- 12 Ocak 2017
- 1.116
- 431
- 38
- 33
- Konu Sahibi helenbebek
-
Merhaba.. Benzer konularda çok dert yandım. Ama sanırım hormonlarımız bizle dalga geçtiği için birazcık olayları abartıyoruz. Daha sakin kalmanı öneririm. Çünkü benim gibi üzerinde çok durursan inan hamileliğini kendine zehir edersin. Sana önerim hamileliğin boyunca bırak ne hali varsa görsün. Her sorunla kendin savaş. Destek bekledikçe ve hormonlar dengesizleştikçe en ufacık sözleri bile rahatsız edici oluyor. Bizim aramız şimdi şimdi düzeliyor gibi ama inan rezil günler geçirdim. Birazcık kendini uzak tut derim. Sorun onlarda değil de bizde olabilirArkadaşlar nasıl yazacağımı bilmiyorum ama bir yerden başlamak gerekiyor.Esimle aşk evliliği yaptık.Onu hala çok seviyorum ama canım yanıyor.Bana çok kötü davranmaya başladı.Yani bir anı bir anını tutmuyor.Hamileyim ilk gebeligim.Esim bunu o kadarda önemsemiyor artık.Dün kavga ettik ağladım, oralı bile olmadı.Bagirip çağırıyor sürekli.Kavganin sebebide bu davranışlariydi aslında.Onunla düzgün bir şekilde konuşmaya çalıştım.Bana bağırmaya başladı yine.Sabah benimle kahvaltı yapmak istemiyor.Hazir kahvaltı diyorum gelmeyecem sonra yaparım diyor.Cok rahat bir insan istiyor ki kimse dokunmasin.Ama sonra bir anda çok iyi davraniyor.Seviyor öpüyor ama her an bağırmaya hazır hali hiç gitmiyor üzerinden.Ben ne yapmalıyım artık çok yoruldum.Son zamanlarda ayrılmayı çok düşünür oldum.Yorumlariniz için şimdiden teşekkür ederim...
canım benim aşırı tepkilerini kontrol et.. biz aşırı bencil düşünüyoruz.. sen anne olacaksan o da baba olacak.. şuan bunun farkında olmaması onun suçu değil. sen farkındasın çünkü içinden bir parça.. ama eşin bunun farkında bile değil.. bırak sakin ol.. bebeğini üzüyosun..Canım doğru söylüyorsun benimde tepkilerim yersiz anlamsız olabiliyor.şimarmak istiyorum.ben hamileyim içimde onun çocuğunu taşıyorum.saygi görmek değer görmek istiyor.hatalarimi görmezden gelmesini istiyorum.ama şu konuda katılıyorum.artik.ne hali varsa görsün
...!!!!!
Canım doğru söylüyorsun benimde tepkilerim yersiz anlamsız olabiliyor.şimarmak istiyorum.ben hamileyim içimde onun çocuğunu taşıyorum.saygi görmek değer görmek istiyor.hatalarimi görmezden gelmesini istiyorum.ama şu konuda katılıyorum.artik.ne hali varsa görsün
...!!!!!
Bir dakka ben yanlış yazmış olabilirim.ama onu söylemek istemedim.ne olursa olsun içimde bir can taşıyorum.ona ait bir parça.bebim.ufak tefek tavırlarımi tabiki hoş görmeli şımarmak istiyorum. Ewet.cubku hormonlardan dolayı ozguvensiz hissediyorsunuz kendinizi.onun çocuğunu taşıyorum diye ona herşeyi yaparım susacak!ben böyle düşünen biri hiçbir zaman olmadım.sadece değer görmek istiyorum.hepsi bu.hanilelik sürecinde erkeklere manevi anlamda çok büyük bir görev düşüyor.ben onun kötü zamanlarında nasıl alttan aldıysam nasıl küçük şeylerini görmediysem.bugun ondan bekliyorum bu hareketi!Ne kadar da yanlış bir bakış açısı... Lütfedip de bir çocuk veriyormuşsunuz gibi bir anlayışınız var. Bir an önce bu düşüncenizi değiştirmenizi öneririm, aksi halde daha çok ağlar, daha çok üzülürsünüz ne yazık ki. Taşıdığınız çocuk sadece eşinizin değil, sizin de çocuğunuz. Evet, saygı ve değer görmek isteyebilirsiniz, bu en doğal hakkınız. Eşinizin biraz daha size yumuşak davranması, daha sevgi dolu olması gerekiyor bence de. Ama hamilesiniz diye hatalarınızı görmezden gelmesi?? Doğurduğunuz ne zaman napacaksınız peki? Ben ona bir çocuk verdim ama o benim hatalarımı görmezden gelmiyor mu???
