• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne Yapayım....

Eşiniz işsiz
siz çalışmıyorsunuz
iş tecrübeniz yok
eve giren bir gelir yok
babanız gel çalış diyor ve siz hala"acaba mı" diye düşünüyorsunuz.

Düşünmenize hiç ama hiç anlam veremedim. Çocuğunuz kocaman olmuş artık, hem eşiniz bakarım diyor, çalışmamanız için hiçbir neden yok. Gidin çalışın arkadaşım.:umursamaz:

vereliniortak
ilk defami calisacaksin hayatinda konusahibi
bunda düsünecek ne var, sonucta baban abin yanlis bise yapsan anlayisla karsilarlar

asgari ücret çok güzel. kimse oturduğun yerden o parayı vermez ki :)

oğlun için de sıkıntı yok. emmiyor. ve babası bakalbilicek.

ve iş tevrubeniz olacak. ayrıca çok zevkli bir iş. yorgunluğu çok fazla yok :)

valla eşiniz de ben bakarım diyosa siz çalışın derim yetişemediği yerde de anneniz yardımcı olur sonra eşinizde iş bulunca bakıcı filan tutarsınız

bencede çalışmalısın
hem sana bir iş tecrübesi olur
hemde eşine çocuk bakma tecrübesi olur aslında senin evde oturmadığını çocukla ilgilenmenin zor olduğunu oda daha iyi kavrar böylece karşılıklı empati kurma imkanıda bulursunuz
sen çalışmanın zorluklarını oda evde olmanın zorluklarını yaşar
eşin iş buluncada istiyorsan ayrılırsın nede olsa yabancı yer değil babanın yanı
yada yapamazsan baban eleman bulunca ayrılıverirsin olur biter
yani bence okadar sıkıntı edecek bir durum yok

Tabii ki çalışın..
Nasıl geçineceksiniz yoksa?:uhm:

bence tamda paraya ihtiyaciniz oldugu bir zaman bu hic düsünmeden kabul edin ve orda calisin derim cocugunuz konusundada tereddüt etmeyin sonucta babasi bakacak el degil yabanci degil gözünüz arkada kalmaz ayrica esinizin su an isi yok ve ne zaman bulacagida belirsiz yani bi garanti yok su gün basliycak dolayisiyla esinizde madem izin veriyor zaten patron babaniz ve abiniz mi ben sizin yerinizde olsam hic düsünmemmm en azindan bi kac bisey kazanirsiniz

Bence çalışmalısınız hem destek olursunuz ailenize hayat müşterek şuan eşiniz zor durumdaysa yükünüz biraz hafifler çocuğunuz da ufakmış ama ona da anneniz baksa bir süre deneyin bence ne de olsa patron babanız içiniz hiç rahat etmezse uygun bir dille anlatırsınız:hulya:

Ben olsam kesinlikle hemen başlarım.El kapısında milletin ağız kokusunu çekene kadar kendi ailemle çalışırım daha iyi.evde yakınmış.Aileniz olduğu için bazı konularda daha anlayışlı olabilirler.Hiç düşünme bile.

Back
X