slm hanımlar arkadaşlar doslar
benim kendimce çok büyük bir derdim var ama çözemiyorum elim kolum bağlı
eşimle çok sorunlarım var kısaca özetlim
aldatması dli küfürü aşalaması ilgisizliği varmıyım yokmuyum bellidil evde
ve sağdan soldan gelen lefler gene beni aldatıyomuş ama ispat edemiyorum
şimbi diceksinizki ispata negerek var madem biliyosun ve bu kadar çektiriyo boşa gitsin
evet bende boşanmak istiyorum ama bırakmıyo peşimi 2çocumuz var
ve lanet bei aldattında bikere yakalıdım odönem evi terkettim ama ne bana ne aileme yapmadığı pislik kalmadı eşimin abileri devreye girdi bana evine dön birdaha böle bişey olursa ortaya çıkarırsan sana hiç bişey yapamaz paşa paşa evi terkeder dediler arkanda biz varız dediler işte şuan aldatdını duyuyorum ama ispat edemiyorum napıcam kafayı yemek üzereyim bi akıl nasıl yakalarım ispatlarım he bu arada eşim takside öğlen gider sabah gelir eve nolur bi akıl verin deliricem piskoloji 0
benim kendimce çok büyük bir derdim var ama çözemiyorum elim kolum bağlı
eşimle çok sorunlarım var kısaca özetlim
aldatması dli küfürü aşalaması ilgisizliği varmıyım yokmuyum bellidil evde
ve sağdan soldan gelen lefler gene beni aldatıyomuş ama ispat edemiyorum
şimbi diceksinizki ispata negerek var madem biliyosun ve bu kadar çektiriyo boşa gitsin
evet bende boşanmak istiyorum ama bırakmıyo peşimi 2çocumuz var
ve lanet bei aldattında bikere yakalıdım odönem evi terkettim ama ne bana ne aileme yapmadığı pislik kalmadı eşimin abileri devreye girdi bana evine dön birdaha böle bişey olursa ortaya çıkarırsan sana hiç bişey yapamaz paşa paşa evi terkeder dediler arkanda biz varız dediler işte şuan aldatdını duyuyorum ama ispat edemiyorum napıcam kafayı yemek üzereyim bi akıl nasıl yakalarım ispatlarım he bu arada eşim takside öğlen gider sabah gelir eve nolur bi akıl verin deliricem piskoloji 0