Ne yapayım bu kızı

ceylan006

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2013
189
15
48
Kpss için dersaneye gidiyorum ve ordaki kız sinir ediyo beni şöyle anlatayım bugün tarihcimiz ekmeleddin beye oy verir miyiz oy kullanacakmıyız falan diye laf attı bende kullanmayı düşünmüyorum dedim sonra adamın şerecesini anlattı sınıftakiler yozgatlımıymış aslen neymiş o sinir olduğum ukalada aa bak ceren yozgatlıymış sen oy verirsin dedi dalga geçer gibi sırıtarak iki kelime söledim sustu sonra tarihci arayagirdi huyumu biliyo tartışma çıkmasın diye o an böle film şeridi gibi onu böle duvara yapıştırdığımı hayal ettim dersanenin başından beri laf sokmalar falan acil öneri istiyorum çünkü 2 güne dersane kapancak ne yapayım bu kıza ben hala inmedi tansiyonum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hayalini gerçekleştirmen için 2 koca gün varmış önünde

Ya böle fiziksel bişi değil istediğim o kadar yapamam yapmam da bi söz bi tavır o tarz bişi

Ya susturma kısmını hızlı gecmissin ne dedin ben onu merak ettim:sly:

Ya susturma kısmını hızlı gecmissin ne dedin ben onu merak ettim:sly:

Ya sölicem okuyanlar çok tepki vercek :) ben yozgatın aydın tarafındanım tarzı bişi söledim

Ben de hicbirsey anlamadim. Yahu okula giden, ders calisan insansiniz. Hic mi kelimelerin yazilisindan, noktalama isaretlerinden haberiniz yok?
Daha oz Turkce yazamiyorsaniz ne sinavi kazanacaksiniz?
Derdinizi yazarak anlatacaksaniz, duzgun yazin. Hicbirsey anlasilmiyor.

eline sağlık güzel bir hikayeydi

Yani demek istediği şey hemşerin nasıl olsa ne olursa olsun oyunu verirsin adam kim olursa olsuna getiriyo lafı ikimizde iktisat mezunuyuz ki siyaset konuşulur sınıflarda sen siyasetten anlamazsın körü körüne gider verirsin oyunu diyo

Ben seninle muhattap oluyormuyum canim diyemedin mi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

:))))
Ama ben bu topiğe hiç yorum yapmadım ki, bir an ne oluyor dedim, başka bir konudaki mesajımı alıntılamışsınız

:))))
Ama ben bu topiğe hiç yorum yapmadım ki, bir an ne oluyor dedim, başka bir konudaki mesajımı alıntılamışsınız

Kusura bakmayın telefon elimdeydi yalnışlıkla yapmışımdır özür dilerim

Tansiyonum 18 ve gerçekten çok sinirliyim ayrıca telefondan yazıyorum kelimeleri kısaltmam kadar doğal birşey yok ayrıca ben orda sizlere birşey danışıyorum yazımı eleştirmek yerine yardım isteyene yardım edebilirsiniz bence ayrıca günümüzde kullandığımız dille Öz Türkçe arasında çok fark var bir de hiçbir şey diye yazılır şey ayrı yani ders vermeden önce öğrenin bir zahmet

Tartismak istemiyorum. Yardim etmemiz icin konuyu anlamamiz lazim degil mi?
Anlamamiz icin bir zahmet duzgun yaziverilmesi lazim. Bu herseyden once okuyana saygidir. Siz bunu bile dusunmuyorsaniz, tepki alinca sasirmayin.
Kelimeleri kisaltmak, yanlis yazmak, noktalama kullanmamak forum ortaminda dogal filan degil. Sms yazmiyoruz burda. Benim bir kelimeme takarak kendinize kilif bulmayin. Cok yardim istiyorsaniz donup konuyu duzeltebilirdiniz. Telefonda da noktalama isaretleri ve 29 harf mevcut, merak etmeyin.
Okunakli yazmamaya bahane olamaz.

Ben seninle muhattap oluyormuyum canim diyemedin mi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Normalde tarzım budur cevap dahi vermem yokmuş gibi davranırım ama artık yaptığı bini aştı zaten stresliyiz sınava kaldı kaç gün hala aynı

İnanın bende tartışmak istemiyorum tanımadığım biriyle tartışmak huyum değildir.
Fakat mesajı düzeltemiyorum.kılıf falan da uydurumuyorum

Son düzenleme:

%100 katılıyorum yorumlara. Yorum yapmak için önce anlamamız lazım. Bahaneler de hep aynı; telefondan yazıyorum, çok sinirliyim... Bir de sen de şunu yanlış yazmışsın demiyorlar mı hemen deli oluyorum.

Biz de bütün dil bilgisi kurallarına uyarak yazın demiyoruz zaten. Araya iki nokta, virgül koyun, harfleri yutmayın, okunaklı yazın yeter. Burda kimse dil bilgisi profesörü değil. Hepimiz hatalar yapıyoruz yazarken. Hata yapmak mesele değil, anlaşılır olmaması mesele.

Konuya yoruma gelince, tansiyonu fırlatacak kadar önemli bişey görmedim açıkçası. Biri bişey der, cevap verir geçersin, sonra da unutursun. Ne gerek var ki bu kadar büyütmeye? Çok rahatsız oluyorsanız da selamı sabahı kesersiniz o insanla. Seviyesine inip kendinizi alçaltmanın manası yok bence.

Bu konuyu nasil noktasiz virgulsuz yazdigina bakilirsa sana sinavda gercekten bol sans diliyorum

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…