Ne yapacagımızı bılemedık, fikir verin lütfen

Masal aden

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2017
889
363
53
37
bir yakınımın durumu bizi şok ettı. 5-6 yıldır belli aralıklarla para cekıyormus ancak bunu hatırlamıyormus. Parada ortada yok!! Gecenlerde hem sabah hem akşam cekılmıs.. kendisi gidiyormus ancak unutuyormus hıcbırsey hatırlamıyormus. Bu kadar bılgı ile nereye yonlendırecegımkı. Teyzem yaslı kızı için anlatıyor. Kımse duymasın diye özellikle titizleniyorlar. Yarın arayacagım teyze kızımı ancak ne sorayım ne dıyeyım nereye yönlendireyim.. cok üzüldüm hemde ne yapacagımı bılemedım.
Psikologa gitmesi anlamlı olmaz bu noktada sanki. Ne yapmalıyız fıkır verın

Nerden para cekiyor..annesi kartina bi sure el koysun akli basina gelene kadar bi doktora gidip tahlillerine falan baktirsin..sadece para cekme konusunda mi böyle yoksa yaptigi baska tuhafliklar var mi..

Yok ya ne psikologu,norolog lazim
Ama once iyice bir takip edin,dusun pesine napiyor gun icinde ogrenin. Kesin cekip birilerine veriyordur. Santaj falan da olabilir allah korusun

Dusunmedım degıl.. nörolog cok daha yerınde olur degıl mı belki o yönlendirirse..

önyargılı yaklaşmayın buradan gaza gelip. birçok insan var her şeyi hatırlayıp sadece tek bir şeyi unutan. tam olarak bilmemekle birlilte kafaya alınan bir darbeden dolayı olduğunu duydum ve şahit oldum. önce bir doktora götürün sonra anlarsınız.

önyargılı yaklaşmayın buradan gaza gelip. birçok insan var her şeyi hatırlayıp sadece tek bir şeyi unutan. tam olarak bilmemekle birlilte kafaya alınan bir darbeden dolayı olduğunu duydum ve şahit oldum. önce bir doktora götürün sonra anlarsınız.
Kesınlıkle haklısınız. Nörologa rabdevu alayım degılmı ??

Nasıl unutuyor yaa, her şeyi mi unutuyor eğer öyleyse olabilir ama yok sadece para çekme kısmını unutuyorsa kılıf uydurmuş

enistem alzheimer hastasiydi. Ilk baslarda boyle belirtileri vardi halamlar anlamadi. Cnku hersey normal binde bir seylerde nasil yani oluyoduk. Kimse konduramadi. Saka yapiyo dalga geciyo sandik. Derhal doktora gitsin derim allah korusun tedbirli olmakta fayda var

bir yakınımın durumu bizi şok ettı. 5-6 yıldır belli aralıklarla para cekıyormus ancak bunu hatırlamıyormus. Parada ortada yok!! Gecenlerde hem sabah hem akşam cekılmıs.. kendisi gidiyormus ancak unutuyormus hıcbırsey hatırlamıyormus. Bu kadar bılgı ile nereye yonlendırecegımkı. Teyzem yaslı kızı için anlatıyor. Kımse duymasın diye özellikle titizleniyorlar. Yarın arayacagım teyze kızımı ancak ne sorayım ne dıyeyım nereye yönlendireyim.. cok üzüldüm hemde ne yapacagımı bılemedım.
Psikologa gitmesi anlamlı olmaz bu noktada sanki. Ne yapmalıyız fıkır verın
anlamadım dersem ayıp mı olur

Back
X