- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.572
- 598
- Konu Sahibi Yokuspokus
-
ya öyle bir yazıyorsun ki tatlı tatlı ortada bir şey yokmuş hissi uyandırıyor:)
yeme içme konusunda fazla tepki vermişsin gibi geldi.
diğer konuda haklısın bütün günü yemiş resmen baştan söyle bari 6 da gelebilirim diye bende ona göre program yaparım belki.
son olarak bırakıp gitme.
eşiniz değil de 14 yaşında ergen erkek kardeşiniz sanki.
adam sizi takmıyor, sallamıyor.
Kadın şok olacak gelir gelmez "Durun bi çocuklar, konuşalım, noldu size?" diye. 10 gündür yok, dönüşte de böyle gergin ortamın ortasına girince... Bilmiyorum, biraz bekleyip gideyim diyorum, o zaman yine bayram karışacak araya, regl tarihim girecek öncesinde, tarih tutmayacak tatile; kafam karıştı ya. Sırf gıcıklığına annem gelir gelmez "Hopp buyur torunun, ben kaçtım" deyip habersiz gidesim var. Hiç olmayacak böyle.
Ya sanki bir şeyler yapmanızdan rahatsızlık duyuyor gibi, özgüven eksikliği mi var? Hani çiftlerden biri kilo alır diğeri kilo verince vermesini istemez ya, onun gibi geldi bana. Bir de siz çok üzerine düştüğünüzde ya da fevrileştiğinizde erkeklerde gülüp üzerine gelme, takılma huyu oluşuyor. Eğleniyor gibi yani... Bence fevrileşmeden net adımlar atın. Eve getirdiği şeyleri de inatla yemeyin, siz tepki vermeyince takılmayı bırakacaktır.Sars ya, şu ara duvarlara çalasım var adamı; bu rahatlığı delirtiyor beni.
Sonuna doğru okumayi bıraktım.
Ama genelinden belli oluyor.
Siz sorumluluk sahibisiniz oda rahat bie insan .
Birsey yapılacaksa siz hemen olsun istiyorsunuz esiniz genelde böyle erteliyor mu?
Bende esiniz gibiyim de. Isden baska diger konuları erteliyorum artık .
Ne yapilacak kisminada yorumum yok.
Bunlarda biraz kisilik degilmi degisir mi ki , ben sanmıyorum pek.
Ha benim erteleme sebebimden biride canim sıkkın bu aralar. Öyle birsey olabilir mi ki??
Eşim gibi olmayın lütfen çünkü insan deliriyor ve bir noktadan sonra yeter be diyor, hele de "Tamam" denilip sonradan tarih aksatması filan... Bu berbat bi şey, "Söylediğin umurumda değil" demenin farklı bir yolu yapmayın yani. Bu huyun çakışması eşimin canı sıkkın olduğundan değil, ağır kanlılığını benim bölgemi de ele geçirecek-suistimal edecek kadar hayatımıza yayılmasından kaynaklı.
Beni de , bu aralar sicaklardan midir nedir bende fena takigim , resmen icimdeki ofke dalgasini bastiramiyorum
Her zaman anlattığınız gibiyse, bu uyuşukluk, boş vermişlik halleri insanı hayattan soğutur ya. Okurken nefes alamadım vallahi, kıpırda, konuş, hareket et be adam diye çığlık atasın geldi. Hafta sonu yaptığı şeyi eşim bana yapsa, hem bizimle olmaya fırsatı var, hem de bütün gün işte olacak, ay ölümlerden ölüm beğenirdi gerçekten. Eşinizin hala hayatta olmasından dolayı sizi tebrik ederim.Yaptıklarının, ne hissettirdiğinin farkında da değil demek ki? Günümüzü mahvetme lafından bu anlaşılıyor. Bu daha da bunaltıcı. Yani bir özür dileme, pişman olma, telafi etme moduna da ancak iteleyerek girer böyle insan. Çocuğunuzu alıp gidin bir yerlere, olmaz mı? Hem annenizi darlamamış olursunuz, hem de koca kişisinden azıcık uzaklaşırsınız. Çocukla zor olacaksa, birkaç gün daha sıkın dişinizi, anneniz bir soluklansın, sonra bırakın gidin.
Sonunda katil olabilirsin bence.
Çok sabırlı gördümO kadar olmam merak etme Queen. Ama üzerine atlayıp bir miktar yırtabilirim ondan emin değilim.
Sonra kadın niye cinnet geçiriyor diyorlar aha bunun gibi koca kişileri yüzünden.Bende bu ara taktim kafayı hemde benzer şeyler yüzünden :)
Şaka mı yapıyosunuz ya. Ben de aynı. Bu adamlara topluca bisey mi oldu. Bu ay tutulması erkek cinsine ters mi tepti ne oldu. Oynatmama az kaldı benim de.
Valla anlamadim ama cok feciyim , cok sinirliyim adama karsi , offf ben sicaklardan diyodum ama ay ile de alakali olabilir
Bilemedim
Valla konunu okurken aynisini dusunmustum gangstaHepsini bir araya getirip kapıyı üzerlerine kilitleyip KKca kızlar tatiline çıkalım.
Yemek konusunda abartmissiniz- gercekdende size uymasina gerek yok. saglikli yasam iyi hos ama sekersiz stresli yasam da zararli.
diger konuda haklisiniz ama galiba cok taviz verdiniz. ben genelde 15 dakika beklerim. bu devirde 15 dakika beklemek (haber almadan) cok bile.
ek olarak- azcik esinizden bagimsiz hareket edin bir kac hafta. belki dank eder kafasina
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?