- Konu Sahibi morbabetler
-
Biraz uzaklaşsanız, belki mesafe ilişkinize iyi gelir..
bunu bazen bende düşünüyorum.çalışıyorum bide bebiş var.şuan için bunu ayarlamam çok zor.ilk iki yıl çok önemliymilş evliliklerde.bunu gerçkten gördüm.hiç aklıma gelmezdi bunları yaşıyacağım
eşimle anlaşamıyoruz.aramızdakı her konu mutlaka kavgaya dönüşüyor.eşime sıkıntılarımı anlatmam için saatlerce konuşmam gerkiyor.ama yinde nalamıyor kendı bildiğini okuyor.ikimizinde psikolojisi bozuldu artık.kvdeme kötü bi insan diyemem.iyi bir insan ama oda açık sözluyum dıye çok kırıcı konuşuyor bazen.eşim ailesine çok bağlı.kendi ailesi ev ve iş arasında mekık dokuyo.aklının bi köşesi hep annesigilde.okadar çok şeyvarkı tartıştığımız.birbirimize tahamulumuz çok azaldı artık.
Biraz somut örnekler versen. Ne tarz sorunların varki saatlerce ifade etmek gerekiyor mesela? Görmezden gelemeyeceğin şeyler mi ki seni bu kadar hayattan soğutmuş? :44:
benım eşimde biraz irdeleme ve muhalafet olma huyu var.bu yüzden babamlada güncel olaylar ile ilgili gereksiz tartişmalar yapar.mesela ben akşam çok fazla dışarı çıkmasını istemıyorum.gerekli gereksiz bir çok şey için akşam dışarı çıkıyor.çünkü bekarken öleymiş eve girmezmiş.ben bunun nednelerini gayet makul bır dille enlatıyrum.akşama kadar göürşmüyorzu.çocuğun ve ben senı özluyorum.çok gerek yokken lütfen çıkma diye.ama o benım anlattıklarımı ona yasak getirıyormuşum gibi algılıyor.ben bu kadar konuştuktan sonra bana peki bakkala yada çöp atmaya giderkende sendenn izn alacakmıyım diyor.neden akşam ailecek oturmamzı gerektiğini saatlerce anlattıktan sonra bana veto veriyorsun dıyor.oysa olay okdar basitki.işlerini iş çıkışı halledecek.akşamda ailecek evde olucaz.ama biz bunu sanki aşılmaz bir sorun yumağı haline getiriyoruz.iletişim sıkıntımız var sanırım
benım eşimde biraz irdeleme ve muhalafet olma huyu var.bu yüzden babamlada güncel olaylar ile ilgili gereksiz tartişmalar yapar.mesela ben akşam çok fazla dışarı çıkmasını istemıyorum.gerekli gereksiz bir çok şey için akşam dışarı çıkıyor.çünkü bekarken öleymiş eve girmezmiş.ben bunun nednelerini gayet makul bır dille enlatıyrum.akşama kadar göürşmüyorzu.çocuğun ve ben senı özluyorum.çok gerek yokken lütfen çıkma diye.ama o benım anlattıklarımı ona yasak getirıyormuşum gibi algılıyor.ben bu kadar konuştuktan sonra bana peki bakkala yada çöp atmaya giderkende sendenn izn alacakmıyım diyor.neden akşam ailecek oturmamzı gerektiğini saatlerce anlattıktan sonra bana veto veriyorsun dıyor.oysa olay okdar basitki.işlerini iş çıkışı halledecek.akşamda ailecek evde olucaz.ama biz bunu sanki aşılmaz bir sorun yumağı haline getiriyoruz.iletişim sıkıntımız var sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?