Ne yapacagimi bilmiyorum!!

di-di

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2015
1
0
1
42
Selamlar arkadaslar..
Lütfen öneri ve yardimlarinizi bekliyorum artik gercekten ne yapacagimi bilemiyorum.
25 yaindayim ve sevdigim genc de 28 yasinda ve yay burcu. 1 yilldir görüsüyoruz.Erkek arkadasim calistigi is yerinde bir kaza gecirdi ve kazada iki arkadasi vefat etti kendide yaralandi ölümden döndü yani. Onun nekadar büyük bir tranvada oldugunun farkindayim olayi duydugum zaman benim bile piskolojim bozuldu bu konuda herzaman destek olmak benim insanlik görevim zaten o ayri, fakat o benden yaninda olmami istemiyor gibi uzaklasti benden iyce 5 gündür ne ariyor ne soruyor. Bende nu anladigim icin üzerine gitmek istemiyorum. Ona yaninda oldugumu belli ettim ama o yinede arkadaslariyla cikip icip dagitmayi gezmeyi tercih ediyor bunun icin bile bisey demedim.Ama kendi kendime cok üzülüyorum ben nasil davrancagimi bilemiyorum lütfen bana bir yol gösterin arkadaslarim kendi haline birak kendine geldigi zaman senide arayacak diyorlar ama bu zor günlerinde yaninda olamadiktan sonra anlamida kalmiyor diye düsünüyorum. Ne yapmaliyim arkdaslar lütfen yardim.!!

Bir Yay Burcu erkeği, Allah sabır versin demeliyim öncelikle.. Çok zor bir durum tabi ki atlatmak kolay değil, yalnız yay erkeği duygularını daha çok içinde yaşar, belli duvarları vardır onun kendi kendini yaralar kendi kendini iyileştirir, benim de öyle bir erkek arkadaşım olmuştu ve bana kafayı yedirtmek üzereydi. Eğer bu kadar süre yürütebildiyseniz bence vazgeçmeyin. Onun duvarlarını kırmaya çalışın.

kendinden başkasını düşünmeyen bencillikte bir numara olan bir klasik Yay burcu erkeği yol yakınken vazgeç derim ben benimde yay burcu bir sevgilim vardı Allah belamı vermiş gibiydi çok şükür kurtuldum :/

Back
X