Ne yapacağımı bilmiyorum

okurken çok üzüldüm durumunuza.gerçekten ne yazacağımı bilemedim.çok zor.allah size sabır annenize şifa versin.inşallah başka organlara sıçramamıştır.
şu mübarek günlerde bol dua edin.allah yardımcınız olsun.

merhaba allah sıze yardım etsın cok cok zor durum doktorunuz sıze bırakmıss ayagı nasıl bılemıyorum ama dıger hatalıgını tetıklıcekse kestırmeyın derım bırde kemoterapı cok agır oluyomus ondan cıkınca halsızlık yorgunluk oluyomus annenız kaldırabılırmıı ıyı düşünün merak ettım sız kac yasındasınız annenız kac yasında

Pet filmini bile öyle zor çektirdik ki. 4 5 defa baştan çektiler. Çekim yapılırken kaç defa işedi. Bez olduğu halde çoraplarına kadar ıslandı. Bir de radyoaktif madde. Onu temizle bir daha çektir. Evde ufak çocuğum var. Kendini temîzle. En sonunda makine kilitlendi. Nerdeyse tüm günümüzü aldı.

Çalışırken oğlum kreşe gidiyordu şimdi evde. Bırakacak kimsem yok. Nasıl olacak bilmiyorum.

Bu arada ben 33 annem 57 yaşında.

ooooofff canım ya nasıl zor bir durum...
galiba ben onay veremezdim bu şartlar altında...
ama tedavi olmaması kötü ... sıçrama olabilir...
yaşamak mı?
nasıl olursa olsun yaşamak mı?
ömrü uzatmak annenize ne getirecek? acı mı şimdikinden iyi bir ömür mü?
bilmiyorum soruyorum soruyorum gönül rahatlığıyla cevap vermek kolay değil
Allah ikinizin de yardımcısı olsun.
Aile büyüklerinize de danışmalısınız bu yük bir kişiye çokkkk ağır

Ben de onu düşünüyorum. Yaşamak her şeye rağmen güzel mi? Benim de bir evladım var onu biraz daha görebilmek için yaşamak ister miydim ? Ben de cevap veremiyorum :(

Aile büyüğümüz yok. Hepsi ayrı ayrı şehirlerde. Hepsinin kendine ait sıkıntıları var. Abim var ama o da pek umursamıyor.

okurken çok üzüldüm durumunuza.gerçekten ne yazacağımı bilemedim.çok zor.allah size sabır annenize şifa versin.inşallah başka organlara sıçramamıştır.
şu mübarek günlerde bol dua edin.allah yardımcınız olsun.

Sıçramamışsa da ayağının kesilmesi gerekiyor. Kesilmezse de yara sürekli içeri ilerleyecek. Sanki çürüyor gibi. Neye dua etmem gerektiğini bile bilmiyorum :(

Ben de onu düşünüyorum. Yaşamak her şeye rağmen güzel mi? Benim de bir evladım var onu biraz daha görebilmek için yaşamak ister miydim ? Ben de cevap veremiyorum :(

Aile büyüğümüz yok. Hepsi ayrı ayrı şehirlerde. Hepsinin kendine ait sıkıntıları var. Abim var ama o da pek umursamıyor.

Dediğim gibi bu yük bir kişiye çok ağır
Allah kimseye böyle ağır yükler vermesin...
soruların cevabını yine siz vermelisiniz...
çünkü her seçim bir kaybedim olacak...
ve kaybettikleriniz sizi üzecek malesefki
Yardımcı olamasam da üzüntünüzü paylaşıyorum
Rabbim bir yol göstersin size..

Dediğim gibi bu yük bir kişiye çok ağır
Allah kimseye böyle ağır yükler vermesin...
soruların cevabını yine siz vermelisiniz...
çünkü her seçim bir kaybedim olacak...
ve kaybettikleriniz sizi üzecek malesefki
Yardımcı olamasam da üzüntünüzü paylaşıyorum
Rabbim bir yol göstersin size..

Mesaj atmanız bile üzüntümü anlamanız bile bana yardım etmenizdir. Allah razı olsun. Konuştukça paylaştıkta biraz açılıyorum. Yoksa benim psikolojim de pek iyi değil.

Back
X