- Konu Sahibi benlenaben
hanımlar herkese ii akşamlar
derdimi okuyunca bi çoğunuz aman bu da dertmi diyeceksiniz ama ben yine de yardımlarınızı bekliyorum
2 saat önce oğlumla bakkala giderken yavru bi kedi bulduk galiba birisi bırakmış çünkü tertemiz ben kucağıma alır almaz mırlayıp uyukladı sıcağı buldu tabi yavrucağız:)
aldık eve getirdik ama bi geceliğine çünkü aptda oturuyorum evde bakamayız yani
ama bunu 3 yaşındaki oğluma anlatamıyorum
annecim yarın bırakalım annesi gelir bulamaz diyorum "o benim kediimm " diye bir ağlayışı var o kadar içleniyoki
napsam bilemedim evde gerçekten bakamam koşullar müsait deği, eşim hasta normalde bile yediği bişeyden huylansa hemen kusar sabaha kadar ağrı çeker
ama ne oğluma ne o yavruya kıyamıyorum
1 gece hayvan rahat etsin diye aldım işin içinden çıkamadım valla
siz olsanız ne yapardınız
şimdiden sağolun bayanlar....
derdimi okuyunca bi çoğunuz aman bu da dertmi diyeceksiniz ama ben yine de yardımlarınızı bekliyorum
2 saat önce oğlumla bakkala giderken yavru bi kedi bulduk galiba birisi bırakmış çünkü tertemiz ben kucağıma alır almaz mırlayıp uyukladı sıcağı buldu tabi yavrucağız:)
aldık eve getirdik ama bi geceliğine çünkü aptda oturuyorum evde bakamayız yani
ama bunu 3 yaşındaki oğluma anlatamıyorum
annecim yarın bırakalım annesi gelir bulamaz diyorum "o benim kediimm " diye bir ağlayışı var o kadar içleniyoki
napsam bilemedim evde gerçekten bakamam koşullar müsait deği, eşim hasta normalde bile yediği bişeyden huylansa hemen kusar sabaha kadar ağrı çeker
ama ne oğluma ne o yavruya kıyamıyorum
1 gece hayvan rahat etsin diye aldım işin içinden çıkamadım valla
siz olsanız ne yapardınız
şimdiden sağolun bayanlar....