• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapayım sizce ?

Rosemaryy

He loves me.
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2011
1.744
7
106
İzmir
Kızlar, size anlatıp anlatmama konusunda kararsız kaldım, ama anlatmak istiyorum artık, dayanamıcam.

4 hafta önce birisiyle tanıştım, babamın arkadaşının oğlu, bize akşam yemeğine gelmişlerdi, ilk kez gördüm onu ve ilk kez tanıştık o akşam, iyi bi çocuğa benziyor, konuştuk o akşam biraz, benden 1 yaş büyük, 21 yaşında, çok ilgili davranıyor bana karşı, numaramı, facemi falan istedi, verdim bende, sürekli mesaj atıyor, arıyor falan, 3 gün önce de benden hoşlandığını ve bu cumartesi günü buluşmak istediğini söyledi, ama ben daha cevap vermedim, cevap bekliyor benden, ondan hoşlanmıyorum, iyi çocuk sadece, fazla da tanımıyorum henüz daha, birbirimizi tanırız hem daha iyi falan dedi, düşünmem lazım biraz dedim, tamam beklerim sabırla falan dedi, beni bilenler bilir, eskisini atlatamadım hala daha aklım onda, ne yapayım sizce, bu çocuğa bi şans vereyim mi, tanımaya çalışıyım mı sizce, hayatıma yeni birisinin girme vakti geldi mi sizce ?

Hoşlanmadıysan bile buluşmanın ne alemi var ? İlk görüş önemlidir.

Bence buluş ama arkadaşlık seviyesinde kalsın, boşuna ümitlendirme cocuğu..!

Öyle bi niyetim yok zaten, başında söyledim, daha yeni tanıştık, iyi çocuksun ama senden hoşlanmıyorum falan dedim, sadece bi kere buluşalım, sonra istemessen görüşmeyiz falan dedi.

Aslında bi yandan da böyle düşünüyorum, ama onu unutmak için de bi ilaç olabilir mi diye de düşünmekten kendimi alamıyorum, biz kızlar tutunucak bi dal ararız yaa, işte o misal.

evet ama böyle bana yardımcı olsun diye gider ve sevgili olursanız onada yazık sana yapılsa aynısı üzülmezmisin?? azıcıkta olsa bişi yoksa içinde bence boşver ama yinede sen bilirsin tabi

Git tabi canim ya,ne kaybedersinki?"Erkekler güzel kadinlari begenirler,kadinlar begendikleri erkekleri yakisikli bulurlar" diye bir söz var,nerden ne cikacagi hic belli olmaz.Bastan elektrik alamadigi gibi karsisindaki erkegi "cirkin" bulupta onu yakindan tanidiktan sonra asik olan yiginla kadin varken senin ona bir sans vermemen dogru olmaz bence.Hem cocugada söylemissin iste "iyi cocuksun ama hoslanmiyorum" diye.Hal böyleyken bir kere bulusmanizi yanlis anlamaz bence,hala icinde bir kipirdama olmazsa evli evine köylü köyüne dersin olur biter.

Cocugu begendin mi yani tipi fln hosuna gitti mi? o digeri olmasaydi bunu begenebilir miydin? evetse bi sansi hak ediyor olabilir. ama hic bi sekilde begenmediysen sadece normal siradan biri gibi geldiyse bosver derim.

Cocugu begendin mi yani tipi fln hosuna gitti mi? o digeri olmasaydi bunu begenebilir miydin? evetse bi sansi hak ediyor olabilir. ama hic bi sekilde begenmediysen sadece normal siradan biri gibi geldiyse bosver derim.

Allah için yakışıklı çocuk, yani şimdi hakkını yemek istemiyorum, evet, eskisi aklımda olmasaydı hala daha, unutmuş olsaydım, beğenebilirdim bu çocuğu. Beğenirdim ama aklım hala onda, sanki kendimi ona ihanet ediyormuşum gibi hissediyorum.

canım ben bu çocukla görüşmende hiçbir sakınca görmüyorum zaten aile dostunuzun çocuğuymuş sana zarar gelmez ondan ama sevgili olma konusunda sorarsan o tamamen sana ve duygularına kalmış bişey tatlım bunu en iyi sen bilirsin hala eski ilişkin aklındaysa ve yeni bişeylere hazır değilsen zamana bırak ama bu çocuklada bi görüş derim

Son düzenleme:
canım ben bu çocukla görüşmende hiçbir sakınca görmüyorum zaten aile dostunuzun çocuğuymuş sana zarar gelmez ondan ama secgili olma konusunda sorarsan o tamamen sana ve duygularına kalmış bişey tatlım bunu en iyi sen bilirsin hala eski ilişkin aklındaysa ve yeni bişeylere hazır değilsen zamana bırak ama bu çocuklada bi görüş derim

Canım çok sağol yaa düşüncelerin için, bende kararsız kaldım, bi yanım senin dediğin gibi bi kere görüşmekten ne çıkar diyor, bi tarafım da sürekli onu hatırlatıyor, çok kararsızım.

Ben çocukla bi kere görüşmenden bi zarar gelceğini düşünmüyorum zaten hoşlanmadığınıda ona söylemişin buda onu bilerek görüşücek seninle.
Aklında o kişi varsa ilişkiye başlamak için zamana bırak derim tabiki...

Çocuğa karşı açıkça söylemişsin zaten hoşlanmadığını, bir kere görüş, bir şey hissedemezsen çocuğa karşı dürüstçe söylersin bir daha da görüşmezsiniz olur biter. :68:

Biz ne kadar düşünüyoruz böyle şeyleri, halbuki erkekler ayrıldıktan 2 gün sonra 15 kişiyle görüşmüş oluyorlar, hey yavrum hey... :51:

Kızlar, size anlatıp anlatmama konusunda kararsız kaldım, ama anlatmak istiyorum artık, dayanamıcam.

4 hafta önce birisiyle tanıştım, babamın arkadaşının oğlu, bize akşam yemeğine gelmişlerdi, ilk kez gördüm onu ve ilk kez tanıştık o akşam, iyi bi çocuğa benziyor, konuştuk o akşam biraz, benden 1 yaş büyük, 21 yaşında, çok ilgili davranıyor bana karşı, numaramı, facemi falan istedi, verdim bende, sürekli mesaj atıyor, arıyor falan, 3 gün önce de benden hoşlandığını ve bu cumartesi günü buluşmak istediğini söyledi, ama ben daha cevap vermedim, cevap bekliyor benden, ondan hoşlanmıyorum, iyi çocuk sadece, fazla da tanımıyorum henüz daha, birbirimizi tanırız hem daha iyi falan dedi, düşünmem lazım biraz dedim, tamam beklerim sabırla falan dedi, beni bilenler bilir, eskisini atlatamadım hala daha aklım onda, ne yapayım sizce, bu çocuğa bi şans vereyim mi, tanımaya çalışıyım mı sizce, hayatıma yeni birisinin girme vakti geldi mi sizce ?

Bence gecmisi gecmiste birakip ileri bakmanin zamani gelmis. Bulusup daha yakindan tanismakta bir zarar göremiyorum, zaten birlikte zaman gecirmezseniz nasil taniyacaksiniz ki birbirinizi? Kendinede onada bir sans verip bulusma teklifini kabul etmelisin diye düsünüyorum ben:34:

Kızlar, hepinize çok teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için bana, dediğiniz gibi bi kere görüşücem, ısınamazsam açıkça söylicem, tekrar hepinize teşekkürlerimi bi borç bilirim. :)

Back
X