- Konu Sahibi PastelBoya
-
Yazık inan ki çok yazık..
Sen kendine bunu bile bile yapıyorsun..
Çocuk resmen dalga geçiyor gibi davranışlarda bulunmuş..
Kuzeni ile kıskandırmaya çalışan çocuktan ne bekliyorsun ki?
Kaç sene olursa olsun önce sana saygısı olsun..
Ne yapabilirm ayrılıyorum kapıma geliyo aynı sınıftayız uzaklaşamam kii
keşke bırakıp gidebileceğim bi yer olsa okulu bırakmayı bile düşündüm senağlama
Ne yapabilirm ayrılıyorum kapıma geliyo aynı sınıftayız uzaklaşamam kii
keşke bırakıp gidebileceğim bi yer olsa okulu bırakmayı bile düşündüm senağlama
Bir içecek reklamında slogan var son günlerde tv de,UNUTMA,BU DÜNYAYA MUTLU OLMAYA GELDİN diyor.Bunu söyleyen 102 yaşında bir insan.Belki reklam ama o slogan o kadar çok şey ifade ediyorki aslında.
Nacizane bir abla nasihatı olarak alırsan,hayatta hiç birşey senden kıymetli değil,ve yine unutma dünyaya mutlu olmak için geldin.Seni üzen için,üzülme olurmu.Şeniz
okulu bırakmak mı ???
onun için kendi hayatından vermeyi düşündüğün ödün bu kadar büyük olamaz yapma...
sakın ... bir erkek için asla değmez...
kapına gelsin ; sen uygun dille gönder... önce kırmadan... sonra kararlı olduğunu gösterecek şekilde davran... aynı sınıfta olabilirsiniz... sınıftaki herkesle samimisin sen ? ona da öyle davran... ama sakın bir öyle bir böyle davranma... kendi içinde gelgitler yaşasan da bunu ona gösterme... ayrılık kolay değil ; elbet canın yanacak ; elbet özleyeceksin ama verdiğin kararın doğruluğunu gözardı etmezsen inan herşey yoluna girer yerimseniben
kaç sene var daha okulunun bitmesine?
Ay birden öğrencli yıllarıma gittim,aynı belayla uğraştığım.Tam dört sene birisine acıdığın için devam ettirir misin -tatlicadiarzu-Aman üzülür, aman yazık derken bi baktım yazık bana oluyor,o sinsi bir şekilde sömürüsünü sürdürüyor.Terk edildikten sonra da bi çirkefleşti,vah kızım dedim kendime,bi dengesiz için harcadığın dört senenin diyetini kim ödeyecekÇok üzgünüm çoook
Kıssadan hisse güzelim:Lütfen gerginlikten kaçmak için sürdürme bu bozuk ilişkiyi.Üstüne üstüne git olayların,seni sindirmesine izin verme.Gitsin kuzeniyle evlensin hasbam:mymeka:
keşke tanısaydınız onu direnmekten asla vazgeçmez sınıfın ortasında bağırsam dahii
ben göz önünde olmayı dikkat çekmeyi sevmem herşeyi içimde kendi köşemde yaşayan biriyim sınıfta asla elimi tutamaz benim bu tarz şeylere önem verdiğimi biliyo yanımda bunları yapmaya çalışır koca sınıf bizi izlemesin diye çaktırmıyorum mecburen ama bıktım artıkk senağlama
1 sene var daha koca bir 1 sene senağlama
İllaki seviyorum ama mantığımla hareket etmek istesemde üzülüyo diye edemiyorum
Bi dese ayrılalım istemiyorum senii hemen kabul ederim illaki üzülürüm ama böyle üzülmekten çok daha iyidir ilk ayrılan ben değilim sonda olmayacağım nasılsa insan ne acılara alışıyor senağlama
Ne yapacağımı şaşırdım...
Nasıl davranayım bir türlü çözemedim hep kavga bırakmıyor beni dayanamıyorum artık
seviyorum ama olmuyor ayrılmak istiyorum bırakmıyor üzülmesin diye kabul ediyorum çünkü seviyorum eskisi gibi değildir diyorum ama gene olmuyor
Bana yardım edin nolur...
aynı sınıftayız onun dersleri gayet iyi ben üzüntüden stresten çalıştığım halde verim alamıyorum derslerimden....
Çok koyuyo bana hayatımla oynuyorum resmen en son olayı gene aynı konu kuzeniyle kıskandırmaya çalıştı benii ailesinde akraba evliliği normal olduğu için beni halamınoğlundan amcamınoğlundan kıskanıyo bizde öyle şeylerin olmadığını anlattım endişelerinin yersiz dedim onlar benim kardeşim dedimsenağlama
ama kendi kuzenim beni seviyo annesine söylemiş sevdiğini teyzem bana söyledi bende kızımın yabancıya gitmesini istemem dedi vs.vs bir sürü şey söyledi..Bide öğrendim ki yalan teyzesi öyle birşey söylememiş Ben nasıl güvenicem ona şimdi insan kuzenine böyle bakarsa başkalarına kimbilir nasıl bakar...
Kendi yengesi dahi onlara (abisi ve erkek arkadaşım)şöyle 2 dk baksa hemen bakıyo beni seviyo diye düşünürler dedi böyle abazılık olur mu???senağlamasenağlama
Çok çaresizim 4 senedir çıkıyorum ve uzun süren ilişkilerin gerçektende ......çıkıyomuş bunu anladım
Ayrılmak istiyorum yalvarıyor ,yakarıyor daha fazla üzülmesin diye barışıyorum bir umut artık herşey iyiye gider diyorum ama olmuyoo bi akıl verin lütfensenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?