Çocuk eş için yapılan bir fedakarlık, bir iyilik va değildir.
Bir dakka ben yanlış yazmış olabilirim.ama onu söylemek istemedim.ne olursa olsun içimde bir can taşıyorum.ona ait bir parça.bebim.ufak tefek tavırlarımi tabiki hoş görmeli şımarmak istiyorum. Ewet.cubku hormonlardan dolayı ozguvensiz hissediyorsunuz kendinizi.onun çocuğunu taşıyorum diye ona herşeyi yaparım susacak!ben böyle düşünen biri hiçbir zaman olmadım.sadece değer görmek istiyorum.hepsi bu.hanilelik sürecinde erkeklere manevi anlamda çok büyük bir görev düşüyor.ben onun kötü zamanlarında nasıl alttan aldıysam nasıl küçük şeylerini görmediysem.bugun ondan bekliyorum bu hareketi!Ne kadar da yanlış bir bakış açısı... Lütfedip de bir çocuk veriyormuşsunuz gibi bir anlayışınız var. Bir an önce bu düşüncenizi değiştirmenizi öneririm, aksi halde daha çok ağlar, daha çok üzülürsünüz ne yazık ki. Taşıdığınız çocuk sadece eşinizin değil, sizin de çocuğunuz. Evet, saygı ve değer görmek isteyebilirsiniz, bu en doğal hakkınız. Eşinizin biraz daha size yumuşak davranması, daha sevgi dolu olması gerekiyor bence de. Ama hamilesiniz diye hatalarınızı görmezden gelmesi?? Doğurduğunuz ne zaman napacaksınız peki? Ben ona bir çocuk verdim ama o benim hatalarımı görmezden gelmiyor mu???
Çocuk eş için yapılan bir fedakarlık, bir iyilik va değildir.
Umursama desem de kar etmez ama umursamamaya çalış. Hormonlar zaten bizi fazlasıyla değiştiryor. Şahsen benmde beklentilerim arttı. O gelnce ona şuram buram ağrıyo demk istemiyrm ama kendimi tutamıyorum. Çnkü bi tek eşlerimiz var ve nazımız onlara geçiyor. Ama sen lütfen kendini üzmemeye ve ondan bişey beklememeye çalış. Bişeyi bin defa söylememz gerkir ya da sürekli hatrlatmamız gerekir. Ben ne zmn vazgeçsem o devralıyor. Yani üstüne çok düşmemen tavsiyem. Önemli olan sensin. Sen kendini mutlu edecek şeyler bul. O yanında olursa ona fayda olmazsa senn içinde hep kalcak.Arkadaşlar nasıl yazacağımı bilmiyorum ama bir yerden başlamak gerekiyor.Esimle aşk evliliği yaptık.Onu hala çok seviyorum ama canım yanıyor.Bana çok kötü davranmaya başladı.Yani bir anı bir anını tutmuyor.Hamileyim ilk gebeligim.Esim bunu o kadarda önemsemiyor artık.Dün kavga ettik ağladım, oralı bile olmadı.Bagirip çağırıyor sürekli.Kavganin sebebide bu davranışlariydi aslında.Onunla düzgün bir şekilde konuşmaya çalıştım.Bana bağırmaya başladı yine.Sabah benimle kahvaltı yapmak istemiyor.Hazir kahvaltı diyorum gelmeyecem sonra yaparım diyor.Cok rahat bir insan istiyor ki kimse dokunmasin.Ama sonra bir anda çok iyi davraniyor.Seviyor öpüyor ama her an bağırmaya hazır hali hiç gitmiyor üzerinden.Ben ne yapmalıyım artık çok yoruldum.Son zamanlarda ayrılmayı çok düşünür oldum.Yorumlariniz için şimdiden teşekkür ederim...
