ne yapacağımı bilmiyorum

smgdmtrks

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2016
3
0
1
37
merhaba arkadaşlar
az öne üye oldum
üye olmadan hep okuyordum kadınlarkulubunu

bir derdim var
çevremdekileri çok dinledim

tanımadığm kişilerden yorum almak istiyorum

8 yıldır bir çocuk ile beraberim

ikimizde aynı şehirdeyiz
aynı memleketliyiz

herzaman evlenmek istedik ama olmadı

arkadaşım ilk önceleri evi olmadığı için evlenmek istemedi kendisi hiç kirada oturmamış bende hiç oturmadım

daha iyi bir hayatımız olsun diye bekledik

8 yıl dile kolay değil

tabi arada ayrıldık aylar geçti barıştık

arkadaşım bana hiç küfür kötü söz el kaldırma aldatma bişi olmadı saygılı birisi

ben hep okudum daha iyi şeyler yapıp hem kendime birşeyler kattım hem okulumu bitirdim hem iyi iş buldum

ama arkadaşım bunları yapmadı

çalışıyor sürekli

ama istediği gibi bir işi olmadı

bekledim bekledim 8 yıldır evimiz olmadı

şimdi ailemde bu çocuk sana ne verdi 8 yıldır diyor ve istemiyor onu

bende mantığımla hareket eden biriyim

geçen hafta kendisinden ayrıldım

siz olsanız ne yapardınız

bence yanlış yapmışsın derim aşkla mantığı bir tutamazsın ne demişler sabreden dermis muradına ermiş ayrıca ikili ilişkilerde ailelerin ne dediğine fazla takilirsan asla mutlu olamazsın

Kardeşim ablam vs uygun görmüyor
Yıllardır onu bekliyorum
Ne kadar daha beklerim

Ailemin sözünü çok dinlerim

ailen 8 yılın sonunda ne bekliyordu? maddi bir beklenti ise yanlış yoldayız demektir.
yani mutlu bir evlilik ama maddi sıkıntılar birlikte de olabilir. yeterki sen nelere hazır olduğunu bil. "adamın parası pulu yok, bana bakamaz..." diye evlenmedi isen en iyisini yapmışsın. yoksa maddiyata dayalı sorunlar ileride çok can sıkar. adamın başını yakmaya gerek yok.

Parası var çalışkan birisi hep çalışıyor.
Ama ailem kafayı taktı.

Bende sağlıklı karar veremiyorum

Ayrıldım

parası var ise neden ayrılıyosunuz o zman sorun sadece ev mi yani ? ayrılmak yerine biraz rest çekebilir işin ciddiyetini kendisine hissetirebilirdiniz kolay mı ya aşkla svgiler öyle kolay bulunmuyor maalesef çok çabuk harcamışın benden söylemesi

sen sekiz yılı ailen olumsuz yaklaştı diye silip atabildiysen doğru bir karar vermişsin demektir bitmesi en doğru hareket olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…