• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapacagımı hala bilmiyorum..

ugrftma

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2011
68
0
36
İzmir
1 yıllık evliyim.severek evlendik.psikolojk sorunlarım vardı evlenmeyi ertelemek istedim ama o daha fzla beklemek istmedi herneyse onun yanındayken kendimi unuturdum mutluydum hersey yolunda gdiyodu yani.ama 2.haftamızda tartışmalar basladı.3.hafta annem gelmişti bizde kalmaya salonda oturuyoduk bi tartısma çıktı annemin yanında büyütmek istemedim bska odaya gttim..öfkeyle yanıma geldi gtmesini söyledim ilk o gün vurmustu defalarca..hyal kırıklıgı bu yıkılısı anlatmak imkansız annemle gdicektm çok yalvardı agladı kıyamadım cünkü çok sevdim.sonra ufak tefek hareketleri oldu.2. ayımızda resmen dayak yedim yerlerde sürümüştü yüzüm gözüm şişmişti bitmiştim artık yorulmustum ailemin evine döndüm 2 hfta sonra haber aldım çok hastaymıs yemek yemiyomus zayıflamıs agzna içki koymayan insan deliler gbi içiyomus cagırdım geldi sarıldım ağladık eline sigara basmıs bde slak.son sansın dedim..evimize döndük sonra bi ay gcmeden bi tokat daha..yne agladı yalvardı ben salak kandım..askere gtti 1 haftalık izne geldi çok özlemişiz 4.günü bi tokat daha yne agladı ayaklarıma kapandı çocuk gibi bu sefer gercekten son dedim izni btti döndü ve ben bunları kaldıramadım hastanede yattım snir ilaçları kullandım şimdi 6 ay gecti hç bi olay yk ama bidha olusa naparım bilmiyorum sevdiğine emindim hep ondan sustum affettim ama artık hc güvenm yok boşluktaym seven yapmaz ya kıyamaz ben ona bakmaya bile kıyamazken onun yaptıkları hala aklıma geldikçe çok canımı yakıyo..bbam bile bir kere vurmamıstır ben böyle degildim çok gururluydum bekarken etraftan byle seyler duyunca ben asla katlanmam benden degerli degil derdim büyük konusmusum ümidim yok adam olmcak bu gdişle hla seviyorum ama bidaha kaldırabilcegmi sanmıyorum cok yoruldum çok..yanlış mı yapıyorum??????

Son düzenleyen: Moderatör:
nasıl izin verirsin seni yerlerde süründürüp tekme tokat dövmesine nasıl bir şey yapmasın isterse ölsün yemek yemiyomuş içki içiyomuş gebersin ya insanlık mı bu allah aşkına bunu hakediyomusun sence böyle sevgi olur mu ??

sana bu kadar eziyeti etmiş birini hala nasıl seviyorum diyebiliyosun şaşırdım

neden kendine bu kadar eziyeti ettirip dayak yediriyosun
senden kıymetli kim olabilir
kendine bu acıyı çektirme
adamda nasıl olsa bu iki ağlayınca beni affediyo diyo devam ediyo aynı şeyleri yapmaya

hayatın alt üst olmadna kaç kurtul
bu yaşlarına bir daha geri gelmiyceksin

''Yanlış mı yapıyorum ? '' Tabiiki yanlış yapıyorsunuz..Hatta ilkinden beridir hata yapıyorsunuz hala aynı adamCIK la kalmaya. Bunu nasıl yaparsınız kendinize ? Kendinizi, hayatınızı , gururunuzu sevmiyor musunuz ? Nasıl sizi sevdiğine inanıyorsunuz bu durumda ? Bunun adı kendince sevgi olabilir ; fakat o kendi için seviyor sizi.. Saplantı olmuş.

Daha ağır konuşmak geliyor içimden, ama size ve yaşanmışlıklarınıza olan saygımdan susmam icap ediyor..

BİRAN ÖNCE ASLA ARKANIZA BAKMAMAK KAYDIYLA kurtulun o adamdan ve bu hayattan.

Üstelik psikolojik sorunlarım vardı demişssiniz, buradan okuduklarımla sizin değil onun varmış.Hatta psikopatlık derececesinde.

Allah yardımcınız olsun ve biran önce kurtulma idrakı versin.

konu sahibi arkadaşım birde sana bunları yapan insandan bebek sahibi olmaya çalışıyormuşsun...

en iyisi yorumsuz kalmak kendimce

sevgili arkadaşım "bir daha olursa ne yaparım" diye sormuşsun, ama her seferinde yeniden olmuş zaten...

sen ve hayatın bu kadar değersiz olamaz değil mi? umarım gücünü yeniden toparlar ve seni "insan" yerine koyamayan bu adamdan (adam lafını haketmiyor ama) bir an önce uzaklaşmayı başarırsın...

canim benim bir kereye mahsus olmamis ki bayaga bayaga hirpalamis seni sana destekci olucagina....offf :59:
bi tokatlada kalmamis o zaman kestirip atip dönmemek vardi( baskalarin ne dedine bakma ne yasadigini sen bildigin icin en iyi karari kendin verebilirsin ancak)
sen son sansi vermissin Onun icin Kendin icin degil zaten :44: böyle mutlu olamicagini sende biliyorsundur ve sonuda hayal bi kirikligi ile taclandiriliyor ama bir kere vuran yine yapar denir seninki oho cizmeyi asmis cokdan
zaten ruhen iyi degilsin birde bu adamin yaninda olman daha tehlikeli senin icin
daha yeni evlisiniz Bu adamdan kurtulmaya bak

Sevdigini söylüyor sevdigine kiyan, kendi kendine zarar veren biri
asla tekin degildir..

Allah korusun haberlerde neler duyuyoruz,
daha kötüsünüde yapmaya meyillidir böyleleri..

Suan can sagliginizin olmadigini düsünüyorum..
Defalarca sans vermissiniz ama 1 kere eli alismaya görsün derlerya o hesap sizinki..
Karar verin, dünyanizi karartmayin.. Düsünün kendiniz icin..

''Yanlış mı yapıyorum ? '' Tabiiki yanlış yapıyorsunuz..Hatta ilkinden beridir hata yapıyorsunuz hala aynı adamCIK la kalmaya. Bunu nasıl yaparsınız kendinize ? Kendinizi, hayatınızı , gururunuzu sevmiyor musunuz ? Nasıl sizi sevdiğine inanıyorsunuz bu durumda ? Bunun adı kendince sevgi olabilir ; fakat o kendi için seviyor sizi.. Saplantı olmuş.

Daha ağır konuşmak geliyor içimden, ama size ve yaşanmışlıklarınıza olan saygımdan susmam icap ediyor..

BİRAN ÖNCE ASLA ARKANIZA BAKMAMAK KAYDIYLA kurtulun o adamdan ve bu hayattan.

Üstelik psikolojik sorunlarım vardı demişssiniz, buradan okuduklarımla sizin değil onun varmış.Hatta psikopatlık derececesinde.

Allah yardımcınız olsun ve biran önce kurtulma idrakı versin.

ah canm haklısın dedim ya bende basıma gelmeden senin gibi düsünürdüm Allah kmseye yasatmasın duana amin diyorum sagol..

sevgili arkadaşım "bir daha olursa ne yaparım" diye sormuşsun, ama her seferinde yeniden olmuş zaten...

sen ve hayatın bu kadar değersiz olamaz değil mi? umarım gücünü yeniden toparlar ve seni "insan" yerine koyamayan bu adamdan (adam lafını haketmiyor ama) bir an önce uzaklaşmayı başarırsın...

dogru degersiz degl hayatm kendm ama bu nasıl bsey ben hla anlamıyorum bırakamıyorum mantıgımle düşünemiyorum..sagol yrumun içn..

sevgili arkadaşım açtığınız konulara baktımda, gerçekten bu adamdan çocuk sahibi mi olmaya çalışıyorsunuz??? yapmayın etmeyin ya... neyse...

