Ne yapıcam bilmiyorum :((

Yakamoz__

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2018
17
10
8
Hanımlar merhaba
Ben 19 yaşındayım yaşım küçük gelebilir boşver neler çıkcak karşına gibi yorumlar yapabilirsiniz biliyorum ama ben bu adamla evlenmeyi gerçekten düşünüyorum..
Konuya geleyim 4 yıllık bir iliskim var,hersey bu zamana kadar cok guzeldi askere gitti ınstgramından sehrinde ki parayla iliskiye giren insanları aradığını gördüm. Sordum öylesine baktığını bulusmicagini söyledi baya kavga ettik ama barıştık.
Simdi bana naber dese bile tahammul edemiyorum bagirasim geliyor ama sevdigimede eminim ayriyken olmuyor baristim olmuyor kesinlikle guvenmiyorum gene yapiyor diye dusunuyorum 1 dk gec yazsin biriyle konusuyormus gibi geliyor ne yapıcam bilmiyorum sürekli kızıyorum oda farkinda bi derdin mi var diyor ona gıcık oldugumu nasil söyleyebilirim ki ayrildigimizda surekli aradi mesaj atti gelince evlenicez diyor universite okuyorum hersey yolunda seviyorumda bırakmak istemiyorum ama tahammul edemiyorum unutamiyorum benden yasca buyuksunuz ne annem ne ablam var yardim edin

Güven ilişkinin temeli...
Ve o bir kez sarsıldı mı,herşey yerle bir olur...

Şöyle söyliyeyim,ben bunu sindiririm , unuturum diyorsanız hay hay buyurun evlenin...

Ama sürekli aklımdan çıkmıyor diyorsanız da evlenmeyin tabiki...

Ve aynen kimbilir kimler çıkacak karşına:)

Bak cnm bu islerin affi olmaz . Bu hareketlerin guven kaybindan kaynakli artik ona guvenemessin simdi boyleyken sorunlar yasiyorsunuz soyle dusun evlendin 3 veya 5 sene gecti cocugun var atiyorum bunlari sana o zmn yapsa daha zor olck senin acindan psikolojik sikintilar dogacak bnde 5 senelik iliskimi bitirdim cocukluk askimi iyiki bitirmisim suan evliyim 3 yillik hamileyim esimi cok seviyorum ons guveniyorum senin yasadiklarini birebir yasadim i yuzden herseyin bir adim otesini dusun

O tarz şeyler araştırmak bile niyet etmenin yarısı gibidir bence. Güvensizlik yapmakta haklısın çünkü görmek istemeyeceğin bişey görmüşsün. Eğer unutamıyosan ve bu durum iyice çıkmaz bi hal alıyosa ben çabalamanın anlamı yok derim, evlendiğinde daha kötü bi durumla karşılaşabilirsin

Tesekkur ederim yorumlarınız icin
Bugun kadin msj atmis sehirini yazmis yani ona sehirini sormuş kafam cok karisik ne yapicam bilmiyorum..
Arkadaslarim erkek ihtiyactan yapiyor vs diyor ama bence aldatmaktan farki yok

Sindiremiyorum ondanda vazgecemiyorum benim ki biraz aptallik..

Allah analı babalı buyutsun evladinizi saglikla kucaginiza almayi nasip etsin..
Dusunuyorum ama vazgecemiyorum ondan

Askerdeyim lutfen burda benden ayrilma diyor resmen yalniz oldugu icin konusuyor benimle kafam cok karisik

Şimdi bazı olayları sevdiğin için görmezden gelıceksın ama evlendikten sonra en ufak bır sorunda bunlar aklına gelıp kaldıramıcaksın ve ben bunun için mı hayatımı mahvettım dıceksın .

Yol yakınken gel acından ölsende ayrıl . Vazgeçmezsen hayatın B*K gibi olucak zaten.

Güvenmiyorsun ama evlenmeyi düşünüyorsun öylemi tatlım ? Seni tebrik ediyorum kafan çok orijinal.
Tesekkur ederim super yorumunuz icin :)
Zaten aklim karisik asla guvenmiyorum ama onu cok seviyorum evlenmek istiyorum yol gosterrmisiniz diyerek actim bu konuyu :)

gerçekten evlenmeyi düşünüyorsan acele etme derim. İyice tanımaya çalış. Acelen yoksa tabi
Acelem yok kesinlikle ama cocukluktanmı bilmem ne olursa olsun herseyi onla yasamak evlenmek istiyorum..
Beynimde izin vermiyor doğru olanı yani ayrılmamı söylüyor

Aynisini soyledim suan ona ayrilmak istiyorum ilerde aci cekmektense simdi cekmek daha iyi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…