Ne yapacağımı bilmiyorum

kafama

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2016
25
3
1
İyi geceler herkese ..
Gerçekten ne yapacağımı bilmiyorum beş senedir evliyim nişanlandığımdan beri sorun huzursuzluk başladı eşimin ailesi kendileri beni beğenip istediler ve nişan yapmaları rezaletti nişan bile olmuyodu zoraki oldu neyse olur dedim ama nişanliyken görümcem kaynanam eşimle aramızı açtılar ve eşim ilk nişanlandığımız dönemden ailesinin sorumsuzluklarından onu hiçe saydıklarından diye anlatıyodu bana ama görümcemin yalan dolanları kaynanamla birlikte nişan atmaya kadar geldi tabi eşim bu dönemde beni ailesine sattı açikçası ailesine beni kötüledi sonrasında gelip yalvardı yakardı benim hiç suçum yok onlardan annem kızkardeşlerim sorumlu dedi ve ailemde tutu tekrardan olur molur dedi evlendik evlendiğimizin haftası kaynanam sinir krizi geçiriyo benle evlendi diye tabi ortalığı karıştırdı 10günlük gelinken dayak yedim eşim tarafından sebep temizlik yapıyo olma sonrası beş sene hep böyle geçti dayak küfür ve çocuk problemide cabası çocuğum olmuyor mecbur tüp bebek olmalıydı ve tüp bebeğinde yaptık ama Nasıl esimin ailesi evlendiğimizden beri istemiyor görüşmüyorlar benle ve tüp bebek tedavisinde eşim onlardan kaynaklı tüp bebek karnımda şiddete maruz kaldım 12 gün test gününe kadar yani iki kez dayak yedim sonuç pozitifti ama dış gebelikle sonuçlandı ben ne yapmalıyım çocuğumun olmaması beni boşanmaktan alıkoyuyor ama yaşanır bir tarafıda yok yani çünkü hala dayak şiddet devam ediyor ☹️

Ailen arkanda sana sahip cikiyorsa cocugun olmadan bosan.. cocuk olmamasi nasi seni alikoyuyor anlamadim.. cocuk denemesi falanda yapma dayak siddet bitmez kimsenin huyu degismez.. yol yakinken ayril.

Yani şu şekil kendime olan güvenimi azaltıyor eksiklik diyorum kendi kendime bi daha bi yuvam olur mu ama inanın paramparçayım sadece benle oynayan beni atıp satan bir eş yanımdaki defalarca şans verdim ama hep kullandı beni çok üzgünüm ama yine rabbimin bi bildiği vardır elbet ne bileyim hem fiziksel hem psikolojik hiçbirşey bırakmadı bende de

Haklısınız anlatamadığım o kadar çokşey varki yazsam bitmez ama insanın özgüven eksikliği mahvediyor insanı onun için üye oldum buraya ne deseniz haklısınız

Yani şu şekil kendime olan güvenimi azaltıyor eksiklik diyorum kendi kendime bi daha bi yuvam olur mu ama inanın paramparçayım sadece benle oynayan beni atıp satan bir eş yanımdaki defalarca şans verdim ama hep kullandı beni çok üzgünüm ama yine rabbimin bi bildiği vardır elbet ne bileyim hem fiziksel hem psikolojik hiçbirşey bırakmadı bende de

bak arkadaşım,
kocamdan dayak yiyene kadar babamın evinde ondan dayak yemeyi tercih ederim.
enazından üzerimde hakkı var.
o eloğlu seni kolay bulduğu bi oyuncak gibi hoyratça muamele ediyo.
bi emeği yok çünkü sende.
kimse vazgeçilmez değil, bas k.çına tekmeyi.

sin cumle den bisey anlamadim nasil cocugun olmamasi bosanmaktan alikoyuyor? bu firsati degerlendirmen lazimken...

Yeteri kadar ewliliginde mucadele vermissin defalarca diyorsun.. ee daha ne bekliyorsun basina gokten taş dusup duzelmicek ya bu adam.. bebeginin olmamasi sende eksiklik hissettirmesin allah belki bilerek wermiyor belki bebegin olsa daha buyuk zulüm göreceksin.. bilemezsin.. yol yakinken ayril..

Haklısınız anlatamadığım o kadar çokşey varki yazsam bitmez ama insanın özgüven eksikliği mahvediyor insanı onun için üye oldum buraya ne deseniz haklısınız
Canım ya üzüldüm bak şimdi :( aslında be yapman gerektiğini biliyorsun sen. Böyle bir evlilik olamaz,olmamalı. Sen herkesten değerlisin unutma. Eşin olacak öküz hangi hakla sana vurabiliyor? Elleri kırılsın pisliğin.

Ailen sana destek oluyorsa ayrıl. Olmuyorsa yine ayrıl diyeceğim çünkü şiddet var. Bir süre dayan bir iş falan bak. Allah yardımcın olsun, iyi insanlarla karşılaştırsın.

Çocuğun olması boşanmaktan alıkoyarda olmaması nasıl engel anlamadım
Çocuğun olmadığı için bir daha evlenemeyeceğini mi düşünüyorsun
Dayak yediğin bir evlilik bekarlıktan daha mı iyi

Doğru Şuan bunca sene çekip boşanmadığım korkularımı anlatmakiçin üye oldum evlenmek bekar kalmak değil benim sorun olan sadece çocuğum olması için neler çektiğimi yaşadığiımı bi ben biliyom içimdeki korku acaba anne olucak muyım beni bu şekil kim ister diye düşünyorum şuan o kadar kötü hissediyorum ki anlatamam

Sana Boşan dicem boşanmaya çıksın
Kocanla konuş diyecem konusmayacaksin yada konuşmuş da sonuç alamamış olacaksın
En iyisi ^dov^ diyorum bu dayak kaçınılmaz madem sende ona vur kayıtsız kalma

Ailen sana destek oluyorsa ayrıl. Olmuyorsa yine ayrıl diyeceğim çünkü şiddet var. Bir süre dayan bir iş falan bak. Allah yardımcın olsun, iyi insanlarla karşılaştırsın.

Çok sağolun hepimize inşllh

Bebeginin olmamasi nasil ali koyuyor ya seni?
Yapilan yoruma cevap vermissin, ama hala anlamadim.
Seni ozguvensizmi yapiyormus?
Yani cocugun olunca ozguvenin yerine gelicek ve bosanicaksin oylemi?
Farkindamsin bu evlilige bi cocuk gelse iste o zmn tam cikmaza girersin.
O gelicek sandigin ozguvenin foossss, yerlerde olur.
´Yavrumu babasiz buyutemem´ gerekcesiyle kazik cakarsin sen o eve.
Dahada cikamazsin.

Canım ya üzüldüm bak şimdi :KK43: aslında be yapman gerektiğini biliyorsun sen. Böyle bir evlilik olamaz,olmamalı. Sen herkesten değerlisin unutma. Eşin olacak öküz hangi hakla sana vurabiliyor? Elleri kırılsın pisliğin.

Sağol allah kimseye kaldıramıycağı yükü vermesin inşllh ama ben beş senedir hep tamam dedim olur dedim yani vicdanen çok rahatım yapacak birşey yok kader

Ayrılmak için neyi bekliyosun sen
İlle bu adamdan çocuk yapıp onunda şiddete maruz kalmasını mi

Back
X