- Konu Sahibi masumprenses
kızlar benim sorunum şu olgun davranamıyorum yani çocuk gibiymişim herkes öyle diyo bende istiyorum olgun davranmayı herkesle iyi geçinmeyi ama olmuyo işte birine kızdığımda tersliyorum hep en çok da sevgilimi tersliyorum beni hep kızdırıyo sonra üzülüyo o üzülüyo diye bende üzülüyorum
nasıl düzelicem ben herkes beni havalı bişiyden anlamayan ters bi insan olarak düşünüyo düşünmeden konuşuyorum hep sonradan farkına varıyorum söylediklerimin ama çok geç oluyo bazen..off napıcam çok sinirliyim ama belli edemem yani eğer canımı çok yakacak kadar sinirli değilsem güler geçerim ama gerçekten kızdığımda hiç düşünmeden hareket ediyorum kimsede yol göstermiyo yaptıkları tek şey beni eleştirmek ama hiç nasıl düzeleceğim konusunda bi fikir veren yok..kimseye güvenemiyorum halbuki etrafımda güvenebileceğim çok insan var ama ben yapamıyorum hep güvenimi boşa çıkaracaklar gibi geliyo güvenemiyorum bi türlü sizden isteğim bana akıl vermeniz nasıl düzelebilirim nasıl olgunlaşabilirim ne yapmam lazım:???:sinifsinif: