1 yıllık evliyim.severek evlendik.psikolojk sorunlarım vardı evlenmeyi ertelemek istedim ama o daha fzla beklemek istmedi herneyse onun yanındayken kendimi unuturdum mutluydum hersey yolunda gdiyodu yani.ama 2.haftamızda tartışmalar basladı.3.hafta annem gelmişti bizde kalmaya salonda oturuyoduk bi tartısma çıktı annemin yanında büyütmek istemedim bska odaya gttim..öfkeyle yanıma geldi gtmesini söyledim ilk o gün vurmustu defalarca..hyal kırıklıgı bu yıkılısı anlatmak imkansız annemle gdicektm çok yalvardı agladı kıyamadım cünkü çok sevdim.sonra ufak tefek hareketleri oldu.2. ayımızda resmen dayak yedim yerlerde sürümüştü yüzüm gözüm şişmişti bitmiştim artık yorulmustum ailemin evine döndüm 2 hfta sonra haber aldım çok hastaymıs yemek yemiyomus zayıflamıs agzna içki koymayan insan deliler gbi içiyomus cagırdım geldi sarıldım ağladık eline sigara basmıs bde slak.son sansın dedim..evimize döndük sonra bi ay gcmeden bi tokat daha..yne agladı yalvardı ben salak kandım..askere gtti 1 haftalık izne geldi çok özlemişiz 4.günü bi tokat daha yne agladı ayaklarıma kapandı çocuk gibi bu sefer gercekten son dedim izni btti döndü ve ben bunları kaldıramadım hastanede yattım snir ilaçları kullandım şimdi 6 ay gecti hç bi olay yk ama bidha olusa naparım bilmiyorum sevdiğine emindim hep ondan sustum affettim ama artık hc güvenm yok boşluktaym seven yapmaz ya kıyamaz ben ona bakmaya bile kıyamazken onun yaptıkları hala aklıma geldikçe çok canımı yakıyo..bbam bile bir kere vurmamıstır ben böyle degildim çok gururluydum bekarken etraftan byle seyler duyunca ben asla katlanmam benden degerli degil derdim büyük konusmusum ümidim yok adam olmcak bu gdişle hla seviyorum ama bidaha kaldırabilcegmi sanmıyorum cok yoruldum çok..yanlış mı yapıyorum??????
Son düzenleyen: Moderatör: