• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapacağımı bilmiyorum

Mgul

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2016
3
0
1
31
Sevgilimin evli olduğunu bilmeden bir ilişkiye başladım daha sonrasında boşandığını bir çocuğunun olduğunu söyledi eski eşinin memlekete geri döndüğünü anlattı ben e devletten görmek istiyincede dava açıldı şuan devam ediyor dedi fakat ortada bir dava yok ama dava açılacağını söyledi sürekli olarak farklı konular anlatıyor ona inanmakta güçlük çekiyorum ama onu seviyorum ona bağlandım da bilmeden bir kausun içine girdim bir taraftan beni sevdiğine inanıyorum hatta inandığım tek şey bu olabilir kısa süre önce de beni iş ortağı ve bir iki kuzeni ile de tanıştırdı aynı Zaman'da benim ailem ve arkadaşlarım ile de tanıştı beni ve kendisini saklamıyor istediğimiz gibi vakit geçirebiliyoruz özel eşyalarını karıştırdım telefonunu falan herhangi birşey bulamadım eşine dair onu kaybetmekten korkuyorum o her zaman yanımda olduğunu ayrılmak istemediğini söylüyor yoğun işine karşın da elinden geldiğince yanımda olmaya da çalışıyor ilgisiz bir erkek değil ama yine de sürekli olarak ileride ne olacak diye düşünüyorum sadece yanımda ol diyor ben bu adamı seviyorum ne yapmalıyım.

Sevgilimin evli olduğunu bilmeden bir ilişkiye başladım daha sonrasında boşandığını bir çocuğunun olduğunu söyledi eski eşinin memlekete geri döndüğünü anlattı ben e devletten görmek istiyincede dava açıldı şuan devam ediyor dedi fakat ortada bir dava yok ama dava açılacağını söyledi sürekli olarak farklı konular anlatıyor ona inanmakta güçlük çekiyorum ama onu seviyorum ona bağlandım da bilmeden bir kausun içine girdim bir taraftan beni sevdiğine inanıyorum hatta inandığım tek şey bu olabilir kısa süre önce de beni iş ortağı ve bir iki kuzeni ile de tanıştırdı aynı Zaman'da benim ailem ve arkadaşlarım ile de tanıştı beni ve kendisini saklamıyor istediğimiz gibi vakit geçirebiliyoruz özel eşyalarını karıştırdım telefonunu falan herhangi birşey bulamadım eşine dair onu kaybetmekten korkuyorum o her zaman yanımda olduğunu ayrılmak istemediğini söylüyor yoğun işine karşın da elinden geldiğince yanımda olmaya da çalışıyor ilgisiz bir erkek değil ama yine de sürekli olarak ileride ne olacak diye düşünüyorum sadece yanımda ol diyor ben bu adamı seviyorum ne yapmalıyım.

İleride muhtemelen şimdiki karısının durumunda olcaksın. Bu kadar yalan niye bu durum senin mideni bulandırmalıydı bence. Dürüst değil hadi sevdi seni kaybetmemek için yalan söyledi ki bu bile yanlış evli çünkü, yalan üstüne yalan söylemiş. Belki karısının ne boşanmadan haberi var ne de senden. Bağlanmışsın ama bence o bağı koparmaya bak. Bana hiç normal gelmedi geleceğini yakma.

Ortada bir dava yok diyorsunuz, evli bir adamla ilişkiyi sürdürmeyi mi düşünüyorsunuz, bu ne kadar mantıklı ne kadar doğru? Ailenizle tanışması sizi birileriyle tanistirmasi sizi kandirmiyor anlamina mi geliyor? Boşanma aşamasında olsaydi bile bunu normal karsilamamaniz gerekirdi. Kaldi ki ortada oyle bir durum yok. Çok rahatmışsınız bence.

