• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapardınız?

comeback

deli diyorlar bana..
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2009
73
1
86
Diğer
arkadaşlar eşiniz masaj yaptırmak istese ama bayan tercih etse,
siz izin vermeseniz buna,
ama ısrarla istese,karşılığında bende erkeğe yaptırırım o zmaan deseniz,
o da izin verse ne yapardınız.
sizce ben çokmu geri kafalıyım,yoksa eşimmi çok geniş.
beni bi aydınlatın ne olur:çok üzgünüm:

esin cooooook rahat inatla bayandan istiyorum diyorsa kızarım ne alaka :kızgın: bende erkege yaptırıcam deyince okey veriyosa tuhafıma gider :bbo:

Bence çok abartıyosun canım, bilmiyorum ama böyle birşey kıskanılmaz, bence tabii..
Biz ailece giderdik masaja, rus uyruklu kadınlar yapardı masajı da. Babam 2 tane kadın isterdi bir tane yetmezdi :1ninca:
Hiç de öyle kıskanma olayları falan geçmemiştir :gitme:

Bir yandan normal diyorum ne var yani diyorum . masaj yapan bayanda sonuçta işini yapıyor diş hekimi gibi kuaför gibi vs vs.. Ama ne kadar böyledesemde eşime başka bir bayanın masaj yaparak dokunduğunu düşünmek beni rahatsız ediyor. Hayır istemezdim

Ben olsam kıskanırdım ama..siz eşinizi daha iyi tanırsınız,her konuda böyle rahat mı davranır yoksa normalde kıskanç mıdır,belki de onun yapısı budur,fazla üzülmeyin bence..

işte benimde anlamadığım nokta bu oldu.
artık iyce genişliyormuyuz ne:çok üzgünüm:

benim tanıdığım hiç bir erkek buna izin vermez.
bizim ailede yok.
ama eşim neden böyle anlamadım.
normaldede kıskanmaz beni ama,
bu kıskanmakla alakalı değil galiba.
bende eşime çok güvenirim,
asla beni aldatmaz kendim kadar eminim.
ama başka birinin ona dokunmasına ben izin veremezken,
o nasıl olurda,hemde erkek olarak,
böyle bişeye izin verir.
anlamıyorum,abartıyormuyum?

bayana masaj yaptırmak ıcın sızı gozden cıkarmıs bır erkek goruyorum

cok basıtce yorumladım ama bu boyle bana kalırsa.

hem bosver allaskına ya

adam benı gıttı aylarca aldattı gordum kabul etmedı sımdı gelmıs gerı geldım dıo ama gercekte bıle gerı gelmedı kı bu da yıllardır sevdıgını soyleyen bır erkektı göya sımdı eser yok adamımızdan....

bosver ya yaptırsın ıstedıgı masaj olsun. ne hallere dustuk

Yok yok...

Ne bana bir erkek ne de eşime bir kadın masaj yapsın...

Biz ailecek masajdan hoşlanmayız o da ne ki....?:olmaz:

eşin çok geniş...abartmıyorsun.... bir erkek karısına sağlık haricinde başka bir erkeğin hem de zevk için masaj yaparak dokunmasına izin vermez.

tabiki marjinal çiftler bunları yaparlar....birde bu tip yozlaşmaları medeniyet sanan çiftler...bence bu yozlaşmadır...Türk aile yapısına yakışmayacak bir davranıştır düşüncedir...

yobaz değilim aksine çok modern bir kadınım...ama modernlik başkadır yozlaşmak başkadır.

marmariste yaşadığım yıllarda avrupalı turist çiftlerin karıları kocalarının yanlarında türk erkeklerinin kucaklarına oturur şapur şupur öperler şakalaşırlardı... kocaları da kahkahalar atarak izlerdi...inşallah modernleşmek uğruna o derece yozlaşmayız bir 10 sene sonra.

ne yapardınız diyosun ya,aaağzını burnunu dağıtırdım!kötükedihüso sırnaşık şey
bikere konu bana garip geldi,eşiniz gerçekten böyle bişey istiyosa bile neden size bunun konusunu açmış olabilir?böyle bişeyin izninin çıkmayacağını her erkek kafadan sorunu yoksa bilir..siz masaja gittiğinde yanında durup onu mu izliyosunuzki baştan söyleme ihtiyacı duymuş?zaten böyle bi istek aşırı saçma siz haklı olan tarafsınız da,hani böyle abuk istekleri olan erkek saman altından su yürütmez miydi?nebileyim niye böyle bi konu açıp bi de diretmiş ben çözemedim.laf olsun diye uydurdu da kıskandırmaya mı çalışıyo nedir:uhm:

canım ısrarla herşeye rağmen gitmek istemesi bunun içinde her şeye eyvallah diyo olması ilginç ve kafa karıştırıcı... ama yanyana eşli girilen masajlar var sende ona girmeyi teklif et... ozaman erkek kadın ne farkeder.... :)))) hem hayır dememiş ol, hem sende faydalan, hemde o isteğine ulaşmış olsun.. bidahada senden bişiy isterken daha iyi düşünür :)))

bence sen haklısın canım,gerikafalı değilsin.
eşinin senin rahatsızlık duyacağın birşey ne olursa olsun yapmaması lazım.

Ben anektodu kaçırmışım heralde.
Gideceğiniz masaj salonunda kadın ve erkek arasından özellikle kadın için mi ısrar ediyor yoksa lafın gelişi mi söylendi sen erkeğe masaj yaptır ben kadına diye?
Ben erkeğe masaj yaptırma olayını ciddiye almadım, lafın gelişi mi söylendi yoksa ciddi mi?
Bir erkeğin böyle bir ikaz karşısında karısına erkek tarafından masaj yapılmasına izin vermesi, üstelik de sadece bir kadına masaj yaptırabilmek için.. Bu ilginç, bir erkeğin buna izin vermesi düşündürücü :sinifsinif:

masaj salonu eğer ki gerçekten " sadece bu işi " yapan çalışanlarının da eğitimi bu yönde olan profesyonel bi yerse sorun yok bence çünkü sadece işlerini yaparlar ve biter
erkeğe başka bi erkek tarafından masaj yapılması fikri garip kaçıyor hakketen
aa ama masaj bitince "rahatlama masajı" da istermisiniz diye sorulan tarzda sözde masaj yapılan bi yerse gidilecek yer korkman lazım haklısın

Back
X