• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapacam bilmiyorum yardm

maviruyam

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2008
8
0
86
46
İstanbul
slm hanımlar arkadaşlar doslar
benim kendimce çok büyük bir derdim var ama çözemiyorum elim kolum bağlı
eşimle çok sorunlarım var kısaca özetlim
aldatması dli küfürü aşalaması ilgisizliği varmıyım yokmuyum bellidil evde
ve sağdan soldan gelen lefler gene beni aldatıyomuş ama ispat edemiyorum
şimbi diceksinizki ispata negerek var madem biliyosun ve bu kadar çektiriyo boşa gitsin
evet bende boşanmak istiyorum ama bırakmıyo peşimi 2çocumuz var
ve lanet bei aldattında bikere yakalıdım odönem evi terkettim ama ne bana ne aileme yapmadığı pislik kalmadı eşimin abileri devreye girdi bana evine dön birdaha böle bişey olursa ortaya çıkarırsan sana hiç bişey yapamaz paşa paşa evi terkeder dediler arkanda biz varız dediler işte şuan aldatdını duyuyorum ama ispat edemiyorum napıcam kafayı yemek üzereyim bi akıl nasıl yakalarım ispatlarım he bu arada eşim takside öğlen gider sabah gelir eve nolur bi akıl verin deliricem piskoloji 0

slm hanımlar arkadaşlar doslar
benim kendimce çok büyük bir derdim var ama çözemiyorum elim kolum bağlı
eşimle çok sorunlarım var kısaca özetlim
aldatması dli küfürü aşalaması ilgisizliği varmıyım yokmuyum bellidil evde
ve sağdan soldan gelen lefler gene beni aldatıyomuş ama ispat edemiyorum
şimbi diceksinizki ispata negerek var madem biliyosun ve bu kadar çektiriyo boşa gitsin
evet bende boşanmak istiyorum ama bırakmıyo peşimi 2çocumuz var
ve lanet bei aldattında bikere yakalıdım odönem evi terkettim ama ne bana ne aileme yapmadığı pislik kalmadı eşimin abileri devreye girdi bana evine dön birdaha böle bişey olursa ortaya çıkarırsan sana hiç bişey yapamaz paşa paşa evi terkeder dediler arkanda biz varız dediler işte şuan aldatdını duyuyorum ama ispat edemiyorum napıcam kafayı yemek üzereyim bi akıl nasıl yakalarım ispatlarım he bu arada eşim takside öğlen gider sabah gelir eve nolur bi akıl verin deliricem piskoloji 0

.aldatılmışsınız hemde defalarca. neyi bekliyorsunuz daha. halada devam ediyor.illaki ispat gerekmez. siz anlıyorsanız iş bitmiştir.
ne demek bırakmıyor. bu ülkede yasalar var. polis var.ailenize ve size bir zarar veremez verdiği an polisi ve adaleti karşısında görür.
güçlü olun. ve buna artık YETER deyin. .

burası dağ başımı bırakmak zorunda gidin polise koruma isteyin verirler durumu anlatırsınız ayrıca aile desteği şart güçlü durun karşısındaŞeniz

siz ayrılmak istedikten sonra kimse birşey yapamaz
dağ başı mı burası
ailenizin desteğii alı ve kurtulmaya çalışın.

eşinizin abilerine söyleyin durumu aldatıyor yine deyin toplasınlar pılısını pırtısını ne yaparlarsa yapsınlar onlar da biliyolardır kardeşlerinin ne mal olduğunu araya polis girerse kötü olacağını kardeşlerini şikayet edeceğinizi söyleyin

eğer bir şey yapamazlarsa gidip şikayet edin o eşiniz olacak adam öyle horozlanmak nasılmış görsün bakalım sıkıyosa polise de horozlansın terbiyesiz insan

canım benim biran önce defet başından gitsin bu belayı ..allam ya sinir :delphin::delphin:oldum defalarca aldatılmışşın aşagılanmışşın neyi bekliyorsunki daha

Evli degilim size pek yardimci olamam fakat sunu biliyorsunuzdurki
hersey bi sinav sizin icin buda bi sinavdir
ALLAH esinizin yaptikllarini goruyor elbet cezasini cekicektir
size gelince en guzeli ayrilmak ispatlamaya gerek yok zaten bir kez yapmis size bunu :kızgın:kufur assalama vs boyle bi halde bi insan nereye kadar cocuklari dusunebilirki sizin pisikolojiniz bozuluyor git gide:(
ALLAH yar ve yardimciniz olsun dilerim hersey bir an once yoluna girer :teselli:

saolun desteğiniz için ama polisler de adamları var amirler falan her yönden dardayım

tanıdıkları olsa ne yazar savcılık var mahkeme var onlara da müdahale edecek değillerr ya ne alakası var olur mu hayır sizi korkutmaya çalışıyor aklınca hiç böyle düşünmeyin ama önce abileri bir zahmet kardeşlerini alıp gitsinler evi terketsin o pis adam

Yapmayın lütfen. Burası bir hukuk devleti. İşler tanıdığa göre yürümüyor.
Aldattığını nasıl kanıtlıyacaksın işte biliyorsun.
Kimden kanıt istiyorlar şiddetli geçimsizlik bitti.
davanı açıp evden ayrılırsın veya o çekip gider.
Boşanmak istemese bile 3 yıl ayrı yaşadın mı hakim boşar zaten.
Sizler eğitimli ve şehirde yaşayıp böyle düşünürseniz cahil kadınlar nasıl hakkını savunacak?

boşanma davasını açıp evi terk edin ailenizin yanına geçeceksini. muhtemelen ailenize geldiğinde her seferinde kapıyı açmadan polis çağırın.hem ileriki zamanlarda savcılık kanalına aksederse olay elinizde kanıtınız olur velayet için -tabi ki size verirler de- süreç açısından daha yaptırımı olur..okullar tatile girdi hem sizin hemde çocukların okul durumu yok nasıl olursa dışarılarda çk fazla dolaşmayın nolur nolmaz bu tarz insanlar herşeyi yapabilir.bu küçük n..o marka işportada bile bulabileceğiniz tarzda biber gazları satılıyor.çok işlevli dışarı çıkmak zorunda kalsanızda yanınızda bulundurun. tatil için başka bir şehre gitmeyi arayı biraz soğutmayı deneyebilirsiniz yada tayin tarzı birşey yapabilirsiniz.sizin için biraz sancılı olur bu dönem hem çocuklar hem siz yıpranırsınız ama sonunda feraha çıkarsınız.hiçbirşey böyle bir adamla yaşamaktan daha kötü olamaz heralde.allah yardımcınız olsun...

Back
X