Ne yapayım sizce?

bayan34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2013
1.050
972
73
35
Mrb bayanlar bu 14 aylık bi kızım var kızımla aramız iyidir oynarken gelir öper sarılır gider oynamaya devam eder ama bana bagimli değil tek basına da takılır ya da ilgisini çeken başka seyler varsa beni pek aramaz ozgur bi bebek yanı gerçi herkese karsi oyle mesela kv nin yada kp kucağında rahatı yerindeyse ben çağırırım gelmez kv kucakta cok dolaştırır ama ben genelde yerde oyun oynarim elinden tutup dolaştırırım çünkü ağırlaştı artık her tarafım ağrıyor iste kucakta dolaşmak istediğinde kv ye gider buraya kadar bi sıkıntı Yok ama sıkıntı şurda kv ya da kp de ilken kızım gel diye çağırdığımda bana gelmeyince sürekli seni istemiyor sana gelmiyor yada ben isten geldigimde meme diye kucağıma ağladığımda seni değil memeyi özlemiş diyorlar ben buna cok kırılıyorum eşime söyledim ben söylerim onlara dedi ama ben de biseyler söylemek istiyorum içimde kalacak yoksa ne söylesem yanlışlarını anlarlar fikir verin bana

Annesiyim ben onun bakıcısı değil demen lazım kş onlarda bunun farkına varsın

Günaydın.
Boşuna üzülme arkadaşım.
Kusura bakma da eşinin ailesinin terbiyesizliği için üzülmeye değmez gerçekten.
Ne garip insanlar var,el kadar bebe anneyi özlemez mi yav?
O dönemde anne demek meme demek zaten.
Sanki anneyle sohbet etmeyi özleyecek!

Neden sürekli kv ve kp ile berabersiniz ? Bence onlardan kurtulun rahatlarsiniz.

benım kızımda ilk anne dedi diye kv o gozlerindeki hırs halaa gözümün önunde

akşama kadar ben bu çocuga baba demeyi öğretecem görecek o diye söyleniyordu ,

kafaları garip çalışıyor arkadasım bunların

Bizim kurallarımız var evimizde Ama sizi parmağında oynatıp size her istediğini yaptırdığı için bana gelmek istememesi doğal dersin geçersin inceden lafını yedirmiş olursun.

Yani biz iyi bakıyoruz. Bak çocuk Mutlu, seni aramıyor demeye çalışıyorlar. Çok sorun etmeyin bunu. Bazı insanların ifade edişi bu şekilde olabilir. Yakınlarımdan da şahidim buna. Kötü niyetli değiller. Anlayış göstermekte fayda var.

Çok kafana takma derim.
Belli bir dönem o şekilde oluyor sonra değişiyor.
O kadar büyütme içinde derim.
Ne olursa olsun, senin o çocuğun annesi olduğun gerçeğini hiç birşey değiştirmez.

Sesli güldüm kvnin tepkisine
İnsanlar yaş ilerledikçe çocuklaşır derler senin kv çocukluk konusunda seviye atlamış.

Öncelikle eşinizi aracı yapmayın

Kırıldıysanız anında net söyleyin

Yani kucağa alıştırırsan tabii kolayına gelir çocuğun bırak az da yürüsün de mesela

O seni değil memeyi özlüyor da hep denir zaten

Kv bakıyorsa çocuğa bunlar kaçınılmaz gülümse net ol ve cevabını ver

Eşini arada asla bırakma

Sacmalamislar
Soylediklerine kendileri inaniyor mu acep?
Veya gercekten o cocuk seni ozlemese bundan ne cikarlari olacak ,zil takip oynayacaklar mi ?
İslak odunla dovecen boylelerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…