- Konu Sahibi Perizekaaaali
-
gereksiz hüsnükuruntularla eşinizi ve kendinizi bunaltacağınıza bebeğinize odaklanın benceKizlar ben 5aylik evli 4aylikta hamileyim simdi düşük tehlikem var doktor vc icin kalk sadece ee haliyle iliskide yasak zaten cok seyrek yapiyorduk benm ilk aylarda mide bulantim vardi doktor doguma kadar yasakladi. Dogduktan sonrada 40cikma olayi var esim toplam 6 7ay benden uzak olacak. Erkektir hadi birsey yaparsa az bir surede değil dayanirmi ki? Bide baya bi düşkündur . 6yil sevgili olduk biz beni hic aldatmadi simdi bebegini taşırken yapmaz dimi ? Aslinda ona sakayla dedim yaparsan cocugumuzu gostermem diye oda ben sana yapmadim bebegime ve dogmamis cocuklarima asla yapmam ben artik babayim dedi. Ama seytan işte.. kabuslar görür oldum her gece ruyamda eski sevgilileriyle beni aldatiyor ağlayarak uyaniyorum onada cok soyleyip bunaltmak istemiyorum inşallah yapmaz yaparsa bebegim babasiz kalir bende kocamsiz
eşine böyle birşey demen çok gereksiz olmuş.öyle bir ihtimali düşündüğünü bile ona belli etmemelisin.bu dönemi çok kişi yaşıyor.herkes aldatılacak diye birşey yok.böyle şeylerle canını sıkma rahat ol hamileliğindeKizlar ben 5aylik evli 4aylikta hamileyim simdi düşük tehlikem var doktor vc icin kalk sadece ee haliyle iliskide yasak zaten cok seyrek yapiyorduk benm ilk aylarda mide bulantim vardi doktor doguma kadar yasakladi. Dogduktan sonrada 40cikma olayi var esim toplam 6 7ay benden uzak olacak. Erkektir hadi birsey yaparsa az bir surede değil dayanirmi ki? Bide baya bi düşkündur . 6yil sevgili olduk biz beni hic aldatmadi simdi bebegini taşırken yapmaz dimi ? Aslinda ona sakayla dedim yaparsan cocugumuzu gostermem diye oda ben sana yapmadim bebegime ve dogmamis cocuklarima asla yapmam ben artik babayim dedi. Ama seytan işte.. kabuslar görür oldum her gece ruyamda eski sevgilileriyle beni aldatiyor ağlayarak uyaniyorum onada cok soyleyip bunaltmak istemiyorum inşallah yapmaz yaparsa bebegim babasiz kalir bende kocamsiz
Ya arkadaslar ben tam rahat oluyorum bir ruya görüyorum hepsi gidiyor isin garibi ben eskiden kıskanç bile değildim cok rahat davranirdim hatta eşim kiskanmiyorum diye sinir olurdu ama şimdi. . Bu hormonlar gerçekten basa bela alingan oldum sinirli oldum kiskanc oldum ben bile kendimi cekemiyorm gerçekten mantıksiz bir insan oldum. Doktorum normal diyor hormonlara bağlıyor.. benim gibi olan arkadaşlar nasıl kurtuldunuz bu durumdan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?