ne yapıcağımı bilmiyorum yardım edin bana çok mutsuzum

qlcn92

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2011
44
0
36
32
Bursa
kızlar 8 aydır dewam eden bi ilişkim var ilk zamanlar herşey çok güzeldi benm için bişeler yapıyodu zaman ayırıyodu hatta bn soğuk davranınca korkuyorum diyodu.bnm ailem öğrendiğinde onu istemediler bazı sebeplerden dolayı o da biliyodu amaçok sürmedi kabullendiler onu herşeyin yoluna girmesi gerekirken daha kötü oldu.ben ona ne kadar yakın dawranırsam ilgi gösterirsem o da aynı derecede kaçmaya başladı bağrıyo azarlıyo bilmiyorum eskisi dawranmıyo bna belki de ben fazla ilgi bekliorum ama offf bilmiorum onun bna yaptıklarını haketmedimi düşünüyorum her konuda alttan aldığım halde haklı bile olsam haksız duruma düşüyorum.dün geceden beri geri çektm kendimi aramadım msj atmadım bu sefer nie msj atmıosun die kızdı onunla yarışıyomuşum bn öle dedi ne yapsam yaranamıorum ona nası dawranıcağımı şaşırdım bişe dicem de yine azarlıcak bni diye telefon çalınca ellerim titriyo artık nolur yardım edin bna

beklentını çok yüksek tutmadan,pozitif davran bi sorun yok bu ilişkiden gayet memnunum ve tabı sendende izlenımı yarat.herhangi bi şekılde ters bişey dese,tadımız kaçmasın hayatım boşver falan deyıp konuyu kapat vegüzel şeylerden bahset..
en azından 3 gün bunu yapmaya çalış hala memnunıyetsızse sen başla ne ne menunıyetsız adamsn diye

bide senin söledini yapayım bakalım belki bu işe yarar ama gerçekten yoruldum artık bi de bi arkadaşı war bn kızla görüşmesini istemediğim halde görüşüyo arkadaşım o benim herşey bende biter bn ona öle bi kapı açmıorum dio ama bilmiorum ne kadar ne kadar değil.çok teşekkür ederim cewabın için

öyle yaptım bugun sesin çıkmıyo dedi aradığında işim wardı falan dedim geçiştirdim ama bn msj atmayınca o da atmıo yada çok zorda kalmadıkça aramıo korkuyorum bu sefer ayrılalım derse diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…