- 25 Eylül 2025
- 6
- 0
- 1
- 24
- Konu Sahibi birderdimvar12
Ben 6 senelik evliyim bir çocuğum var. Eşimle defalarca ayrıl barış ayrıl barış yaptık. Şuan bir tane açık dava var bi tane de kapattığım var. İşte her zamanki gibi tamam düzelicem bidaha yapmicam bunları diye diye bu zamana kadar getirdim. Sebebi de ben babasız ilgisiz büyüdüm eksikliğini çok yaşadım evladım yaşamasın istedim bu yüzden. Ama 2 ay sonra tekrar dava var beraber aynı evde yaşıyoruz ve ben ne yapacağımı bilmiyorum. Şuan eski hayatımızdan farklı olan sadece para kazanması başka hiçbir değişen yok. Ama yine bana saygı yok yine ilgilenme yok lafa gelince herşeyi yapmıyo muyum kim senin kadar para harcıyor gibi şeyler söylüyor. 4 yaşında çocuğum var aynı evde kalıyoruz şuan ama ne yapacağımı bilmiyorum. Onu sevmiyorum yüzüne söylüyorum ama umursamıyor. Ama kendi de avukatını tuttu boşanmak için velayet için bende aynı şekilde. Her seferinde ayrılıkta 3-4 ay annemle kalınca hemen arıyor çocuğumu ver napıyosunuz hangi parayla bakıyorsun nerden geliyor para diye ithamlarda bulunuyor ama yanındayken de böyle. Bana bi akıl lütfen ne yapacağımı bilmiyorum ;(
Biraz karışık anlattım ama sorduklarınıza cevap yazarım
Biraz karışık anlattım ama sorduklarınıza cevap yazarım