- 5 Aralık 2010
- 1.440
- 562
- 323
herkeze merhaba benim online oyundan tanıştığım bir erkek arkadaşım var.2.5 yıllık buluştuk benden hiç bir şeyini saklamadı ailesinin yanındada konuşur benle maillerini facesi yani herşeyini gösterdi emin olmam için tabi arada kavaglar olur dört dörtlük bir ilişki olmaz.Benimle hep evlenmek istediğini söyledi 3 4 aydırda 12 bin lira kadar para biriktirdi.Onun ailesinden ablaları abileri herkez biliyor evin en küçük oğlu.Ama sorun bende benim ailemden babam dışında kız kardeşim annem erkek kardeşim bu çocukla benim oyunda arkadş olduğumu biliyor daha önceden erkek kardeşimde oynadığı için o kişiyi az da olsa tanıyor.17 yaşlarında iken biriyle sevgili olduğumuda duyduklarında onlardan çok şiddet gördüm ve onları bunu söylüyemiyorum sanki yine aynı şeyleri yaşıcam sanıyorum.Oldukça fazla görücü geliyor evlenmem için baskı yapıyolar gelen kişiler benden 10 15 yaş büyük oluyor istemiyorum diye bağırıp kızıyolar neden istemiyorsun diye .Sevgilim var demeye korkuyorum bir çok arkadşım evleniyor bende isityorum ama cesaret edemiyorum.Sevgilim de karadenizli bende ama onlar kocaelinde yaşıyolar.Evlenince de orada yaşıcaz yapabilirmiyim bilmiyorum.Şehir dışından birileri istediği zaman asla olmaz bize yakın olcaksın diyolar.Erkek arkadşım ise netten tanıştık demezsin diyor, ama seninle arkadaş olduğumu biliyolar diyorum ya geceleri uyuyamıyorum yaşıcaklarımdan korkuyorum onunla evlenemezsem ailemin istediği biriyle evlensem mutlu olamam diyorum psikolojim çok bozuk
ben 24 erkek arkadaşım 26 yaşında ne yapmam gerekiyor bilmiyorum

Son düzenleme: