belki mesajım sana biraz ağır gelecek ama sırf eleştiriyle cevap vermek için okuma
dost acı söyler bunu unutma bir sürü arkadaşta sana acıları söylemiş
bak canım adam bi kez yapmış affetmişsin bidaha yapmış gene affetmişsin gene gene gen devam etmiş...
artık bu adam ne kadar özür dilese bile yapmayacağım dese bile yapar çünkü artık onu sen alıştırdın hemen 2 ağlıyo sızlıyo çok seviyom diye yırtınıyo paaat af geliyo
olmaz böyle şey
insan olarak azcık kendine saygı duy
senin sorunların varmış zaten e bu yaşadığın şeyler senin sorunlarını dahda derinleştirmeyecek mi ilerde ana baba olacaksınız yazık değilmi sabilere
az ayrılın az kafanızı dinleyin resmen bitirmeyin ama tekrar flört dönemine geçin
olmaz böyle
senden önce onun psikolojik tedavi görmesi lazım
senin için çok fedakarlık yaptığından dolayı sana herşeyi yapabileceğini zannediyor bu adam
böyle hayat geçmez
her an bir korku her an bir güven sorunu
sana sarılıp öpen adamın seni dövebileceğini düşünerek yaşamak
hayatı kendine zindan edersin vallahi..
yapamıyorum dediğin şey bağımlılık sadece o yüzden yapamıyorsun
boşan demiyorum
ama evliliğe ara ver
onu psikolojik tedaviye işkna et
evlilik terapistine gidin
ama bir süre
ayrı yaşayın
dost acı söyler bunu unutma bir sürü arkadaşta sana acıları söylemiş
bak canım adam bi kez yapmış affetmişsin bidaha yapmış gene affetmişsin gene gene gen devam etmiş...
artık bu adam ne kadar özür dilese bile yapmayacağım dese bile yapar çünkü artık onu sen alıştırdın hemen 2 ağlıyo sızlıyo çok seviyom diye yırtınıyo paaat af geliyo
olmaz böyle şey
insan olarak azcık kendine saygı duy
senin sorunların varmış zaten e bu yaşadığın şeyler senin sorunlarını dahda derinleştirmeyecek mi ilerde ana baba olacaksınız yazık değilmi sabilere
az ayrılın az kafanızı dinleyin resmen bitirmeyin ama tekrar flört dönemine geçin
olmaz böyle
senden önce onun psikolojik tedavi görmesi lazım
senin için çok fedakarlık yaptığından dolayı sana herşeyi yapabileceğini zannediyor bu adam
böyle hayat geçmez
her an bir korku her an bir güven sorunu
sana sarılıp öpen adamın seni dövebileceğini düşünerek yaşamak
hayatı kendine zindan edersin vallahi..
yapamıyorum dediğin şey bağımlılık sadece o yüzden yapamıyorsun
boşan demiyorum
ama evliliğe ara ver
onu psikolojik tedaviye işkna et
evlilik terapistine gidin
ama bir süre
ayrı yaşayın