Ne yapayım bana akıl verin dostlar ?

kayule

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2023
69
8
1
29
Kızlar kafama takıyorum sizinle paylaşmak istedim. Doğumuma az kaldı uzakta yaşıyoruz ailelerden kayınvalidemlerle görüşmüyoruz ayrımcılık yaptıkları için her şeyde bizi kayırdıkları için. Babam başkasıyla evli Annem yok yengem var birtek doğumuna ben gelirim yanında durumum diyor. Şehir dışından gelecek. Ama telefonda bile her şeye karışıyor muhalefet bilmediği şeyler hakkında bile yorum yapıyor inatlaşıyor. Aşı vurulduğumu demiştim geçen gün tetenoz niye vuruldun ben hamileyken vurulmadım aşı vurmuyorlar hamileyken demeye başladı. Yani çok karışıyor her şeye kendisi de vurulmuştur unutmuş vurulmamış gibi diretiyor detaylı ultrasona gireceğimi biliyordu bizim akraba hamile o girmedi girmene gerek yok diye üsteledi he he dedim geçtim. Her şey de böyle yapıyor doğum zamanı geldiğinde de çocuğu sürekli emzirsem uyuyo çocuk bırak uyusun açıksa ağlar der. Kendi iki çocuk doğurdu kendi bakmadı ortada anne babaanne büyüttü bilmiyor hiçbir şey ama biliyor gibi diretiyor. Ne yapıcam bilmiyorum çağırmasam yanımda kalacak kimsem yok devlet de olcak doğum çağırsam da ayrı bi dert ne yapayımm sizce ??

Sağlam sinirleriniz olması lazım o zaman , eşiniz izin alamaz mı bir iki hafta ? Yemi doğan bebek zaten emer uyur o kadar sinir stres çekmenize gerek var mı ?

Babaya izin verilmiyor mu zaten devletin öyle bi uygulaması var. Eşiniz neden kalmıyor?

Erkeğe izin vermiyorlarmış oda da yoksa eşim kalacak zaten yandaki hasta rahatsız olur diyorlar

Aaa anladım. Tüh. Kötü olmuş eşinin kalaması.
Yakın bi arkadaşın yok mu zaten 1 gün yatırırlar hastanede herhalde yanında 1 gece durabilecek biri.

Sağlam sinirleriniz olması lazım o zaman , eşiniz izin alamaz mı bir iki hafta ? Yemi doğan bebek zaten emer uyur o kadar sinir stres çekmenize gerek var mı ?
Eşim 10 gün işe gitmeyecek ama devlet de erkek kalmasına müsade edilmediğini söylediler. Yengen de zaten yanında biri kalırsa ben gelirim sonra gelirim diyor illa gelecek yani. Daha önce geldi bi hafta kaldı oğluyla sürekli acıktık dediler hiç yardımcı olmadı bi şeye hep önüne hazır bekledi canım çıkmıştı koşturmaktan bide gezdirmiştik her yeri. Yatağını bile açmaktan aciz. Şimdi yardıma geleyim diyo gelse eder mi bilmiyorum telefonda konuşurken aşı oldum dedim hamileye aşı mı olur ben olmamıştım ne saçma dedi sanki ben yanlış bi şey yapmışım gibi. Detaylı ultrasona girdiğimi demiştim görümcem girmedi ne gerek var girdin dedi. Bebek doğunca hemen yıkarız diyor dedim doktor yıkamayın dedi ben yıkadım bi şey olmaz diyor hep böyle yapıyor yanımda kalan olcak dedim sonra gelirim bende dedi illa gelecek yani

Aaa anladım. Tüh. Kötü olmuş eşinin kalaması.
Yakın bi arkadaşın yok mu zaten 1 gün yatırırlar hastanede herhalde yanında 1 gece durabilecek biri.
Var ama o da işim çıkmazsa kalırım diyor güven yok yani sezeryan olursa iki gece sanırım

Bebek bakmasini bilmeyen yanınızda olsa ne olur olmasa ne olur başka birisi var mı daha size yardımcı olması için acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…