Ne yapicam simdi

Fenobarbital

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2016
258
245
103
33
Merhaba kizlar, hayirli ramazanlar oncelikle.
Benim sorunum kendimle. Cok vesveseliyim ve gercekn bazen karsimdaki insani bunaltiyorum.
Sevgilim uzak sehirlerdeyiz yeni bir durum sayilir. Telefonla konusmayi ugrasmayi gercekten sevmiyor. Bnde ne yapti ne etti haber versin iletisimde kalalim istiyorum.
Dun yine bisey demeden aksam cikmis sarji bitmis. Ariyorum teli kapali. mangal sahur derken gece döndü ben de sinirlenmistim ters tepki verdim. O da basladi yine iste anlayissizsin falan kotu kapattik. Bugun de baska sehire gidiyor yazmis, aradim yine acmiyor. Yaninda biri varkende konusamaz bu arada sonra yine tartisma.
En son ben böyleyim sen de duzelmeyeceksen sen bilirsin dedi. Ona gore o caba gosterse de ben yeterli bulmayip daha cogunu istiyomusum falan filan. Rest cekti yani.
Simdi ben ayrilmak falan istemiyorum ama boyle diyince bu kadar kolay soylemesi kafami bulandirdi. Ben ne yapayim

Sevgili olmak demek beraber gezmek tozmak, aşkı yaşamak, mutlu olmak demek. İnsan neden uzaktan sevgililiği yürütmeye çalışır? Bu bana çok mantıksız geliyor kusura bakmayın.
Bir hafta oldu acikcasi. Toplamda da 4 ay falan boyle kalacak sonra insallah ayni sehirde olucaz.

Uzak şehire gitmeyecek o zaman. Ne demek sarji bitmis de gece gelmis de.. ne demek ya!

Sevmek zorunda o telefonu. Ya sevecek ya da ayrılacaksnz. Hem uzak sehirde olalım hem de telefonu sevmeyelim. Ne yapacaksınız? Güvercin mi ucuracaksnz telepatiyle mi iletisim kuracaksnz?

He 4 ay sonra bitecekse de sabredilebilir bir durum o ayrı.

Ben de telefonla konuşmayı sevmem ama uzak mesafe ilişkisi yaşadığım için en azından habersiz bırakmamak zorunda olduğumu biliyorum.
Çok sevmiyor bence sizi üzülmeyin ama.

Ya sürekli yazmamak insanın doğasında olan bir durum olabilir, 4 ay denir sabredilir de, ulaşamamak çok ayrı bir mevzu. İnsanın aklına bırakın kıskançlığı bin bir türlü kötü şey gelir, acaba bir şey mi oldu gibi... Bu erkeklerin de klasik lafıdır, bir şeyler veriyorum daha fazlasını istiyorsun gibi çok terbiyesizce bir laf bence, bakın bakalım dışarı çıktığınız bir gece telefonunuzu kapatsanız şarjım bitti derseniz nasıl tepki veriyor; delirirse sizi seviyor ama çok bencil çünkü aynı kendi başına gelince umursamaz oluyor, eğer delirmezse de saatlerce merak etmeyen adam yeterince sevmiyordur bence. Kendinizi dürüstçe düşündüğünüzde abartılı boyutta ise kendinize hakim olun derim ama bunun dışında ben böyleyim işine gelirse gibi laflar duyuyorsanız ben de böyleyim ya haber verirsin ya da güle güle demesini bilin ki kendini çok kıymetli sanmasın.

Baska biri degil mesele ondan eminim yanindakilerde is arkadaslarimiz hepsi erkek. Zaten doguda kucuck bi yerdeydik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…