15 yaşında gencecik bir kız var karşımızda ,kardeşinizin arkadaş çevresi nasıl eğer dediğiniz gibi bu maddeleri kullanıyorsa nasıl para yetiştiriyor.

Allah yardımcınız olsun canım,öncelikle madde kullanıp kullanmadığına emin olmanız gerek,eğer kan vermek istemezse saç telinden bile tespit ediliyormuş nette okudum 4- 6 aylık arası sonuçlar çıkıyormuş geriye yönelik tabi bunun için saçından birazcık almanız gerek kendisi vermek istemeyebilir gece uyurken kardeşiniz halledebilir eğer tahlil sonucunda çıkarasa tedavi görmesini sağlayabilirsiniz daha 15 yaşında gencecik bir kız var karşımızda ,kardeşinizin arkadaş çevresi nasıl eğer dediğiniz gibi bu maddeleri kullanıyorsa nasıl para yetiştiriyor.

akşam konuşmuş diğer ablası yeminler etmiş ben yapmıyorum diye arkadaşım alacak ona vercem parayı demiş ama bence yalan söylüyor kardeşimde öyle diyo tavırlarından anlamış gerçekçi değildi dedi
para işinide gerçekten bilmiyorum nasıl yetiştiriyo annem çok ilgisiz kardeşime karşı çıkıyo evden gidiyo kafasına göre saatlerce dışarılarda nerde ne yapıyo kimse bilmiyor takip edin diyorum yok onuda yapmıyolar aradım arkadaşındaymış diyo

bu arada kan vermeye giderim demiş.
işe girdi çalışıyor şimdi izinli olduğum gün gidelim demiş.
inşallah yapmıyordur böyle bişey

alkol de almıs kaç kere
daha bu yaşta

Allahım yardımcınız olsun çok üzülüyorum sizin adınıza benim de kardeşlerim var kendimi sizin yerinize koyuyorum çok kötü bir durum.bu konuyu iyice araştırın doktorlarla görüşün onlar ne derse onu yapın yoksa kardeşinizi tamamen kaybedebilirsiniz neler duyuyoruz Allah korusun.sizi daha fazla üzmek istemem inanın keşke elimden başka birşey gelse ama klinik şart..

Mavi hap extacy herhalde.
Bakislarindan bile anlayabilirsiniz bu durumu aslinda.
Allah korusun..

Back
X