Ne yapılır bilmiyorum 🤷‍♀️

she86

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2022
2.900
1.683
83
39
Kızlar selam ,
Şimdi ben 26. Haftalık hamileyim . 32 hafta da izne ayrılıyoruz dimi öyle biliyorum . Yada çalışabilir raporu alarak uzatabiliyoruz .
Yönetici asistanıyım . İşyeri benim yerime geçici yada kalıcı eleman bakıyor . Patronla görüşmeler başladı 4 kişi birinden biri olur inş hangisinin ekmeği varsa bilemem.. dilerim ki kız geldi ve bende işi öğretmeye başladım 20 günde öğrendi eee sonra ne olacak . Ben işleri ona devredip boş boş bekleyecek miyim ? Yoksa ben gidene kadar o mu boş boş oturup bekleyecek . Çünkü ben çalışabilir raporu da almak istiyorum , iznimi sonraya saklamak istiyorum konser olursa . Süreç nasıl olacak bilmiyorum . Ben gidene kadar kız gelse de işleri ben mi yapmak zorundayım.. bu süreçi nasıl yaşadınız ?

merhaba,
bence gelen kişi işi öğrendikten sonra siz izleyici olarak yanında durursunuz işle ilgili hakimiyet kurması açısından öyle olması daha iyi olur. zorluk çektiği yerlerde size sorar siz de hamilesiniz daha az yorulmuş olursunuz.

O zaman ben kendime göre ayarlarım her şeyi . Kız ne yaparsa yapar ben yanında destek olurum sadece . Sonra ayrılırım iznime istediğim zaman .

O zaman ben kendime göre ayarlarım her şeyi . Kız ne yaparsa yapar ben yanında destek olurum . Uzatırım da bir sıkıntı olmazsa da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…