Ne yapıcağım bilmiyorum :(

egum27

Üye
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2013
9
0
16
İstanbul
herkese merhaba ben yeni katıldım bu siteye şöyle bir sorunum var 6 aylık evliyim ve bizde bebek istiyoruz fakat geçen ay şöyle bir durum oldu çok sancılı bir adet geçirdim ve dayanamayıp ağrı kesici iğne vuruldum daha sonra ağrımla birlikte adetimde azaldı . hormon tahlilide yaptırdım herşey normal çıktı. regl dönemimi hesapladığıma göre ayın 14 adet olmam gerekiyor ve ben hala olmadım daha yeni göğüslerimde ağrı başladı idrar testi yaptım ama negatif çıktı acaba doktora gitsem mi yoksa böyle olması normalmi kafam çok karıştı
şimdiden teşekkür ederim.

canım iğneden dolayı belki 1 aylık bi oynama olmuş olabilir bence olursan ilerleyen günlerde doktor biraz daha bekliyebilir yeni adet tarihinle bir ay sonrasını hesapla düzenlimi bekle değilse o zaman dr a görün bence.. ama için rahat diilse bebek de istiyosan dr a görün muhtemelen adet söktürücü vercektir

çok teşekkür ederim :) üzerimde gerginlik oluyor çok ikilemde kalıyorum bu haftayı da bekler olmazsa doktora giderim.

aaaa aynı durum bende de var. ben de geçen adet döneminde adet sancısından değil de sinüzit ağrısından iğne vurulmuştum. şimdi 31 gün oldu gelmedi. iğnenin etkisi oluyo muymuş ben de bi sebep arıyodum. hamileliği düşünmedim prezervatif kullandığımız için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…