Ne yapacam ben ya:((

masumprenses

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2009
326
0
96
33
Denizli
kızlar benim sorunum şu olgun davranamıyorum yani çocuk gibiymişim herkes öyle diyo bende istiyorum olgun davranmayı herkesle iyi geçinmeyi ama olmuyo işte birine kızdığımda tersliyorum hep en çok da sevgilimi tersliyorum beni hep kızdırıyo sonra üzülüyo o üzülüyo diye bende üzülüyorum:(nasıl düzelicem ben herkes beni havalı bişiyden anlamayan ters bi insan olarak düşünüyo düşünmeden konuşuyorum hep sonradan farkına varıyorum söylediklerimin ama çok geç oluyo bazen..off napıcam çok sinirliyim ama belli edemem yani eğer canımı çok yakacak kadar sinirli değilsem güler geçerim ama gerçekten kızdığımda hiç düşünmeden hareket ediyorum kimsede yol göstermiyo yaptıkları tek şey beni eleştirmek ama hiç nasıl düzeleceğim konusunda bi fikir veren yok..kimseye güvenemiyorum halbuki etrafımda güvenebileceğim çok insan var ama ben yapamıyorum hep güvenimi boşa çıkaracaklar gibi geliyo güvenemiyorum bi türlü sizden isteğim bana akıl vermeniz nasıl düzelebilirim nasıl olgunlaşabilirim ne yapmam lazım:???:sinifsinif:

olgun davranmak istemekle olabilecek birşey değil canım.yaşa ,karaktere ,sosyal çevreye göre değişir.
kaldı ki 92lisin daha 17 yaşındasın.hayatta olgun davranmak gerekecek çok uzun yıllar olacak önünde inşallah...yaşının gerektirdiği gibi davranıp biraz ileriki yıllara bırak bu tarz şeyleri.böyle kaygılar için henüz erken bence

kızlar benim sorunum şu olgun davranamıyorum yani çocuk gibiymişim herkes öyle diyo bende istiyorum olgun davranmayı herkesle iyi geçinmeyi ama olmuyo işte birine kızdığımda tersliyorum hep en çok da sevgilimi tersliyorum beni hep kızdırıyo sonra üzülüyo o üzülüyo diye bende üzülüyorum:(nasıl düzelicem ben herkes beni havalı bişiyden anlamayan ters bi insan olarak düşünüyo düşünmeden konuşuyorum hep sonradan farkına varıyorum söylediklerimin ama çok geç oluyo bazen..off napıcam çok sinirliyim ama belli edemem yani eğer canımı çok yakacak kadar sinirli değilsem güler geçerim ama gerçekten kızdığımda hiç düşünmeden hareket ediyorum kimsede yol göstermiyo yaptıkları tek şey beni eleştirmek ama hiç nasıl düzeleceğim konusunda bi fikir veren yok..kimseye güvenemiyorum halbuki etrafımda güvenebileceğim çok insan var ama ben yapamıyorum hep güvenimi boşa çıkaracaklar gibi geliyo güvenemiyorum bi türlü sizden isteğim bana akıl vermeniz nasıl düzelebilirim nasıl olgunlaşabilirim ne yapmam lazım:???:sinifsinif:

olgunluk sipariş üzerine kazandığımız bi özellik değil zamanın bize hediyesi canım:lepi:

herkesle iyi geçinmek zorundayım diye düşünme, öyle bir şart yok kafamçokkarıştı

ggerçekten kızdıgında hiç kimse kendini kontrol edemez bu sadece sende olan bir durum değilsüprizzzzz

bu deli çağların geçince durulursunkaydirigubbakcemile2

Bir lafı ağzından çıkarmadan iki kere düşüneceksin,,,,
Bir işe kalkışmadan iki kere düşüneceksin,,,,
Karşında ki insanı kendi yerine koymaya çalışacaksın,,,
Olmadı başaramıyorsan bir psikologdan yardım alacaksın...
Bu şekilde etrafındaki insanlara kötü imaj vermekten başka hiç birşey yapmazsın...
Unutmamalısın ki insan tek başına hiçtir...
Herşeyden önce ailen onlar her durumda senn iyiliğini isterler.. Anlamsız yere onların gönüllerini kırmaman lazım. Herşey senin elinde kontrollü davran..

Back
X