- 17 Eylül 2018
- 2.475
- 8.208
- 78
- Konu Sahibi _Phantom-Opera_
-
Öyle bi maddi durumum yok malesef bi de babam bırakmaz.. Abi kardeş der eşeğin hatrı yokda sahibinin de mi yok der. Der de derameliyat zamanı git otelde kal.
iyi o zaman git o evde kal yani. yapacak bi şey var mı? benim midem almazdı heralde.Öyle bi maddi durumum yok malesef bi de babam bırakmaz.. Abi kardeş der eşeğin hatrı yokda sahibinin de mi yok der. Der de der
Ben kendimden ziyade annemle babamı düşünüyorum. Kendi midem almaması gibi annrmle babamın da midesi almıyor ama zorunluluklar var malesef.iyi o zaman git o evde kal yani. yapacak bi şey var mı? benim midem almazdı heralde.
Abim o kadın için tüm sülaleyi karşısın aaldı. Hani desen çok iyi anne o da yok.o yavrular perişanSenin abin ren geyiğimi olmak istiyor? Yada yengeninki altın mı bukadar sineye çekilecek ne var? Kadın adam tuvalete girse başkasıyla fingirdeşiyor anlaşılan. Pes abindeki ne geniş mezhep.
Köy deeiğim dğın başında tek bi ev. Ormanın içinde. Ahşap. Ne kiraya vermesi ağacı para bile yapöazKöydeki evinizi kiraya verip şehire taşınamazmısınız? Siz çalışıyomusunuz yanınıza alsanız
Ben zaten başka bi ildeyim onlar başka. Bi ilde. Çok dedim size ayrı bi ev tutalım diye ama babam abimi kırmaktan korktu istemedi. Eğer öyle olsaydı şimdi aynı ilçede ama farklı bi evde olacaklardıPeki sizin hastanenin yakınına taşınma imkanınız var mı
Neden sordunuzOncelikle anne ve babaniza acil sifalar dilerim.Siz calisiyor musunuz borc alabileceğiniz bir yakininiz akrabaniz falan yok mu?
Hm malesef..Abinizde kalmak istemediginiz icin,tedavi sureci boyunca kalabileceginiz bir otel,ogretmenevi vs kalmanizi onerecektim ama yukarda maddi durumunuz olmadigini belirtmissiniz o yüzden sordum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?