bir de başına gelmeyen bilemez diyorsunuz, ancak bu durumda bilinmeyecek birşey yok...

neyse geçmiş olsun...

canim benim bir kereye mahsus olmamis ki bayaga bayaga hirpalamis seni sana destekci olucagina....offf :59:
bi tokatlada kalmamis o zaman kestirip atip dönmemek vardi( baskalarin ne dedine bakma ne yasadigini sen bildigin icin en iyi karari kendin verebilirsin ancak)
sen son sansi vermissin Onun icin Kendin icin degil zaten :44: böyle mutlu olamicagini sende biliyorsundur ve sonuda hayal bi kirikligi ile taclandiriliyor ama bir kere vuran yine yapar denir seninki oho cizmeyi asmis cokdan
zaten ruhen iyi degilsin birde bu adamin yaninda olman daha tehlikeli senin icin
daha yeni evlisiniz Bu adamdan kurtulmaya bak

ah canm suan bile aglamamak için kendimi zor tutuyorum biliyorum aptalca davrandıgımı ama hep amalarla kalıyorum işte...

çocuk meselesine gelnce braz düzelince cok istedm nasip ilk ailemn evine geri gttigimde babam bi tokatla geri geldin biz sana dememişdik evlilik kolay degl fln demsti bu sözler hep aklımda herkes hep bana kendimi suclu hissetirdi sanki ben hatalıymısım gibi gercekten hepinz dgru söylüyosunuz ama etraf aile gerçi ailem suan arkamda bu kadar sey oldugunu bilseler bi dk durdurmazlar ama son sansın dedim kaldım dua edin bu gidişle aklımı kaybetmezsem dogru yolumu bi gun bulurum heralde......

ah canm suan bile aglamamak için kendimi zor tutuyorum biliyorum aptalca davrandıgımı ama hep amalarla kalıyorum işte...

çocuk meselesine gelnce braz düzelince cok istedm nasip ilk ailemn evine geri gttigimde babam bi tokatla geri geldin biz sana dememişdik evlilik kolay degl fln demsti bu sözler hep aklımda herkes hep bana kendimi suclu hissetirdi sanki ben hatalıymısım gibi gercekten hepinz dgru söylüyosunuz ama etraf aile gerçi ailem suan arkamda bu kadar sey oldugunu bilseler bi dk durdurmazlar ama son sansın dedim kaldım dua edin bu gidişle aklımı kaybetmezsem dogru yolumu bi gun bulurum heralde......

cocuk sakin sakin :20:
seni dövüp verdigin sansini kullanmasinimi beklicegin öylemi?:2:
sözününü tuttun helal olsun diyen biri peki olcakmi,getirisi nedir???
ailen arkandaysa bi dk dahi durma canim ve ailene anlat herseyi kestir at düsünmeden kaybedicegin hicbiseyin olmaz aksine kendine olan saygini inancini sagligini kazanirsin

bir değil iki değil üç değil.. yazık değil mi sana..
bu adamın düzelmeye niyeti yok.. yüzünü sana en başında göstermiş..
düzelecek diye bir umut bekliyorsun ama kendini ayrılık düşüncesine alıştırsan iyi edersin canım..
daha fazla kendini yıpratmadan..

İnanamıyorum!! :53:
Seven insan kıyarmı hic sevdigine ya! Bu nasıl bir sinir , nasıl bir öfke böyle!

Bu şiddedin sonu gelmeyecek emin olun. Sakın ama sakın çocuk sahibi olmayıda düşünmeyin. Size bunu yapan el kadar yavruya neler yapar düşünün.
Bence hemen bu adamı bırakmanız. Çünkü normal değil, şiddet eğilimi var ve sizi defalarca dövmüş, geri döneceğinizden o kadar eminki, tekrar dövmeye devam edecektir.
Böyle bir psikopatla hayat geçmez. Kendi hayatınızdan daha kıymetli bir şey yok. Bırakın yemesin içmesin, alkole vursun kendini. Kendi düşen ağlamazmış.
Siz kendinizi kurtarın bir an önce.

Back
X