Ne yapacağımı şaştım yardım edin

Bana birisi gece böyle birşey yapsa tokati gecirirdim suratina, ölürdüm korkudan korku filmi gibi

o_ODoktora gitmelisiniz ..
Ne yaptigini hatirlamamasi kötü , sana zarar verebilir ..

26 yaşında​

Esiniz gencmis aslinda ilginc. Bir doktora gidin. Gecmis olsun..

Kemal Sunal'ın filmi gibi yani..
gerçekten hiç bir şey hatırlamaması çok ilginç. kameraya falan çeksen?​

Ya sen alintiyi nasil duzgun yapabiliyorsun Ipek? Benimki bir tuhaf oluyor anlamadim ki.m

Kusuruma bakma da böööö! demesi ve kurduğu cümleye güldüm valla.

Uykuda öpmesini tuhaf bulmadım. Benim eşim de bir gece o şekilde uyandırmıştı ve sabah hatırlamadı.

Bu kadar korkma ama mutlaka doktora gidin.
Uyku merkezinde teşhisini koyarlar.

kusura bakmayın böööö kısmına bende çok güldüm :D ama korkmayın çünkü bende öyleyim uykuda kalkıp bağırıyorum sayıklıyorum bazen psikolojik olarak bişeyden gün içinde çok korkmuşsam gece mutlaka sıçrarm bağırırım uyandırırım evdekileri, geçen yıllarda bende avazım çıktığı kadar bağırmışım annemle babam koşup gelmişler bişey oldu zannedip mışıl mışıl uyumaya devam etmişim :KK45:ama doktora gidin isterseniz benim çok sık olmuyo ama benim sıçramalarm çok fazla uykuda eşinizi uyandırın bağırdığında sayıkladığında kendine gelsin uyumasın ki sizde korkmayın

Bana birisi gece böyle birşey yapsa tokati gecirirdim suratina, ölürdüm korkudan korku filmi gibi
demeyin ya öyle beni dövsünler mi şimdi :KK53: bende çok korkutuyorum evdekileri ama sabah anlattıklarında krize giriyorum gülmekten :KK17:

Kemal Sunal'ın filmi gibi yani..
gerçekten hiç bir şey hatırlamaması çok ilginç. kameraya falan çeksen?
Aynısını teklif ettim kamera koyalım uyurken odaya diye, anlattıklarımı duyunca korkuyor o da :) Bazen gülümsüyor bazen kahkaha atıyor bazen şaka yapıyor bazen öpüyor ama bunu gece 3 sularında yapınca korkunç oluyor, ya bir de ben bağırıyorum napıyosun ya fln diye, ısrarla bağırırsam kendine geliyor. Kendine gelmeden önce de geldikten sonra da bana bakıyor olduğu için kendine geldiğini idrak edemiyorum.

Aynısını teklif ettim kamera koyalım uyurken odaya diye, anlattıklarımı duyunca korkuyor o da :) Bazen gülümsüyor bazen kahkaha atıyor bazen şaka yapıyor bazen öpüyor ama bunu gece 3 sularında yapınca korkunç oluyor, ya bir de ben bağırıyorum napıyosun ya fln diye, ısrarla bağırırsam kendine geliyor. Kendine gelmeden önce de geldikten sonra da bana bakıyor olduğu için kendine geldiğini idrak edemiyorum.
deliler gibi bakıyo demi :KK53: bende önce ne oldu diye mal mal bakıyorum sonra kendime geliyorum ama mutlaka uyandırın kendinizi korkutmayın uyandırmazsanız siz korkarsınız yatakta

22 ocak 2013 de yine kk ya yazdığım bir yorum :) uyur gezerliğimle ilgili bence eşinizle benzeşiyoruz.

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...n-rezil-oldunuz.403347/page-700#post-28423880

ben psikiyatriye gittim kızımın sürekli altını açtığım için gece. ilaç verdi ama alamadım haliyle. Gündüz zaten işteyim gecede çocuk ağlar duyamam vs diye içemedim ilaç Ama eşiniz kullanabilir sanırım bence mutlaka bi doktora yönlnedirin.

demeyin ya öyle beni dövsünler mi şimdi :KK53: bende çok korkutuyorum evdekileri ama sabah anlattıklarında krize giriyorum gülmekten :KK17:

Dövmesinler tabi de benim reaksiyon o olurdu, ben de cok korkuyorum böyle seylerde o anda sac bas girisebilirim :KK67:
Gecen kardesim dokundu uyurken böyle yavascana uyandirmak icin cook kizdim, ismi mi cagirsa sorun yok ama dokununca kayis kopuyor ben de
Siz de alismislar demek ki :)

Böööö diyip yatmasına güldüm ya. Ama bilemiyorum psikolojik yardım ALIN

22 ocak 2013 de yine kk ya yazdığım bir yorum :) uyur gezerliğimle ilgili bence eşinizle benzeşiyoruz.

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...n-rezil-oldunuz.403347/page-700#post-28423880

ben psikiyatriye gittim kızımın sürekli altını açtığım için gece. ilaç verdi ama alamadım haliyle. Gündüz zaten işteyim gecede çocuk ağlar duyamam vs diye içemedim ilaç Ama eşiniz kullanabilir sanırım bence mutlaka bi doktora yönlnedirin.
inanır mısın okudumve gülmekten kendime gelemiyorum şu an allah seni ya offf krizdeyim

Yaniii doktor şarttt..

Eşinizi doktora gitmeye ikna etmelisinizz..

Aynısını siz ona yapsanız kolunuzdan tutup hemen doktora götürürdü sizi..

Doktor konusunda diretin derim ben...

Önce nörolojiye gitmenizde fayda var.
Uykuda mr falan da çekebilirler. Onlar zaten duruma göre uyku merkezlerine veya psikiyatra yönlendiriyorlar.

Dövmesinler tabi de benim reaksiyon o olurdu, ben de cok korkuyorum böyle seylerde o anda sac bas girisebilirim :KK67:
Gecen kardesim dokundu uyurken böyle yavascana uyandirmak icin cook kizdim, ismi mi cagirsa sorun yok ama dokununca kayis kopuyor ben de
Siz de alismislar demek ki :)
evet alıştılar artık :-) geçen haftalar da gece ablamı bağıra bağıra uyandırmışım nerdesin nerdesin yoksun sonra lambayı yak tuvalete gidicem diye tlfnun ışığını yakmış gitmişim gelmişim korkuttun mu demiş yo ne saçmalıon demiş uyumuşum sabah anlattı diyo manyak bi de hatırlamıyo daha yaptıklarını :KK71::KK71:

Back
X