Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhabalar.kaç gündr hatta 2 yıldır sevglmle hep sorun yaşyorz paylaşmak istedim.ilişkimiz 5 ay olmuştu ve askere gitti 15 ay..askerdeyken hep tartıştık ne kadar iyi davransamda hep tersliyodu hep alttan aldım.askerden geleli 3 ay oldu ve değişti.gitmeden önce hep bitanemli knuşrdu yanımda başkasına bile kötü laf etmezdi şimdi normal zamanda bile beyinsiz demeye başladı herşeye laf ediyo.kıyafetlerme karışıyodu baştan beri ve bunu iyice abarttı.ben bu sene ünverste kazandım 4 yıllık yazma dedi ama dinlemedim yazdım ve 4 yıllık geldi kızdı olmaz dedi ama sonunda kabullendi tmam oku dedi.bikaç gün önce mesajlaşıyoduk yine napyosun dedi balkonda oturyorum dedim tek başna mı dedi evet dedim ve kızmaya başladı gir içeri dedi tamam dedm grdm sonra olmycak bu ilşki her hareketn ters bana dye laf etti.ertesi günde evlenmem senle sen ünverste okuycaksın 3.yılımzda ilşki kabak tadı vermye başlar o zaman evlencektk şmdi sen 4 yıl okycaksın 3.yılımızda evlensek daha 3 sene ünverste olcak ben talebeyle evlenmem evme hanım istyorm hemde okulun btmeden babanglde izn vermez dedi.knuştuk kızdım bekleyemezmsn dye evlenncede mi byle ypcksın kabak tadı verdi dyp ayrılcakmısın dedm byle knuştuk sonra hçbşey olmamış gibi buluşalım dedi bende kızdım hem o kadar laf edyosn hemde byle ypyosn dye sonra o da kızdı ben ne dersem o gelceksn dedi bnde gelmem dedm falan bugnde konşyoruz hala tartışyoruz napmalıyım bilmyorum olmuycak dyo ama ayrılmıyoda bende ayrılamıyorum kavgada etsek brbrmze baya bağlandık kopamyoruz.yardımlarnızı beklyorum uzun oldu ama çok bunalmıştım anlatmak istedim şimdiden teşekkür ederim
düsün bakalim böyle dengesiz bir insanla ömür gecire bilecekmisin ?
daha sevgiliyken sana " beyinsiz " diyen adam
evlenip sahip oldukdan cicim ayi bittikden hatta belki bitmeden neler der ?
balkona ciktin,o na baktin , okula gittin......................
ne yapacagina sen karar ver canim
Balkonda oturma gir içeri dedi girdiniz arada nefesini tut sakın nefes alma dese yapacak mısınız? Bir de merak ettim annenizin babanızın her sözüne böyle itaat ediyor musunuz? Yoksa bu taparcasına itaat sevgiliye tanınan bir lütuf mu? Bir de niye kendinizi bu kadar değersizleştirip basitleştiriyorsunuz yazık günah değil mi ?
düsün bakalim böyle dengesiz bir insanla ömür gecire bilecekmisin ?
daha sevgiliyken sana " beyinsiz " diyen adam
evlenip sahip oldukdan cicim ayi bittikden hatta belki bitmeden neler der ?
balkona ciktin,o na baktin , okula gittin......................
ne yapacagina sen karar ver canim
kesinlikle bu arkadaşa katılıyorum duygularımı dile getirmiş bence evlilik çok önemli bi konu hiç hata yapmaya gelmiyor bencede çok iyi düşünmen lazım canım ama bana kalsa devam etmeniz bnce iyi olcak gibi görünmüyor :26: inşallah sorunların en kısa zamanda düzelirrr canım