• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ne yapardınızz ??

alonedarkk

benımmoralsıfırsıfırsıfır**
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2014
123
27
38
mrb hanımlar sızlere bırsey soracağım ...

esiniz veya sevgiliniz dısarı cıkıyor arkadaslarının yanına üstünden kısa bır zaman sonra sız oğrenıyorsunuz kı arkadaslarının kız arkadsları ve esınız aynı ortamda sızsız oturuyorr esınıze bunu soyluyorsunuz bı sekılde uste cıkıyor ve bunda bırsey olmadıgını soyluyor ne yapardınız hanımlaarr ????

esiniz veya sevgiliniz dısarı cıkıyor arkadaslarının yanına üstünden kısa bır zaman sonra sız oğrenıyorsunuz kı arkadaslarının kız arkadsları ve esınız aynı ortamda sızsız oturuyorr esınıze bunu soyluyorsunuz bı sekılde uste cıkıyor ve bunda bırsey olmadıgını soyluyor ne yapardınız hanımlaarr ????
Eğer arkadaşlarının yanına kız arkadaşları sonradan dahil olmuşsa pek birşey söylemem heralde. Fakat arkadaşlarının kız arkadaşlarının geleceğinden haberi varsa ve beni çağırmamışsa çok mantıklı bir açıklama bekler, bu süreçte de burnundan getirirdim. :KK55::KK53::KK53:

Ne yani benden utaniyo mu cekiniyo mu ben oortamlara giremez miyim .. O da zor gelir benimle bi yere

Valla soyle bir dusundum, daha dogrusu dusunemedim :KK48: Benimki mumkun degil yapmazdi, erkek erkege otururken bile sikilan, yaninda ben yokum diye uzulen bir insan. Tabii bu da uc bir ornek. Benim basima gelseydi bu durum, eger sozlumu hakli bulacagim en ufak bir sey yoksa dunyayi basina yikardim herhalde. Ha, hakli bulacagim bir durum varsa da yine onun aciklayip ozur dilemesi gerekir.

Sordun mu peki esine durumun ayrintilarini? Kizlar sonradan mi gelmis? Onlarin gelecegini biliyor muymus esin yoksa ona da mi surpriz olmus? Ve sen musait miydin mesela seni arasa "hayatim boyle boyle, ben de geleyim seni alayim hep beraber olalim" dese gidebilecek durumda miydin? Bunlar da onemli. Al karsina esini, dozajini iyi ayarlayarak sert bir sekilde konus bence, bu durumun seni neden rahatsiz ettigini ve neden boyle olmamasi gerektigini anlat. Sadece kavga, hesap sorma modunda olunca erkekler de sinirlenip uste cikmaya meyilli oluyorlar malesef. Tane tane konusmak, korkutmadan ifadesini almak lazim :KK45:

Benim eski sevgilim de arkadaşlarıyla çıkmıstı sonradan dahıl olan kızlardan bırıyle de öpüşmüştü..Yani asla güven olmaz bu tip durumlarda..

Üstemi çıkacak birde arsız:KK59:Dahada evden dışarı çıkarmazdım:KK20:

Muhtemelen haberi olmadan öyle bir ortama dahil olmuştur diye düşünürdüm. Çünkü insanlar eşleri olmadan o tür ortamlarda sıkılır. Kendini onun yerine koysan herkesin eşiyle gittiği bir ortama sen yalnız gittiğinde ne hissederdin ?

Uvv valla başkalarını bilmem ama ben ortalığı ayağa kaldırırdım. Arkadaşlarımın yanına gidiyorum dicek ve arkadaşlarının sevgilileri olcak ve ben orda olmicam üstüne sonradan öğrencem ! Ayrılmam ama burnundan çok fazla getiririm empati yapıp çıldırdım burda !!!

tek cevap mı ; ağzına...........dım:KK67:

canim kiskanc olabilir mi sevgilin. bizimde tanidik vardi hepimiz esliyiz bi o cocuk getirmiyodu sevgilisini bizle tanistirmaya. evlendiler simdi cokda mutlular. kiskaniyodu sevgiliyken diye dusunuyoruz bizde

Eslerinin geleceginden haberi olmayabilir,
fakat o durumda yapmasi gereken sizi almaya gelmesi veya tek basina o ortamdan sıkılıp biran once yaniniza gelmesi idi...

Siz olmadan kadin erkek karışık ortamda vakit geciremez demiyorum,
sorun haberinizin olmamasi bence.
Bilerek sizi goturmemis gibi duruyor su durumda.

Kesinlikle kabul etmezdim , olurmu oyle sey.
Ya benide goturecek yada gitmeyecek..

Tesekkur edetim hanim bende dediginiz seyleri yaptim ve hala kusym konusmuyoruzzzzzz

Cok buyuk kavga cikarirdim ve bidaha yani uzun bi suree onunla hicbir yere gitmezdim

Back
X