Ne yapacağımı şaşırdım bu adamla evlilikler..lütfen yardımcı olun arkadaşlar...

EXCADA

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2013
292
36
48
Denizli
Bizim sorunumuz daha önceki konularımdada var anlaşamıyoruz,ama adam artık nerdeyse her konuda yeter boğuluyorum psikolojik tedavi görcem sen git ayrılalım boşanalım olmuyo dünyaya bi kere geldik,bu hayat çekilmiyo kafam kaldırmıyo gibi cümleler ediyo,sebep ne peki?inanın ne zaman bi sorunumdan bahsetsem hemen daralıyo beyfendi bugünde olduğu gibi ve bana bu cümleleri kullandı tamam bende düşünüyorum bazen boşanmayı ama bu kararlılık gözden çıkarmışlık ne olursa olsunluk,artık güvenimi bitirdi,bugünde problemimiz ailenin karışması,benim dile getirmem ama hep benim suçlu olmam ve kendini hep yüksek hep vazgeçebilirmiş havalarında ağzına geleni sayması...ooff ne yapacam bilmiyyorum artıkk..

Belki de dediğiniz gibi gözden çıkartmıştır artık sizi sevmiyordur
Ya da zaten bunalımlı bir dönemdedir siz böyle deyince rest çekiyordur daha da bunalıp
Biri optimist diğeri pesimist oldu seçeneklerin ama siz daha iyi karar verirsiniz hangisinin doğru olabileceğine

Bizim sorunumuz daha önceki konularımdada var anlaşamıyoruz,ama adam artık nerdeyse her konuda yeter boğuluyorum psikolojik tedavi görcem sen git ayrılalım boşanalım olmuyo dünyaya bi kere geldik,bu hayat çekilmiyo kafam kaldırmıyo gibi cümleler ediyo,sebep ne peki?inanın ne zaman bi sorunumdan bahsetsem hemen daralıyo beyfendi bugünde olduğu gibi ve bana bu cümleleri kullandı tamam bende düşünüyorum bazen boşanmayı ama bu kararlılık gözden çıkarmışlık ne olursa olsunluk,artık güvenimi bitirdi,bugünde problemimiz ailenin karışması,benim dile getirmem ama hep benim suçlu olmam ve kendini hep yüksek hep vazgeçebilirmiş havalarında ağzına geleni sayması...ooff ne yapacam bilmiyyorum artıkk..

Belki de gerçekten daralıyor, belki de bıktı ailelerin problemlerinden, belki de sizin ona yansıtma biciminiz ruhunu daraltıyor ve belki de siz suclu yükü fazla olan tarafsınız.

Neden bir uzman yardımı almıyorsunuz? Biz burda sadece madalyonun bir yüzünü değerlendirebiliyoruz.

bu aile konularında erkeklerin genel tepkileri bunlar zaten..
ama her konuda böyleyse bi de bakmak lazım gerçekten nedenine...
yani sende belki gerçekten daraltıyosunduır onu..
biz kadınlar konuşarak çözmeye çalışıyoruz ama dır dır oluyo işte onlara göre..
biraz susup çekilmek çözüme yaklaştırabilir belki...

çocuk var mı bilmiyorum ama eger eşiniz sizin ufakta olsa bir sorununuz olduğu zaman daralıyorum, bunalıyorum offf diyorsa, demek ki gercekten kendisinin sizinle ilgili ciddi problemleri var gibi geldi bana..
iyi günde kötü gunde diye bisey vardır, ama eşiniz bunun bilincine hala varamamış belli ki..
biz bayanlar çok değer veriyoruz amann yuvamız yıkılmasın alttan ala ala hep bizden gidiyor, adamın umrunda değil yuvamm yıkılacakmıymış yıkılmayacakmıymış diye relaks kaybetme korkusu yok.. allah çok nadir erkeklere vermiş bence şu kaybetme korkusunu ve kıymet bilme duygusunu..
eğer size değer vermediğini gercekten %100 düşünüyorsanız hiç vakit kaybetmeden açın boşanma davasını, şu mahkeme kağıdını görsün bi elinde bakalım ozaman ne yapıcak.. belki kafasına ozaman dank eder bazı şeyler..
kendinizi yıpratmayın, birşey olmuyorsa olmuyordur.. hergün yıpranmanıza luzum yok..

ben bir psikolog arkadaştan duymuştum boşanmayı çok çabuk telafuz eden...en ufak şeyde boşanalım diyen eşlerde kafasında mutlaka boşanmak vardır demişti...bazen göz dağımı diye düşünürüz ya değilmiş iki laftan biri boşanmaksa adam yada kadın ciddiymiş:((

