- 26 Ekim 2016
- 8
- 0
- 1
- 31
- Konu Sahibi huzur hayal
Slm arkadaslar size bi sorum olucak hic her b..k tan laf cikaran bi kaynana tarafiniz varmi o onu dedi bu bunu dedi su sunu dedi gibisinden oturmaniz kalmaniz kinusunda bile kaynanaya laf yetiştiren bi kayniniz dinleyip gibi yapip aslinda laflari yetistiren bi eltiniz ve gorumxeniz birde üstüne hakli gibi kendilerini gostermelerini bi kaynana sadece gelinin yalnislarini bulmaya çalışıp oglunun hatalarinj gördüğü halde görmezden gelmesi ...torun ve yegeni yapmaciktan sever gibi yapmalari ...kocanın sürekli ailesini haklı gormesi ama bir kez olsun karisinin yaninda olmayışı...bu tur seyler sadece Bndemi var eltim iki lafimi duyup üstüne ekleme yapip yetistirmis Allah varki onun dediklerini bir soylesem ortalik ayaga kalkar ve hala trip icinde ona karsi bu aileur karsi ne yapmaliyim...aklinca fenalik yapiorlar neden diyorum Allahim neden sen Affet ama yeni evli evliligin farklı bi hayatin sartlarini bilmeyen birine hayat boylemi ogretilmeli...lutfen yapmayin gelinlerinize iyi olun ortaligi karistirma gibi bi huyları yoksa varsin arkanizdam iki kelam etsin kim yapmıyo bunu kavgayla gürültüyle yalanlar ekleme yaparak yetistirerek çözmeyin bana yasatanlar iki kelimim icin hayati zindan etti keşke kötü bi sey deseydimde gam yemezdim ama arkamdan konusanlarin laflarini ortaya atsam inanin katliam olur ama serefimden hediye olsun o kisilere bnim degil onlar yüzüme bakmaktam utansın..