Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben erkk arkadsmı cok sevdim ama sonradan farkettim annesiyle aynı yerde yasarsak ciddi sorunlar ckcak biraz gecimsiz bi kadın diyim. Ben ne dersem diyim altnda bi sebep ariycak ama ben soyleyememki annenle durum boyle boyle diye
Aslında gitmek icin bahanem var cok var ama hani kim burdaki kendi evini duzenini brakıp dsarya gitmek isterkisoylesem asla beni kırcak bi insan degil ne istesem yaptı ama simdi anne ogul arasına giren bi gelim profiline girmek istemiyorum
Sana "hazırlık yapıyoz" mu dediler? Kim dedi allasen?
Daha istememişler bile seni, öyle ev mev hazırladıklarını zannetmiyorum, raad ol.
Şehri terk etmene gerek yok, anasıgilden başka bir ilçeden falan ev bak, burasını istiyorum buranın klozeti daha güzel de, ikna et.
Klozet önemli.
Utanmaktan degil askerde diye söyleyemiyorum zaten orda streste bide bu konuyu takarsa tımarhaneye yatrmak zorunda kalrmNeden soyleyemiyosunki , Annenle boyle boyle anlasamayiz .
Icin yanacagina yuzun yansin , Simdiden kabul edersen ve sonradan olacaklari engelliyemezsin ..
Bence simdiden kabul etmedigini soyle .. hazirliklara baslamislar sonradan soylersen dalga gecilmis gibi olur .
Boyle seylerde utanmaya felan gerek yok , gelecrginle ilgili karar aliyosun sonucta.
En mantklısı bu olcak galibaAskerligin bitimine dogru konus bu konuyu..
Utanmaktan degil askerde diye söyleyemiyorum zaten orda streste bide bu konuyu takarsa tımarhaneye yatrmak zorunda kalrm
Askerlik zor bir donem..En mantklısı bu olcak galiba
Ben erkk arkadsmı cok sevdim ama sonradan farkettim annesiyle aynı yerde yasarsak ciddi sorunlar ckcak biraz gecimsiz bi kadın diyim. Ben ne dersem diyim altnda bi sebep ariycak ama ben soyleyememki annenle durum boyle boyle diye
En bastan beri kalplasmıs onlarda bu fikir ogullarına daire yapmıslar en baslarda hic dusunmedim is iyice ciddilesince banada gelenler gelmeye basladı.Vallahi canım kadın geçimsiz olmasa melek bile olsa aynı ortamda olunca bir sürü problem çıkıyor.
Başta kabul etmemen gerekiyordu.
Valla sen anlattıkca benim icim karardıBence şimdi söylemene gerek yok bir istesinler nişan olsun. Sonrası tatlı dil. Biraz şeyden git derim ben jatatım hiç yalnız kalamıcazki her an kapımız çalabilcek olcak. Düşünsene akşam oturmuşu tv izlioruz belki canımız köfte isticek (biz sexe köfte dioruz aramızda) ama zııırrrrr kapı annengil oturmaya gelmiş. Üstelik hep uğramak zorunda kalıcaksın. Hem annen içinde zır olur. Bi gün yorgun olursun uğramazsın üzülür kadın. Bence ayrı ollup gelip gitmeler daha bi kıymetli daha bi datlu:-D:-D aymn böle yürürsün ama asla çemkirerek değil o zsman ters teper hep onunla rahat edemeyeceğinizi falan vurgula