Ortada bir dava yok diyorsunuz, evli bir adamla ilişkiyi sürdürmeyi mi düşünüyorsunuz, bu ne kadar mantıklı ne kadar doğru? Ailenizle tanışması sizi birileriyle tanistirmasi sizi kandirmiyor anlamina mi geliyor? Boşanma aşamasında olsaydi bile bunu normal karsilamamaniz gerekirdi. Kaldi ki ortada oyle bir durum yok. Çok rahatmışsınız bence.
Doğruluğu yada mantığı konusundaki eleştirileri kendinizde muhafaza edebilirsiniz. Emin olun ki rahat da değilim dengemi şaşırmış vaziyetteyim Fakat seviyorum hiç birşey bilmeden onu sevdim evli olduğunu bilseydim hiç bir şekilde böyle bi olaya dahil olmazdım. Eleştiri yerine yorum yapsaydınız keşke Teşekkürler

Nasıl anlamadınız evli adamı bunca zaman
Herşeyi gözümün önünde yapıyordu evli bi Ada'mın eşi arayıp sormalı yani öyle olmalı bence ama hiç öyle birşey ile karşılaşmadım sakladığı birşeyde yok gibiydi evli bir Adam gibi de değil di aksine rahat tavırları var. Taki herşeyi anlatmaya başlayana kadar hiç hissetmedim.

Herşeyi gözümün önünde yapıyordu evli bi Ada'mın eşi arayıp sormalı yani öyle olmalı bence ama hiç öyle birşey ile karşılaşmadım sakladığı birşeyde yok gibiydi evli bir Adam gibi de değil di aksine rahat tavırları var. Taki herşeyi anlatmaya başlayana kadar hiç hissetmedim.
Tekmi yaşıyor ailesiylemi

eğer onu seviyorsanız ve onun da sizi sevdiğinden eminseniz bundan sonraki gelecek planlarının neler oldugunu sorun. sizi hayatının neresinde gördüğünü ve bundan sonra neler olacagını açık açık konuşun. eşiyle ne zaman boşanacagını ya da sizi hayatının bir parçası haline ne zaman getireceğini açıkça sorun.herşeyi açıkça konusmak ve ne yapacagınıza karar vermek bu durumda en mantıklısı. evli oldugunu bilseydiniz elbette ilişkiye başlamazdınız bunda sizin bir suçunuz yok, biraz hata karşı tarafta. kısacası ona güvenmek için onun çabalaması gerekiyor diye düşünüyorum.

Hiçbirşey bilmeden sevmişsiniz, şimdi herşeyi bilerek ayrılabilirsiniz mesela.
Adam evli.
Çok gördük bunları.Yok birlikte yatmıyoruz bile, yok efendim çocuk için biraz daha bekliyoruz.Yok evi ayırdım :ukala:

Yapilacak olan cok açık ve net.
Buraya hepimiz yaziyoruz. hepimiz elestiriliyoruz.
Bazi yorumlar bazi elestiriler de hayatimizda dogru davranmamiza sebep oluyor.
Baslamaniz hata değil ama devam etmeniz hayatinizda geri alamayacaginiz bir yanlis!

Karisinin bosanacagindan yada sizden haberi var mi acaba ?? Bosanma davasi acmiyorsa ayrilin biran once. Bildigin metressiniz bu sartlarda

bu forumda çok gördüğüm bir konu. tecrübelerime dayanarak diyorum ki: adam evli, çocuğu var ve hatta karısı hamile. karısı doğum yapınca sana kusura bakma diyecek. o yüzden kendini kullandırtma. bu konular genelde böyle biter. ben uyarımı yapıyım şimdiden.

adam her ne kadar esindan ayri olsada resmi olarak evli ve siz bile bile bir kadinin aldatilmasina sebep oluyorsunuz. hic dusndunuzmu boyle bir yalan soyleyen ilerde neler soylemez. sevgisinden eminim demissiniz. olabilir. ama unutmayinki bosanan insanlar evlenirken onlarda sevildiklerinden emindiler. dikkat et arkadasim .

Kimliğine baktınız mı?

Onun karşısına geçip bana gerçekleri anlat, canımı yaksa da bir önemi yok, acı yalanlarla yaşamaktansa, doğru gerçekleri tercih edeceğinizi söyleyin.
Dürüst olsun durumu baştan anlatsın.

Sonrası size kalmış..

Yok dava açıldı yok açılacak cart curt. Dalga mı geçiyorsunuz ?? Boşandım yalanı ortaya çıkar çıkmaz ayrılıcaktınız o adamdan. Bir bitmediniz. Bekar adamların soyu mu tukendi ?? Boyle sevgi olmaz iğrenç bir durum bu...metres olmak güzel mi ?

Back
X