Son düzenleyen: Moderatör:

ben sımdı sna klasık genelde erkekler böyle demek ıstemezdım ama böyle ıste arkadaşım..kadın olmaz zor..annesını sevıceksın babasını sevıceksın senın ıtıraz hakkın yok ne haddıne..kadınsın..kocan bu kadar hakaret etse dahı sen kalkıcaksın evının temızlıgını yapıcaksın güler yuzunu gostereceksın..kırsa dahı senı yerı gelınce, yatağına her aksam alıcaksın..evlılık bu...
bende herzaman sana dıorum ya buna benzer seylerı bende yasadıgım ıcın senı anlıorum..hanı bı yorumunda demıstınn ya ' bı kadın omur boyu kendını garantiye almak zorunda' dıye evet bunu bende senın gıbı cok gec olmadan anladım..
ha sana boşan yada boşanma demek haddımıze deıl ama hayatın kanunu bunlar..ben daha rastlamadım evlılıgı dört dörtlük olanı..gecım denen sey bu ıste..
ya evlı kalıcaksın kafayı başka seylere verıceksın evıne kursa gıdıceksın fılan...dua etkı cocgun yok bı evlılgı asla çocuk kurtarmıo ayrılmak ısteyen ınsanın gozu çocuk fılan gormuoo..
sende ben gıbı olmuşsun hep sever dıe dusundugun adam gözden cıkarmıs ve pembe rüya bıtmıs..bu hayatı kendın ıcın yasıcaksın..maalesef oyle yerı gelınce acımasız olucaksın............

evlilik danışmanına gitmek en doğrusu olur bence de... belki hatanın nerede olduğunu bulur ona göre düzeltilmesine uğraşırsınız,
belki devam etmeye karar verirsiniz.
belki de bitmesi gerekiyordur, destek alarak hareket edersiniz de daha az yaralanırsınız.

Allah gönlüne dinginlik versin.

Son düzenleme:
ben sımdı sna klasık genelde erkekler böyle demek ıstemezdım ama böyle ıste arkadaşım..kadın olmaz zor..annesını sevıceksın babasını sevıceksın senın ıtıraz hakkın yok ne haddıne..kadınsın..kocan bu kadar hakaret etse dahı sen kalkıcaksın evının temızlıgını yapıcaksın güler yuzunu gostereceksın..kırsa dahı senı yerı gelınce, yatağına her aksam alıcaksın..evlılık bu...
bende herzaman sana dıorum ya buna benzer seylerı bende yasadıgım ıcın senı anlıorum..hanı bı yorumunda demıstınn ya ' bı kadın omur boyu kendını garantiye almak zorunda' dıye evet bunu bende senın gıbı cok gec olmadan anladım..
ha sana boşan yada boşanma demek haddımıze deıl ama hayatın kanunu bunlar..ben daha rastlamadım evlılıgı dört dörtlük olanı..gecım denen sey bu ıste..
ya evlı kalıcaksın kafayı başka seylere verıceksın evıne kursa gıdıceksın fılan...dua etkı cocgun yok bı evlılgı asla çocuk kurtarmıo ayrılmak ısteyen ınsanın gozu çocuk fılan gormuoo..
sende ben gıbı olmuşsun hep sever dıe dusundugun adam gözden cıkarmıs ve pembe rüya bıtmıs..bu hayatı kendın ıcın yasıcaksın..maalesef oyle yerı gelınce acımasız olucaksın............

arkadaşş çok güzel anlatmışş bölee,,
bendee aynen öyleydim ilk zamanlarr aile sorunu sorun sorunn hep tartışma sabahın körü tartışma aksam atrtışma telde tartımaa..
bana bi gün dedi yeter yaa bu dünyaya bi kere geliyosun dert çekmeye mi geldim dedii aynen dedimm evlşiğimin daha ilk aylarıydıı yutttum o lafını da ama gene biyerden patlak verdii ve en son şiddetli bi kavgaa ve benn evi terk ettim 1 ay ayrı kaldıkk suçlar karşılıklıı .. vee sana tavsiyemm biz psikolaga gittik ki eşim asla gitme taraftarı deildi ben tek gidiyordum ben olmayıncaa ayrı kalınca ikimizde perişan olduk 5 yıl flört etmiştik severek evlenmiştimm ve herşeyy çok güzel oldu tabi arada sorun çıkıyo ama tuz biber onlarda mutlaka bi dokordan yardım alınn çok ii geliyorr hatalarınızı yüzünüze vuruyorr vee haklı taraflarınızı söylüyor ve tavsiyeler veriyorr gerçektenn severek evlendiysenizzz kutarma çabasıı olması lazımm yıkmak çok kolayy ...

Hah aynı benim eş, hatta aynı kayınvalidemin eşi :D kayınvalidem hep der ki " ya bu deveyi güdeceksin ya bu diyardan gideceksin"
Erkeklerin büyük yüzdesi budur. Konuşmaz, kendini hep haklı görür, hep konuları kapatırlar hep sorun çıkartırlar... Sen alttan alan biri değilsen yandın hep kavga gürültü adam değişmez... vakit geçtikçe artık kavgadan bıkarsın ve takmamaya alttan almaya başlarsın. Bir bakmışsın ki seneler geçmiş.

