Sevgilimin evli olduğunu bilmeden bir ilişkiye başladım daha sonrasında boşandığını bir çocuğunun olduğunu söyledi eski eşinin memlekete geri döndüğünü anlattı ben e devletten görmek istiyincede dava açıldı şuan devam ediyor dedi fakat ortada bir dava yok ama dava açılacağını söyledi sürekli olarak farklı konular anlatıyor ona inanmakta güçlük çekiyorum ama onu seviyorum ona bağlandım da bilmeden bir kausun içine girdim bir taraftan beni sevdiğine inanıyorum hatta inandığım tek şey bu olabilir kısa süre önce de beni iş ortağı ve bir iki kuzeni ile de tanıştırdı aynı Zaman'da benim ailem ve arkadaşlarım ile de tanıştı beni ve kendisini saklamıyor istediğimiz gibi vakit geçirebiliyoruz özel eşyalarını karıştırdım telefonunu falan herhangi birşey bulamadım eşine dair onu kaybetmekten korkuyorum o her zaman yanımda olduğunu ayrılmak istemediğini söylüyor yoğun işine karşın da elinden geldiğince yanımda olmaya da çalışıyor ilgisiz bir erkek değil ama yine de sürekli olarak ileride ne olacak diye düşünüyorum sadece yanımda ol diyor ben bu adamı seviyorum ne yapmalıyım.