Ne Yapıcam Bilmiyorum :((

birderdimvar12

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2025
6
0
1
24
Ben 6 senelik evliyim bir çocuğum var. Eşimle defalarca ayrıl barış ayrıl barış yaptık. Şuan bir tane açık dava var bi tane de kapattığım var. İşte her zamanki gibi tamam düzelicem bidaha yapmicam bunları diye diye bu zamana kadar getirdim. Sebebi de ben babasız ilgisiz büyüdüm eksikliğini çok yaşadım evladım yaşamasın istedim bu yüzden. Ama 2 ay sonra tekrar dava var beraber aynı evde yaşıyoruz ve ben ne yapacağımı bilmiyorum. Şuan eski hayatımızdan farklı olan sadece para kazanması başka hiçbir değişen yok. Ama yine bana saygı yok yine ilgilenme yok lafa gelince herşeyi yapmıyo muyum kim senin kadar para harcıyor gibi şeyler söylüyor. 4 yaşında çocuğum var aynı evde kalıyoruz şuan ama ne yapacağımı bilmiyorum. Onu sevmiyorum yüzüne söylüyorum ama umursamıyor. Ama kendi de avukatını tuttu boşanmak için velayet için bende aynı şekilde. Her seferinde ayrılıkta 3-4 ay annemle kalınca hemen arıyor çocuğumu ver napıyosunuz hangi parayla bakıyorsun nerden geliyor para diye ithamlarda bulunuyor ama yanındayken de böyle. Bana bi akıl lütfen ne yapacağımı bilmiyorum ;(
Biraz karışık anlattım ama sorduklarınıza cevap yazarım

dikiş tutmaz bu evlilik bari çocuğu düşünün herkes kendi yoluna baksın. böyle bir ortamda çocuk da sağlıklı büyümez. siz yansıtmadığınızı düşünürsünüz sadece.

dikiş tutmaz bu evlilik bari çocuğu düşünün herkes kendi yoluna baksın. böyle bir ortamda çocuk da sağlıklı büyümez. siz yansıtmadığınızı düşünürsünüz sadece.
Bende öyle düşünüyorum ama defalarca tehdit çocuğu bırak sen nereye gidiyorsan git lafları var sürekli kendisine daha bakamazken çocuğu alıp annesine bırakıp afedersin boşanıp şeyinin keyfini yapmak istiyor

Aç kapa aç kapa davayı artema gibi olmuş reklam vardı öyle neyse.istediginizi yapin öyle öyle çocuk büyür gider analı babalı.En son ikiniz yaş alınca zaten siyatik romatizma takma diş falan olup gidiyor işte .

ilk 3 cümleyi okumak yeterli olmayacağını anlamak için. çocuğunu düsünerek bosanman lazım zaten sürdürmen değil. dava acana kadar da zaten ne yapacağını biliyormussun, bosanacaksin

ilk 3 cümleyi okumak yeterli olmayacağını anlamak için. çocuğunu düsünerek bosanman lazım zaten sürdürmen değil. dava acana kadar da zaten ne yapacağını biliyormussun, bosanacaksin
Aynı evde boşanma olduktan sonra ne olucak o süreçten de korkuyorum

Bu evlilik bitmiş zaten saygı yok sevgi yok defalarca kez ayrıl barış sonu yok bunun. Tamamen ayrılıp sadece çocuk için görüşeceksiniz

Boşanınca neden çocuk babasız kalıyor onu anlamıyorum. Bütün bunları yaşatarak çocuğa çok mu normal örnek bir evlilik hayatı, huzurlu aile hayatı sunduğunuzu zannediyorsunuz? Kendinizi kandırıyorsunuz ve çocuğu bahane ediyorsunuz sadece. Devlet kurumlarını oylayıp durmayın bari kıymetli kocanızdan boşanmayacaksanız

Nasıl kaldığımı birde bana sorsan sürekli baskı herşey laf çok zor
gercekten anlamadığım için soruyorum. annen baskı uyguluyor da, kocan uygulamıyor mu? annende kısa süreli kalıp çalışıp kendi ayaklarının üstünde durman daha mantıklı değil mi? annenin baskısından rahatsızsan kocan ile daha mutlusun demek oluyor, e o zaman düzelir diye dua etmekten başka bir şey kalmıyor.

vermezler çocuğu. madde bağımlısı değilsen , kötü hayat şartların yoksa kimse 4 yaş bebesini annesinden alıp babaya vermez

Evet ikiside anormal derecede ama ben annemde kaldığım sürede çalıştım ve annem çocuğuma bakmadı her akşam bi şikayet hepi
Topu 3 ay çalıştım her seferinde bi söylenme bi kavga oldu

Boşanmayacaksanız ya da ayrılmayacaksanız blöf yapıp durmayın.
Çocuk oyuncağına dönmüş evlilik- 2 açık dava 4 kapalı dava-. Cidden bu evlilikten bir şey çıkacağını mı umut ediyorsunuz.
Şu "çocuk babasız büyümesin" lafı da baydı artık. Sanki babası olunca evde huzur varmış gibi.
Baba evine gitmeyin, gittiyseniz geri dönmeyin.
Boşanmak istemiyorsanız lafını açmayın, açtıysanız sonuna kadar götürün.
Bir öyle bir böyle, adam sizi niye ciddiye aldın ki?

Bu mantık çok saçma ya. Kızım baba sevgisinden mahrum büyümesin ama sürekli annenin aşağılandığı sevgisiz bir ortamda büyüsün. Okey devam

Ya bak bu kadar küçük yaşta kız çocuğunu senden alabilmesi için senin akıl hastası,madde bağımlısı veya on sekiz yaşından küçük falan olman lazım.Hiçbiri olmadığına göre orayı geç.Eşin ancak konuştuğuyla kalır.
Annen laf söylüyorsa söylüyor.Kendine ve çocuğuna ayrı ev tutabilecek derecede maddi durumun iyileşene kadar dişini sıkacaksın.Evliliğinden de eşinden de ümidi kes.Ben pek çok boşanma davasına baktım,bir kere yapan bir daha yapar ve defalarca yapmış zaten.Hiçbir zaman düzelmeyecek.Babasız büyümesin diye ,ki anne babanın boşanması çocuğun babasız kalması değildir, sevgisiz,saygısız,mutsuz bir evde büyümesin çocuğun.İnan bana bu daha az travmatik bir şey değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…