- 18 Ocak 2011
- 324
- 62
- 98
- Konu Sahibi 35mavi_siyah35
-
Bahaneler bahaneler bahaneler... Sen bu çocukla ilerisini görebiliyor musun , ilerde işten cıkarsalar benim işim yok diye seni babanın evine mi gönderecek?Merhaba kk hanımları.Benim derdim birden fazla.O kadar bunaldm ki dertleşmeye ihtiyacım var.Erkek arkadaşmla iki yıla yakın birlikteyiz.Kendisi hemen evlenelim diye gitti askerliğini yaptı.Ama ondan sonra çok fazla sağlık sorunu çıktı.Bel fıtığı ameliyatı olmak zorunda kaldı.Dört ay geçti ama eskisi gbi değil tabi.İşte bulamayınca psikolojik bunalıma girdi.Sürekli yanında olmaya çalışsamda bu konuyu çok açma yetersiz hissediyorum kendimi diyo.Bişeye sap olamadım diyo.Nasıl evleneceğiz iş güç yok diyo.Sorun da sorun.Bu sene ben her işte de çalışamam diyo party time bulmam gerekiyo diynu da bulamayınca iyice bunalıma grdi evlilik konusuda askıda gibi şu an.Evlenmek istediğini her seferinde dile getiriyo.Sadece ben ne zaman ciddiye binecek dediğimde zoruna gidiyor.Ben bir erkeğim işim yok istediklerini yapamıyorum diye zoruna gittiğini söylüyo dillendirmem hoşuna gitmiyorum.Moral vereyim diyorum onda da kendisi istemiyo çünkü kendisini hiçbişey yapamayan aciz biri gbi düşünüy ysa ki çok şükür kendi işini yapabiliyo.Sadece çabuk yorulıyor.Siz olsanız nasıl davranırdınız?çok mu ince düşünmem gerekiyo?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?