- Konu Sahibi lenoreleyla
gerçi benim yorumlarımı eksiliyosunuz ama yine de söyleyeyim.
ben araştırma görevlisiyim, herkesin birbirinin dedikodusunu yapıp kuyusunu kazdığı bir üniversitedeyim.da
ama şu anda bi yard. doçentin danışmalık yaptığı öğrencisiyle birlikte olduğu duyulsa bir kaç kişinin ayıplaması dışında bir yaptırımı olmaz-olamaz.
ortada cinsel bir istismar yok.
haa bu arada olan ilişki bana göre "etik" değil. ama sakıncalı da değil.
2 tane yetişkin birey.
okulda adamın odasına kapanıp işyerine uygun olmayan davranışlarda bulunmuyosunuz sonuçta.
dışarıda gezip dolaşmanız da kimsenin karışabileceği bir şey değil.
özel bi üniversitede değilse kapı gibi kadrosu olan bi hocaya kimse bir şey yapamaz bence.
bu işin içinde başka şeyler olmasından korkun bence.
özellikle evine davet etmemesi, hayatının sadece bir yönünü biliyor olmanız asıl bunlar tehlikeli.
bu arada evlilik hakkındaki düşüncelerinizi söylerken burada bir çok insanı kırıyor olabilirsiniz.
ben de evlenmeden çok mutlu beraberlikler sürdürülebileceğini düşünüyorum. ama bunu söylemenin yolu bu değil. isteyen çok aşıktır 18'inde evlenir, isteyen beraberliğini evlilik olmadan sürdürür. ancak heyecanı bitenler evlenir gibi genellemeler ne kadar doğru acaba? yüksek lisans yapıyorsunuz, bir kaç veriden yola çıkarak genel sonuca ulaşılamayacağını öğrenmişsinizdir araştırma yöntemleri derslerinde![]()
ben hatırladığım kadarıyla size eksi vermedim(nasıl veriliyor, onu da bilmiyorum zaten). evlilik hakkındaki düşüncelerimi ben uluorta ilan etmedim. etsem bile kimsenin buna kırılmasına gerek yok, herkes istediği gibi yaşar. bana evlen artık diye baskı kurmaya çalışan çok insan var çevremde zaten. burada da birkaç kişi benzer şeyler söyleyip yapmaması gerektiği halde beni eleştirdiği için gerildim ve onlarınkine benzer bir üslupla cevap verdim. ben bir yoldan gidiyorum diye insanları da o yola sokamam, hem toplumsallığa hem de fıtratıma aykırı. insanların da bana böyle davranması gerektiğini düşünüyorum. insanlar hadlerinde olmayan işler için olmadık şeyler söylememeli.