Kısacası canım erkekler asla değişmez yapıları farklıdır. ben küçücük bi sorun anlatsam hemen zarlar, beni ağlatsa ağladığımla kalmam daha da azarlar tipik erkek işte.

Sen ekstradan bu diyardan gitmek için de adım atmışsın. Hangi erkek haklısın demiştir ki allah aşkına tabii sen hatalısındır hep.
Sabır edeceğiz :S

arkadaşş çok güzel anlatmışş bölee,,
bendee aynen öyleydim ilk zamanlarr aile sorunu sorun sorunn hep tartışma sabahın körü tartışma aksam atrtışma telde tartımaa..
bana bi gün dedi yeter yaa bu dünyaya bi kere geliyosun dert çekmeye mi geldim dedii aynen dedimm evlşiğimin daha ilk aylarıydıı yutttum o lafını da ama gene biyerden patlak verdii ve en son şiddetli bi kavgaa ve benn evi terk ettim 1 ay ayrı kaldıkk suçlar karşılıklıı .. vee sana tavsiyemm biz psikolaga gittik ki eşim asla gitme taraftarı deildi ben tek gidiyordum ben olmayıncaa ayrı kalınca ikimizde perişan olduk 5 yıl flört etmiştik severek evlenmiştimm ve herşeyy çok güzel oldu tabi arada sorun çıkıyo ama tuz biber onlarda mutlaka bi dokordan yardım alınn çok ii geliyorr hatalarınızı yüzünüze vuruyorr vee haklı taraflarınızı söylüyor ve tavsiyeler veriyorr gerçektenn severek evlendiysenizzz kutarma çabasıı olması lazımm yıkmak çok kolayy ...

sende cok gusel bı tavsıye vermıssın arkadaşım:34: dedıgım dedık en doğruyu ben bılıım tarzı adamlara psıkologta ışlemez..bazı seyler karakter meselesı..evet hklısın severek evlenince mücadele gerekıo oyle pat hadı bıtır demekle olmuo..ama sunu demek ıstıorum bı ınsanın ozellıkle bayanın bu hayatta bı ıkıncı planı olmalı..hayatını evlılıge adamamalı..dünya bu..bugun mantıklı konuşan bı adam yarın sacmalayabılıo..yada senı ıstemedıgı oluo..arkadaşta bu durumu yasıo..severk evlılık uzun sure flört..sımdı hayal kırıklığı..
cıkıs yolu bulamıor..ama bellı bır duzenı olup evlenseydı eyvallah dıyebılırdı..ama bız yenı bı düzen kuruoruz evlılıkte..erkek sadece yatağını deıstırıo..cevre aynı alışkanlıklar aynı ıs aynı guc aynı..bekarken anasının evınde yatıo evlenince karısının..ama kadın komple düzen deıstırıo..sehır cevre alışkanlıklar..

Bak ne güzel kendi ağzınla söylüyorsun, kendisini yüksek ve vazgeçilemez görüyor. Sen de vazgeçilemez olduğuna inanıyorsun.
Durumlar karşılıklı olarak tersine dönse neler olurdu acaba?

sende cok gusel bı tavsıye vermıssın arkadaşım:34: dedıgım dedık en doğruyu ben bılıım tarzı adamlara psıkologta ışlemez..bazı seyler karakter meselesı..evet hklısın severek evlenince mücadele gerekıo oyle pat hadı bıtır demekle olmuo..ama sunu demek ıstıorum bı ınsanın ozellıkle bayanın bu hayatta bı ıkıncı planı olmalı..hayatını evlılıge adamamalı..dünya bu..bugun mantıklı konuşan bı adam yarın sacmalayabılıo..yada senı ıstemedıgı oluo..arkadaşta bu durumu yasıo..severk evlılık uzun sure flört..sımdı hayal kırıklığı..
cıkıs yolu bulamıor..ama bellı bır duzenı olup evlenseydı eyvallah dıyebılırdı..ama bız yenı bı düzen kuruoruz evlılıkte..erkek sadece yatağını deıstırıo..cevre aynı alışkanlıklar aynı ıs aynı guc aynı..bekarken anasının evınde yatıo evlenince karısının..ama kadın komple düzen deıstırıo..sehır cevre alışkanlıklar..

sadce bi çıkış yolu arkadaşım psikolokk..
ama çok doğru en doğruyu ben bilrim vs tarzı adamlarr değişmiyoo benimkide aynenn öyle karakter meselesi olduğu için böle kabul etmek gerekirr ki arkadaşta ben gibi uzun süre flört etmiş.bir bayanın hayatta planıı olmalıı eyvallah diyebilsekte olan bize oluyo.olann kadınaa oluyooo.ama yinede bi çözüm yolu aramıyomuyuz heepp olmassa da olmazz kadın zaten süreklii haklı olsada haksızz hep sorunlala baş eden.yaşadıklarını herkes kendi bilirr duruma göree ya bu diyardan gitmeli yada bu deveyi gütmelii biz sadece tavsiyee verebiliirizzz...

Back
X