Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
çok yoruldum ve bunaldım artık.farkındayım!eşimle tartışmaktan kayınvalidemın dedeiklerini kafama takmaktan hayatın bir çok güzelliğini kaçırır duruma geldım.çocuğumun gülüşlerini el salllamalarını sıkıntılarını rahatsızlılarını herşeyini geç farkeder oldum artık.sankı beynim uyuştu.artık düşünemeiyorum.daha doğrusu düşünmeye mecalim yok bişi düşünmeye.beyin yorgunluğu artık bende beden yorgunluğu yaptı.canım hiçbirşey yapmak istemiyor.eşime konuşup konuşup sonunda benı aslında hiç anlamadığını görmek, eşimin aramızdakı hertürlü sorun hakkında saatlerce konuşması,en ufak şeyi bile ilk once sorun sonrada kavga haline getirmemiz beni artık tüketti.kendimi sakin sarhoş gibi istiyorum.kafam uyuştu.2 yılda bir insan nasıl bu hale gelirki.ne umutlarla başlamıştık herşeye.ben herşeyimi başka şehirde bırakıp geldim sadece eşime sarılıp mutlu bır hayatım olasun diye.ama eşimin ailesine olan merakı bizi asla "biz" ypmadı.biz hep ben sen onlar olduk.içim kurudu artık.soldum tükendim.eşimle çocuğumla uğraşmak varken sadece bi tarafdan eşşimin ailesi bir tarafdan eşimin inatçi tavrı beni mahvetti artık.ben heeşey evet desem hiç sıkıntı yok ama.oturduğum yerde kalkasım bile yok artık.içim çok kötü.sonu nereye varıcak nolucak
eşimle anlaşamıyoruz.aramızdakı her konu mutlaka kavgaya dönüşüyor.eşime sıkıntılarımı anlatmam için saatlerce konuşmam gerkiyor.ama yinde nalamıyor kendı bildiğini okuyor.ikimizinde psikolojisi bozuldu artık.kvdeme kötü bi insan diyemem.iyi bir insan ama oda açık sözluyum dıye çok kırıcı konuşuyor bazen.eşim ailesine çok bağlı.kendi ailesi ev ve iş arasında mekık dokuyo.aklının bi köşesi hep annesigilde.okadar çok şeyvarkı tartıştığımız.birbirimize tahamulumuz çok azaldı artık.
bunu bazen bende düşünüyorum.çalışıyorum bide bebiş var.şuan için bunu ayarlamam çok zor.ilk iki yıl çok önemliymilş evliliklerde.bunu gerçkten gördüm.hiç aklıma gelmezdi bunları yaşıyacağım
bunu bazen bende düşünüyorum.çalışıyorum bide bebiş var.şuan için bunu ayarlamam çok zor.ilk iki yıl çok önemliymilş evliliklerde.bunu gerçkten gördüm.hiç aklıma gelmezdi bunları yaşıyacağım
Evet ilk yıllar birbirine alışma dönemi, huyunu suyunu anca çözüp te evliliğe adapte oluyor insan.. Tam olarak sorunlarınız nedir bilmiyorum ancak sabretmekte fayda var, karşılıklı iyi niyet olduktan sonra tabii ki bazı şeyleri alttan almak gerekir ancak kimse de vazgeçilmez değildir, gerekiyorsa sonlandırmayı da bilmek gerekir. Hakkınızda hayırlısı olsun, Allah yardımcınız olsun..
eşimle anlaşamıyoruz.aramızdakı her konu mutlaka kavgaya dönüşüyor.eşime sıkıntılarımı anlatmam için saatlerce konuşmam gerkiyor.ama yinde nalamıyor kendı bildiğini okuyor.ikimizinde psikolojisi bozuldu artık.kvdeme kötü bi insan diyemem.iyi bir insan ama oda açık sözluyum dıye çok kırıcı konuşuyor bazen.eşim ailesine çok bağlı.kendi ailesi ev ve iş arasında mekık dokuyo.aklının bi köşesi hep annesigilde.okadar çok şeyvarkı tartıştığımız.birbirimize tahamulumuz çok azaldı artık.
Biraz somut örnekler versen. Ne tarz sorunların varki saatlerce ifade etmek gerekiyor mesela? Görmezden gelemeyeceğin şeyler mi ki seni bu kadar hayattan soğutmuş? :44:
Biraz somut örnekler versen. Ne tarz sorunların varki saatlerce ifade etmek gerekiyor mesela? Görmezden gelemeyeceğin şeyler mi ki seni bu kadar hayattan soğutmuş? :44:
benım eşimde biraz irdeleme ve muhalafet olma huyu var.bu yüzden babamlada güncel olaylar ile ilgili gereksiz tartişmalar yapar.mesela ben akşam çok fazla dışarı çıkmasını istemıyorum.gerekli gereksiz bir çok şey için akşam dışarı çıkıyor.çünkü bekarken öleymiş eve girmezmiş.ben bunun nednelerini gayet makul bır dille enlatıyrum.akşama kadar göürşmüyorzu.çocuğun ve ben senı özluyorum.çok gerek yokken lütfen çıkma diye.ama o benım anlattıklarımı ona yasak getirıyormuşum gibi algılıyor.ben bu kadar konuştuktan sonra bana peki bakkala yada çöp atmaya giderkende sendenn izn alacakmıyım diyor.neden akşam ailecek oturmamzı gerektiğini saatlerce anlattıktan sonra bana veto veriyorsun dıyor.oysa olay okdar basitki.işlerini iş çıkışı halledecek.akşamda ailecek evde olucaz.ama biz bunu sanki aşılmaz bir sorun yumağı haline getiriyoruz.iletişim sıkıntımız var sanırım
benım eşimde biraz irdeleme ve muhalafet olma huyu var.bu yüzden babamlada güncel olaylar ile ilgili gereksiz tartişmalar yapar.mesela ben akşam çok fazla dışarı çıkmasını istemıyorum.gerekli gereksiz bir çok şey için akşam dışarı çıkıyor.çünkü bekarken öleymiş eve girmezmiş.ben bunun nednelerini gayet makul bır dille enlatıyrum.akşama kadar göürşmüyorzu.çocuğun ve ben senı özluyorum.çok gerek yokken lütfen çıkma diye.ama o benım anlattıklarımı ona yasak getirıyormuşum gibi algılıyor.ben bu kadar konuştuktan sonra bana peki bakkala yada çöp atmaya giderkende sendenn izn alacakmıyım diyor.neden akşam ailecek oturmamzı gerektiğini saatlerce anlattıktan sonra bana veto veriyorsun dıyor.oysa olay okdar basitki.işlerini iş çıkışı halledecek.akşamda ailecek evde olucaz.ama biz bunu sanki aşılmaz bir sorun yumağı haline getiriyoruz.iletişim sıkıntımız var sanırım
Eşiniz aynı benim eşim ...Ben de çoğu zaman sizin gibi hissediyorum yorgun ve bıkkın.. Yakın zamanda anlatmaktan vazgeçtim ve artık ben de ona aynısını yaşatıyorum ..Şimdilik fark etti ama ilerde ne olur bilmiyorum .
Allah yardımcımız olsun ..
Hafta da 2-3 seferi geçmiyorsa çok büyük bir sorun değil bence. Çözümü içinde farklı bir yöntem deneseniz? Umarsamayın onun çıkıp çıkmadığını, konuşmayın surat yapmayın, kayıtsız kalın. Aileniz yakın ise bir kaç akşamda o geldiğinde siz evde olmayın. Bakalım size ne hissettirdiğini anlayacak mı.