Seni çok iyi anlıyorum benim eşim hep anlattığın gibi biri çok severek evlendim işi çok zor psikolojik olarak çok yıprandı ailesiyle yaşadığımız bir çok sorun oldu vs dedim sabrettim hep ama şu dönemde daha hassasız biraz ilgi beklemek hakkımız yanlış olan bi düşüncen yok canım. ben artık alıştım pek üzerinde durmuyorum sende öyle yap Rabbim yardımcımız olsun.Arkadaşlar nasıl yazacağımı bilmiyorum ama bir yerden başlamak gerekiyor.Esimle aşk evliliği yaptık.Onu hala çok seviyorum ama canım yanıyor.Bana çok kötü davranmaya başladı.Yani bir anı bir anını tutmuyor.Hamileyim ilk gebeligim.Esim bunu o kadarda önemsemiyor artık.Dün kavga ettik ağladım, oralı bile olmadı.Bagirip çağırıyor sürekli.Kavganin sebebide bu davranışlariydi aslında.Onunla düzgün bir şekilde konuşmaya çalıştım.Bana bağırmaya başladı yine.Sabah benimle kahvaltı yapmak istemiyor.Hazir kahvaltı diyorum gelmeyecem sonra yaparım diyor.Cok rahat bir insan istiyor ki kimse dokunmasin.Ama sonra bir anda çok iyi davraniyor.Seviyor öpüyor ama her an bağırmaya hazır hali hiç gitmiyor üzerinden.Ben ne yapmalıyım artık çok yoruldum.Son zamanlarda ayrılmayı çok düşünür oldum.Yorumlariniz için şimdiden teşekkür ederim...
Teşekkür ederim canım. Amin inşallahGünaydın canım sen anlatınca kendimi gördüm malesef ki evlenince farklı huyları da oldugunu görüuoruz eşini tanımaya çalış bu sıralar baska seylere kafası bozuk olsbilir nazını geçirecegi insan sensin o yüzdrn sana tavrı oyle ayrılık asla düşünme ona da soyleme sakın daha çok yıpratır bu durumu.. tavsiyem sevgiyle yaklaş kendi haline bırak sen karısısın her zamanki şeylerini yap o hırçınlaştıkça sen sessiz kal sevgini her zaman belli et inan buna çok ihtiyacları oluyor ben eşimi çözdüm en ufak bişeye sinirlenip takıntı haline getiren bir adam önceleri bnde zıtlaşıyordum şimdi hiç seslenmiyorum ve kendisi gelip gönlümü alıyor bnde hiçbişey olmamış gibi davranıyorum sende oyle yap bebekten dolayı sende ilgi görmek istiyorsun ama o kucagına almadan bilemez değerini doğuma kadar sabret inan sen kazanacaksın cnm yuva kolay kurulmuyor bu sebepler ayrılık sebebi değil ve artık sevgili dönemimiz bitti artık karı kocayız ve yuvayı dişi kuş yapar kocaların da dönüp dolaşacagı yer yuvalarıdır sabret canım sevgiyle bak sevgiyle kal ..
Teşekkürler canım inşallah...Seni çok iyi anlıyorum benim eşim hep anlattığın gibi biri çok severek evlendim işi çok zor psikolojik olarak çok yıprandı ailesiyle yaşadığımız bir çok sorun oldu vs dedim sabrettim hep ama şu dönemde daha hassasız biraz ilgi beklemek hakkımız yanlış olan bi düşüncen yok canım. ben artık alıştım pek üzerinde durmuyorum sende öyle yap Rabbim yardımcımız olsun.
Tavsiyelerin için çok teşekkür ederim.elimden geleni yapacam canım.Umursama desem de kar etmez ama umursamamaya çalış. Hormonlar zaten bizi fazlasıyla değiştiryor. Şahsen benmde beklentilerim arttı. O gelnce ona şuram buram ağrıyo demk istemiyrm ama kendimi tutamıyorum. Çnkü bi tek eşlerimiz var ve nazımız onlara geçiyor. Ama sen lütfen kendini üzmemeye ve ondan bişey beklememeye çalış. Bişeyi bin defa söylememz gerkir ya da sürekli hatrlatmamız gerekir. Ben ne zmn vazgeçsem o devralıyor. Yani üstüne çok düşmemen tavsiyem. Önemli olan sensin. Sen kendini mutlu edecek şeyler bul. O yanında olursa ona fayda olmazsa senn içinde hep kalcak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?