ne yapcam bilmiyorum her erkek böylemi?

smil

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2013
34
8
36
Antalya
kızlar acil yardımınıza ihtiyacım var 3aylık bir ilişkim vardı ama sanki 3yıldır berabermişiz gibiydi beni cok seviyordu biliyorm cok sahipleniyordu bidaha onun gibi bi erkekle kesinlikle karşılaşamam bundan 1hafta önce falan ben buna yalan söylemek zorunda kaldım sosyal ağlar yüzünden facebook twiter falan ama bu benim ordaki fotograflarımı görmüş beni deniyormus bende sazan gibi düştüm tuzağına kafayı yedi bi anda psikopata bagladı bana demediği şey kalmadı karaktersz ahlaksz bana yalan söyleme demedim mi diye bagırıp durdu ama ben bunu kötü niyetle yapmamıştmki faceimi zaten ilişkimizin başında dondurmuştm gecen gün doğum günüydü güzel bi hediye hazırladm verdim biraz yumusar gbi oldu ama benim artk onu mutlu edemeyeceğimi ilişkimizin bittiğini söylüyo ben ne yapıcam kendimi affettırmem lazım lütfen bana yardım edin :14:

kızlar acil yardımınıza ihtiyacım var 3aylık bir ilişkim vardı ama sanki 3yıldır berabermişiz gibiydi beni cok seviyordu biliyorm cok sahipleniyordu bidaha onun gibi bi erkekle kesinlikle karşılaşamam bundan 1hafta önce falan ben buna yalan söylemek zorunda kaldım sosyal ağlar yüzünden facebook twiter falan ama bu benim ordaki fotograflarımı görmüş beni deniyormus bende sazan gibi düştüm tuzağına kafayı yedi bi anda psikopata bagladı bana demediği şey kalmadı karaktersz ahlaksz bana yalan söyleme demedim mi diye bagırıp durdu ama ben bunu kötü niyetle yapmamıştmki faceimi zaten ilişkimizin başında dondurmuştm gecen gün doğum günüydü güzel bi hediye hazırladm verdim biraz yumusar gbi oldu ama benim artk onu mutlu edemeyeceğimi ilişkimizin bittiğini söylüyo ben ne yapıcam kendimi affettırmem lazım lütfen bana yardım edin :14:

Bitti mi bitmedi mi ?

Vay kader arkadaşım :( bende bi yere gitme konusunda yalan söylemiştim o gitmedim sanıyodu yalanı bi yakaladı çocuk bi değişti başka bişey oldu ayrıldı gerçi geri barıştık şuan ayrıyız ama o konuyla alakası yok :D işte o günden sonra benim ilişkimin dönüm noktası oldu ama kötü yönde :) ben isteyen yalvaran konumuna düştüm neden çünkü sevdiğim adama yalan söyledim benim yüzümden bu hale geldik bi bakıma suçluluk duygusu .. Umarım senin durumun benimkine benzemez

Vay kader arkadaşım :( bende bi yere gitme konusunda yalan söylemiştim o gitmedim sanıyodu yalanı bi yakaladı çocuk bi değişti başka bişey oldu ayrıldı gerçi geri barıştık şuan ayrıyız ama o konuyla alakası yok :D işte o günden sonra benim ilişkimin dönüm noktası oldu ama kötü yönde :) ben isteyen yalvaran konumuna düştüm neden çünkü sevdiğim adama yalan söyledim benim yüzümden bu hale geldik bi bakıma suçluluk duygusu .. Umarım senin durumun benimkine benzemez

ah ah aynı durum o kadar o ufak meseleki yapmadığı şey kalmadı şimdi ayrıyızda ayrı degiliz cok karısık acık kapı bırakıyo bana ama beni bundan sonra mutluda edemezsin ilişkmzi bitirdin diyo.. bende şuan yalvaran tarafım bi yanım bırak ne hali varsa görsün bu kadar büyütülcek bi olay değil diyo diğer yanım niye yalan söyledin sevgilini tanımıyormuydun sen diyo çok kafam karışık çok napmam lazım bi akıl verin bana kızlar ya cok zor durumdayım
:14:

geçmiş olsun canım, inşaallah herşey yoluna girer.

burçlarınız neler???

Ben hala anlamadım ne konuda yalan söylediğini bi yere gidip gitmedim mi dedin onun fotoğrafını mı gördü facede ?
Yani bence yalan söyleyen sensen ve seviyorsan mesaj at ona tamam bana güzel şeyler söyleyip bravo demeni beklemiyorum ama en azından sadece konuş benimle bak gerçekten bir daha yalan söylemeyeceğim bunu sen de göreceksin sadece konuş benimle bana bi şans daha ver de . Ve bi daha yal-lan söyleme çok üstüne düşüp aşırı iyi davran demiyorum sadece güven sağla ona karşı yaptığın yani gittiğin yerleri haber ver söyle .. belki güvenini yeniden kazanırsan düzelirsiniz .
Ama hemen bitti bi daha eskisi gibi olmaz diyosa henüz daha seni çok fazla sevmiyordur ( ki zaten 3 ay da çok büyük bi sevginin olabileceğini düşünmüyorum ben . ) Zaten çok fazla sevmediği için bağlanmadığı için ilk zamanlar her dertte her sorunda iyi tamam bitti hadi by falan olur ilişki . Çünkü gitse de gitmese de kişinin o kadar umrunda olmaz bunun böyle olması normal ve doğal zaman geçtikçe herşey oturacak ve düzelecektir eminim ki . Sevgi ve bağlılık arttıkça ortada böyle bi yalan olsa biile kişi affediyo ( tabi bunu diyorum ama yine de yalan söylememek en güzeli )

...................................................................................................................................................................................................

Son düzenleyen: Moderatör:
Hic yalvarma. Daha da cok dusersin gozden. Birak ne hali varsa gorsun

Ayni benim tavrim ve olmasi gereken bu diye dusunuyorum... Cunku %100 guvenmekle %99 guvenmek arasinda ucurumlar var ve o yalan guvende sikinti yasanmasina en buyuk etken!!! Ya kizacaksa kizsin dogruyu soyleyin yeter ki durust olun...
Zamaninda erkek arkadasima demistim bana yalan soyleme ve gercekten bitmeden bitirmeden bitti deme cunku iliskim icin cabalayan emek sarfeden biriyim ve bunlar olunca ilk vazgecen ben olurum... Sizde yapmayin nolur yalanin beyazi pembesi falan yok hepsi siyah yazik etmeyin iliskinize... Gonul almaya gelinceee isiniz zor ama umarim basarirsiniz...

Back
X