ne yapacagımı sasırdım yardım lutfen hamile miyim?

Cinarefeninannesi

çınar efe_alya naz
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2007
5.238
36
156
38
Ankara
en son 1 subatta hastalandım 26 gunde bır reglı oluyorum suan reglıme 7 veya 8 gun var ve benden bugun pembe damla damla az kan geldı cok degıl ama her wcye gıdısımde gelıyor ben sımdı erken reglımı oluyorum.oysakı bu ay cok umıtlıydım.....

pembe ve damla şeklinde olanlar genelde yerleşme kanaması olarak bilinir aslında ki zaten adet olmak için de çok erken.. bekle biraz bakalım arkadaşım ne olacak...

cnm sabahtan bu saate kadar bır pet dolmadı.normalde ben adet olunca agrı cekmezdımm fakat sag ve sol kasıgım agrıyor yarın druma gıdıcem umıdımı kestım

hamile olabilirsin canım .. hızlı gebelik testleri var. onlarda sonucu daha erken görebiliyorsun. ama sen yine de doktora git. orda çıkar zaten. inşallah bir terslik yoktur canım.

canım bir de aklıma şu geldi.. geçen aylarda benden de böyle pembe sıvı geliyordu.
benimki kanlı idrarmış.. enfeksiyondan dolayı olmuş. kasık ağrısı bana da yapmıştı ama.
sanırım öyle olsa anlardın. çünkü acıdan fena kıvrandırıyordu.

canım bir de aklıma şu geldi.. geçen aylarda benden de böyle pembe sıvı geliyordu.
benimki kanlı idrarmış.. enfeksiyondan dolayı olmuş. kasık ağrısı bana da yapmıştı ama.
sanırım öyle olsa anlardın. çünkü acıdan fena kıvrandırıyordu.

bana da oldu şekerim o dediğin. ama o bambaşka bişi ve felaket sancılı ve sistit'ti.

druma anlattım durumu normal dedı ama kan testı fılen ıstemeden klomen verdı hayırlısı artık.ultrasonda baktı sag ve sol over temız dedı.ben gebelık testı yaptım negatıf zaten bellı olmaz daha var gunumu

merhaba arkadaşlar içinizde ara kanaması olanlar var mı?yani adeti bittikten bir hafta yada 10 gün sonra kanaması olanlar.bende kist olduğu için ben geçen ay adet söktürücü ve kist tedavisindede kullanılacak bitkisel karışımlar kullanmıştım.adetim bitti bir hafta sonra önce lekelenme sonrada kanama şeklinde 8 gün süren adetimden çok çokdaha yoğun olan kanamam oldu doktora gittim kistin eriyor dedi hatta solumdaki 3,5 cmlik kist tamamen yok olmuştu.kanamanın kesilmesi için ilaçta vermesi kendiliğinden kesilsin sonra adetini ol klomene başla dedi bana ama normal adetim 3 gün gecikti.başına böyla ara kanama olayı gelen varmı hiç bu kanama normal adet günümüzü geciktirir mi? ben bulunduğum yerin dışında bir yerde tedavi olduğum için doktora gidemedim daha.kendimi boşu boşuna hamilemiyim diyi ümitlendirmekte istemiyorum ama yine de bir ümit taşıyor işte insan.benzer durum yaşayan arkadaşlar varsa lütfen cevabınızı bekliyorum...

Back
X