• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ne yapayım şimdi?

benlenaben

Guru
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2013
1.687
3.725
333
Ankara
hanımlar herkese ii akşamlar

derdimi okuyunca bi çoğunuz aman bu da dertmi diyeceksiniz ama ben yine de yardımlarınızı bekliyorum

2 saat önce oğlumla bakkala giderken yavru bi kedi bulduk galiba birisi bırakmış çünkü tertemiz ben kucağıma alır almaz mırlayıp uyukladı sıcağı buldu tabi yavrucağız:)
aldık eve getirdik ama bi geceliğine çünkü aptda oturuyorum evde bakamayız yani
ama bunu 3 yaşındaki oğluma anlatamıyorum
annecim yarın bırakalım annesi gelir bulamaz diyorum "o benim kediimm " diye bir ağlayışı var o kadar içleniyoki
napsam bilemedim evde gerçekten bakamam koşullar müsait deği, eşim hasta normalde bile yediği bişeyden huylansa hemen kusar sabaha kadar ağrı çeker
ama ne oğluma ne o yavruya kıyamıyorum
1 gece hayvan rahat etsin diye aldım işin içinden çıkamadım valla
siz olsanız ne yapardınız
şimdiden sağolun bayanlar....

bence kediyi bir barınağa götürmelisin yazık zaten ve oğlunuzu da onun orada daha iyi olacağına dair ikna etmelisiniz çocuktur zaten 2 gün ağlar sonra başka bir uğraş bulur :)))

Bazı şeylerin raslantı olmadığına inanırım ben

Hiç bir şey durduk yerde çıkmaz insanın karşısına

Belki merhametle sınavınızdır bu, belki de hayvanların tarifsiz duygu dünyasına katılmak için bir fırsat

Ancak ne yaparsanız yapın barınağa bırakmayın, hayvan severlerin rutin mama bıraktığı semtler vardır her çevrede öyle bir yere bırakın ki şansı olsun en azından

burada barınak falan yokki
bakkalın orda bulduk bakkalda aptnın dibinde zaten en kötü oraya geri bırakıp günlük yemeğini suyunu götürürüm ama gelde benim fındığa anlat yorumlar için saolun kızlar..

Bence de baginizi koparmayin.cocuk deyip gecmeyin boyle boyle ogreniyorlar duygulari.
Kis da geliyor yavru icin zor olacak ama hayirlisi..

sokağa bırakmamalısın önümüz kış zaten yazık hayvancağıza hele yavru kedi dedin ya içim acıdı barınağa bırak dedim çünkü orda bakılır yani sokağa bırakıcan belki araba ezicek belki aç kalıcak bulamiyacak yiyecek bir şeyler

büyüyene kadar evde baksan olmaz mı?
barınaklar malum çünkü..
sokağa da atılmaz..

hem gerçekten tesadüf değildir..

Arkadaşım kedinin çok sıkıntısı olmaz.Kumuna yapar çişini kakasını.Temiz hayvandır.Bırakma garibanı.Bizimde köpeğimiz var.Hiç aklımızda yoktu.Evimiz küçük,yer sıkıntımız var balkonumuz yok vs. Bahçeli evimiz olursa diye hayaller kuruyorduk.İlk önce 1 kaç gün kalsın hadi dedik kıyamadık.Bizim değildi çünkü.Orası uzun hikaye ;) İlk gün evde olmaz götür dedim eşime sonra aldı beni bir ağlama :( Gün geçtikçe bağlandık ikimizde evladımız gibi sevdik.Şimdi bırakmayı düşünmüyoruz.Hatta evimizi değiştirip daha büyük bir eve geçelim evladımız rahat etsin diyoruz.Evimize neşe geldi ya valla .Bambaşka bir duygu.Tavsiye ederim.

Back
X